עבור לתוכן

מעונין לדעת האם יש תוכנות להורדה יותר מהירה חוץ מקזה

Featured Replies

פורסם

מעוניין לדעת דברים ב ADSL

יש לי ADSL 1.5 מגה ויש לי רק את התוכנה קזה להורדת שירים וסרטים כמו שכולם כבר מכירים את התוכנה , אבל לצערי כמו שכולם כבר יודעים לצערי התוכנה איננה תומכת באנטרנט מהיר ואני מוריד במהירויות מגעילות של

0.75,0.08 ועוד ...

שאלתי האם יש פיתרון לתוכנה אחרת ששם יש רק משתמשים מהירים שיכולים לתת לי פס יותר רחב ואני באמת יוכל להוריד בקצב שאני רוצה שהוא 100,200 ועוד יותר מהר אפילו

אשמח לתשובה

מתן!!!

פורסם

איימיש... פתחתי כבר תרד על זה.

פורסם

שלום מתן, לגבי התוכנה שאתה כבר משתמש בה,Kazaa, הייתי ממליץ לך דבר ראשון להסיר מהמחשב את תוכנת הSPYWARE שבאה יחד איתה בהתקנה ע"י הסרת התוכנה b3d ומחיקת כל התיקיות והקבצים הקשורים אלייה, תוכנה זאת אינה תורמת במאומה ואף מאפשרת שימוש עתידי בפרים האישיים שלך, ניצול כח החישוב של המחשב שלך ליצירת "רשת מיחשוב מסועפת" וכמו כן גם מעקב על הנעשה אצלך בזמן השימוש בתוכנה KAZAA על תוכנת הSPYWARE ודרכי הסרתה תוכל לעיין בת'רד הזה

בנוסף כדיי לקבל את האיכות (בעיקר בקבצי אודיו) שנחסמו בתוכנת הקאזה ע"י מפתחייה עקב חשש לתביעות אתה צריך לפתוח את שורת הפקודות ולהקיש את הפקודה regedit לאחר שתכנס לרגיסטרי כנס לHKEY_CORENT?USER משם לך לSOFTWARE ומשם לך לתיקיית KAZAA שם תראה בחלון בצד ימין את הערך LIMITBIRTRAT לחץ עליו לחצן ימני ואז MODIFY שנה את הערך 1 ל0 להסרת הגבלת האיכות, לגבי המהירות, בהיותך משתמש ADSL קצב ההורדה שלך נקבע ע"פ רמת הBANDWITCH שמוקצעת לקובץ בנדוויץ' גבוהה יותר יתן לך מהירות הורדה גבוהה יותר וכמובן ככל שיש משתמשים רבים יותר עם אותו הקובץ כך המהירות שלך תגבר.

לגבי תוכנות אחרות אני ממליץ על התוכנה edonkey2000 רק זכור שבתוכנה זאת אתה חייב לחלוק כדיי לקבל מהירות גבוהה, ככל שאתה חולק יותר קבצים ומקצה רוחב פס גבוהה יותר, כך תהיה מהירות ההורדה שלך גבוהה יותר (אני אישית מוריד ב20 ק"ב\ש בממוצע).

HTH אסף. :smoke:

פורסם

direct connect תוכנה מעולה והעיכרון שלה עובד שאתה צריך לתת גודל מסוים מההרד דיסק שלך וכך אתה יכול להיכנס וגם מהירה מעוד ורק לידעתך יש בפי 3 מידע משיש לקזאה

אתר הבית http://www.neo-modus.com/

פורסם

אגב לדעתי הת'רד הזה מתאים יותר לפורום תוכנה מאשר לפורום רשתות ואינטרנט

פורסם

שלום מתן,

רציתי להגיד לך מספר דברים, גם אני באינטרנט מהיר ADSL וגם אני משתמש בתוכנה KazaA ואכן התוכנה

ממש טובה ואין דבר כזה שהיא לא תומכת אינטרנט מהיר. שאתה מוריד בתוכנה קאזה סרט, משחק, תוכנה, שיר

והוא מוריד לך על מהירות של 1KB אז זה אומר שאתה מוריד ממישהו עם חיבור איטי או שאתה מוריד ממישהו עם

חיבור מהיר שפשוט הוא עמוס ואולי המהירות עוד תעלה מאוחר יותר. תמיד תוכל לעשות Find כאילו לחפש את הקובץ

אצל אנשים אחרים ששולחים במהירות יותר גבוהה.

אני למשל בזמן האחרון נפלתי על המון משתמשים ששולחים לי 20-50KB זה מהירות סבבה יחיסית לתוכנה שיתוף קבצים.

אנשים אלה כנראה על חיבור הרבה יותר מהירים מ ADSL או CABLE אבל הם נהנהים לחלוק את הקבצים.

אני גם קבלתי מישראלים בקאזה על 40KB מה תגיד על זה?

מסקנה:

קאזה תומכת באינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL צריך לדעת מאיפה להוריד 8)

שבוע טוב מתן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים