פורסם 2005 בפברואר 920 שנים פתחתי פה מקודם תרד אבל זה קצת סוטה מן המסללול אז פתחתי חדש הקיצר ככה יש לי בעיה במשחק אחד שרואים שהוא כזה קופץ ואמרו לי שזה בעייה בדרייבר אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן ועדין קופץ(66.93)הורדתי את אחד שלפניו (61.77) והוא אפילו לא מתקין אותו(כאלו הוא ממתקין אבל אחר כך אחרי שהמחשב עולה מחדש הווינדוס לא מוצא שום דרייבר)וכמובן הדרייבר שבא לי עם הכטיס לא עובד(66.81)אז מה לעשוות??רק לי זה קורה?אמור בקרוב לצאת דרייבר חדש?הקיצר אחרי הכל חזרתי לדרייבר 66.81 (כי היתה לי בעיה עם 66.93-גם משחקים אחרים התחילו לקפוץ לי איתו)ועכשיו יש לי בעיה נוספת (שהיתה לי פעם ושלחנו את זה לחנות וסדרו לנו את זה אבל אמרו שבפעם הבאה הם לא יסדרו)דבר ראשון הפוסט בכלל לא מזהה תכרטיס מסך(אפילו ששמתי תדרייבר (66.81)הוא כותב לי משהו אחר (p218 sk41 vga)ועכשיו הבעיה(שאני בטוח שהיא קוראת בגלל הדרייבר ששמתי(למי שעדין לא יודע 66.81) :לפעמים כשאני מדליק תמחשב או שאני עושה ריסט אז הוא מראה לי out of range(=מחוץ לתחום) והוא לא מסכים לעבוד (נשאר רק עם זה ורק אחרי שאני לוחץ ריסט שוב או מכבה תמחשב אז הוא עולה אז מה לעשות פה (בקשר להכללללל)מקווה שהבנתםםםםמחכההה לתשובה(כבר השעו אותי כמה פעמים אז .....)חחח סתם
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מחבר מה אף אחד לא יודע???? (די עצבניים עלי פה כי הקפצתי הרבה אז תשתדלו לענווות אם אתם יודעים) ואני מקווה שעכשיו היה מותר לי להקפיץץ :silly:
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים לפי מה שאני מבין ממך ה FPS במשחק נמוך...איזה כרטיס מסך יש לך ?ומה שאר המערכת ?
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר לפי מה שאני מבין ממך ה FPS במשחק נמוך...אחי לא הבנתי מה שאמרת??מזה fpsהמערכת שלי \\amd 3000 64 939 512mb6600gtד"אהמשחק שעושה לי את הבעיה הזאת הוא פיפא 2005 כששמתי את הדרייבר הכי מעודכן גם nba 2005 התחיל לקפוץ
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים תנסה להריץ CleanDrivers כדי לנקות את כל הבלגן דריוורים שיש לך ורק אז להתקין את הדריוור החדש.
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר אפשר קישור??ואחרי זה איזה דרייבר אתם ממליצים לה\תקין???מצאתי תתכוכנה
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר יש אחים שלי עובדדדדדהנה אני יסביר או פשוט http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98037.msg827460הורדתי ועובד לי אחלהההאבל הדרייבר הזה בסדר ?(כאלו הוא לא של ניוידיה)ותראו ניסיתי להתקין שתי גרסאות שונות של הכ.מסך (61.76 ואת 61.77)הקיצר זה מתקין את זה ואז רגיל לחצתי על הפעלה מחדש לאחר שהתקנתיואז כשהוא עולה הווינדוס לא מזהה בכלל תדרייבר ואומר לי שהוא מצא חומרה חדשהיש למשהו מושג למה זה לא התקין את זה??(ובהתחלה כשהתקנתי אותם הוא מבקש ממני לחסום תאנטי ווירוס למה הוא מבקש את זה??)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.