עבור לתוכן

מסך ה8MS החדש של סוני

Featured Replies

פורסם

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=SDMHS75P%2FB

17 אינץ

בעל זמן תגובה של 8

חיבור אנלוגי ודיגיטלי

בהירות של 400

ניגודיות של 600:1

זווית צפיה של 160/160

ומחיר שנראה מאוד מגוחך....מעניין כמה יעלה בארץ

SDM-HS75P_2.jpg

נראה אחלה מסך, אני בספק שהוא ימכר ב2000 שח בארץ....

ליותר מידע (גם על מסך ה19 אינץ החדש):

http://www.biosmagazine.co.uk/article.php?id=1448

פורסם

לדעתי הוא ימכר בארץ בלפחות 2600.

פורסם

אני מניח שרק בגלל השם שלו בארץ הוא יעלה 3000-+

פורסם
  • מחבר

טוב מצטער להפוך את זה לתרד המלצה על מסך אבל אני לא רואה סיבה לפתוח תרד חדש.

כמו שאולי חלקכם זוכרים אני הזמנתי את הVP171 עם 8MS וקיבלתי את ה16 (אגב תודה לHOLY שציין את ההבדל אחרת הייתי יושב עכשיו מול ה16 שלי ומתלהב שזה 8 :silly: ).

מחר בבוקר באים לאסוף את המסך ואני בעצם חוזר לנקודת ההתחלה. בדקתי והסוני עולה בארץ 2800 פלוס, ורציתי לדעת האם לדעתכם שווה לי כבר לקחת אותו במקום להסתחב עם הviewsonic (יש לי הרגשה גם שלמרות שהבטיחו להביא לי את 8, הם יעשו את הטעות שוב...)? עדיף לדעתכם על הVP171?

והאם למשהו יש נסיון עם מסכי LCD של סוני? לא שאני מפקפק בהם אבל אף פעם לא יצא לי לראות או להשתמש במסך LCD שלהם

תודה חברה :) (אני רוצה כבר מסך :bash: )

פורסם

טוב מצטער להפוך את זה לתרד המלצה על מסך אבל אני לא רואה סיבה לפתוח תרד חדש.

כמו שאולי חלקכם זוכרים אני הזמנתי את הVP171 עם 8MS וקיבלתי את ה16 (אגב תודה לHOLY שציין את ההבדל אחרת הייתי יושב עכשיו מול ה16 שלי ומתלהב שזה 8 :silly: ).

מחר בבוקר באים לאסוף את המסך ואני בעצם חוזר לנקודת ההתחלה. בדקתי והסוני עולה בארץ 2800 פלוס, ורציתי לדעת האם לדעתכם שווה לי כבר לקחת אותו במקום להסתחב עם הviewsonic (יש לי הרגשה גם שלמרות שהבטיחו להביא לי את 8, הם יעשו את הטעות שוב...)? עדיף לדעתכם על הVP171?

והאם למשהו יש נסיון עם מסכי LCD של סוני? לא שאני מפקפק בהם אבל אף פעם לא יצא לי לראות או להשתמש במסך LCD שלהם

תודה חברה :) (אני רוצה כבר מסך :bash: )

שתידע יש גם לסמסונג מסכי 8ms..!!

פורסם
  • מחבר

שתידע יש גם לסמסונג מסכי 8ms..!!

עד כמה שידוע לי המסך 8MS היחיד שיש להם הוא 19 אינץ, ואני מעוניין ב17.

וחוץ מזה האחריות שלהם בארץ על הפנים.

פורסם

הסוני נישמע מסך בן-זו**, אם יש לך אפשרות להחליף את שלך לסוני אני הייתי ממליץ,

תנסה למצוא עליו ביקורת ו משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

כשעשיתי חיפוש בגוגל כל מה שמצאתי זה אתרי מכירות, לא ביקורות. גם לדעתי זה נראה מסך מצויין, אבל אני עדיין מעוניין לשמוע דעות של אנשים שיצא להם להשתמש במסכי SONY. נראה גם מוזר שלמסך הזה יש נתונים טובים מלVP171 והוא זול יותר.

פורסם

עד עכשיו, כל מסכי הLCD של סוני שהגיעו לארץ הציגו ביצועים מועלים! (ולרוב גם יותר טובים מרוב החברות...)

אני מניח שגם המסך זה לא יאכזב...

פורסם

שוב

היתרון הגדול של ה-viewsonic הוא הכיוון גובה וה-pivot שלפי התמונה אין בסוני.

מבחינת איכות יקח זמן עד שתהיה ביקורת איכותית על הסוני.

פורסם
  • מחבר

שוב

היתרון הגדול של ה-viewsonic הוא הכיוון גובה וה-pivot שלפי התמונה אין בסוני.

מבחינת איכות יקח זמן עד שתהיה ביקורת איכותית על הסוני.

מה Pivot ממש לא אכפת לי. זה מגניב אבל אין לי שימוש בו...

בקשר לכיוון גובה, זה לא כמו של viewsonic אבל זה בסדר גמור (בשבילי לפחות) לסוני יש את:

ErgoStand System

Height: Ergonomic Fixed Height

למשהו יש אבל נסיון עם המסכים של סוני? זה כמו שלאף אחד אין נסיון עם הVP171-2 אבל יודעים שהוא טוב ע"פ מסכים קודמים של viewsonic....

פורסם

זה לא כיוון גובה, זה כיוון זוית. לכל המסכים היום (או לפחות לכל מסך שמכבד את עצמו) יש כיוון זוית

ל-ViewSonic יש גם כיוון גובה וגם כיוון זווית (ול-smasung 710TM יש גם בסיס מסתובב)

לדעתי הקטע של כיוון גובה מאד מאד נוח ואני לא רואה איך הייתי מסתדר בלעדיו.

יש לי ניסיון עם מסך 17" של סוני עם 16ms בשימושי טקסט (לא משחקים וסרטים) והוא מאד נוח והתמונה בו מאד איכותית (כמובן)

יש פה כמה משתמשים בפורום עם LCD 17 של סוני עם פנל של 16ms

פורסם
  • מחבר

זה לא כיוון גובה, זה כיוון זוית. לכל המסכים היום (או לפחות לכל מסך שמכבד את עצמו) יש כיוון זוית

ל-ViewSonic יש גם כיוון גובה וגם כיוון זווית (ול-smasung 710TM יש גם בסיס מסתובב)

לדעתי הקטע של כיוון גובה מאד מאד נוח ואני לא רואה איך הייתי מסתדר בלעדיו.

אני רואה שמופיע שם:

Tilt Range

0º to +20º

יכול להיות שעל זה אתה מדבר (והאם זה טוב?), חוץ מזה יש לו את מה שכבר כתבתי:

ErgoStand System

Height: Ergonomic Fixed Height

אני מאוד נוטה ללכת על זה, גם בגלל שהנתונים שלו טובים משל הVP171, וגם בגלל שנמאס לי מכל השטויות של viewsonic, אני דיי בטוח שאני אסתבך הרבה עם הVP171 אם אני אתעקש עליו....

פורסם

תראה

Tilt Range - זה כיוון זוית, זה אומר שאתה יכול לבחור את השיפוע בו יהיה המסך יחסית לשולחן (בין 0ל-20 מעלות)

כיוון גובה זה שאתה מגביה את כל המסך. לדוגמא ב-Samsung 710TM אתה יכול להגביה אותו ב-10 ס"מ.

לסוני יש Fixed Height, כלומר הגובה קבוע (והדרך היחידה להגביה אותו היא לשים אותו על ספר או משהו כזה)

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה על ההבהרה.

אתה צודק בקשר לזה שאין עליו עדיין ביקורות אז אין לי מושג כמה טוב הוא והאם המאפינים שלו מדויקים, אז אני אנסה להתעקש על הVP171-2 ואם ימשיכו הבעיות נלך על הסוני..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים