פורסם 2005 בפברואר 920 שנים שלום לכם!אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הללו ואני רוצה לדעת איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר ואיזה טוב יותר לאוברקלוק?תודה,עמית
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים הת'רד לא נמצא במקום הנכון אתה חייב להעביר אותו לפורום תצוגה וגרפיקה,קח shapperie
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מחבר התלבטתי,אבל החלטתי לשים את הת'רד פה מפני שזה קשור גם ליכולות האוברקלוק של כל אחד מהכרטיסים
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים שניהם עם בול אותם ביצועים אבל לי אישית יהיה נטייה לPOWERCOLOR מכיוון שיש לו 3 שנים אחריות לעומת הספהייר עם השנתיים אחריות.
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים יש הבדל במחירים?ספיר נחשבת לאחת החברות הכי טובות שיש ואהובה שלי...אבל יש לי בכלל ג'יפורס 6600GT
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים לRX800XL של פאוורקולור יש קירור חזק יותר והוא גם בא עם חיבור מולקס למרות שהוא PCI-E מה שאומר יכולת OC טובה יותר בתאוריה.אני חושב שהכרטיס גם בא עם באנדל עשיר יותר.תזכור שאתה צריך לוח בעל ממשק PCI-E.
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים אוקיי.. אז אני אשאר עם הזמנתי הראשונית -הספיר. אתה עושה טעות מרה. למה לקבל פחות אחריות בשביל אותם ביצועים???
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים זה לא ממש משנה מאיפה אתה קונה את זה, כל עוד הם מייבאים את זה מהיבואן הרשמי של POWERCOLOR אתהתקבל 3 שנים אחריות.
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מחבר זה לא ממש משנה מאיפה אתה קונה את זה, כל עוד הם מייבאים את זה מהיבואן הרשמי של POWERCOLOR אתהתקבל 3 שנים אחריות.ואותו דבר בSapphire? תמיד זה שנתיים בלבד?
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים הפאוור קולור יותר טוב, יש לו חיבור למולקס, קירור עדיף משל הספיר, אבל כרגיל, המחיר עדיין רחוק מאוד מהמחיר הרישמי (לא מצפה שיעלה 1200 שקל, אבל הכרטיס מיועד לשוק הבניים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.