עבור לתוכן

עזרה בבחירת מגמות!!

Featured Replies

פורסם

אנשים שלום אממ אנחנו כבר עוד איזה שבועים צריכים לבחור מגמות..

אבל אני רוצה עזרה במה לבחור..

אממ אני לא ילד קטן שלוקח תדברים כאילו בו נעביר תזבמן שלהמגמות בססבבה ונילך..

אני רוצה לקחת מגמה אחת בתור תפקיד ועוד אחת כ מקצוע לחיים או שאת שתיהם..

אני רוצה מקצוע מסוים שאני אחרי זה הולך ללמוד אותו באוניברסיטה ואז ללכת לעבוד בזה.. אבל אני חמפש משהו ריאלי שלא יהיה סתם משהו שאין בו עבודה ..

אז כך אני לא יודע מה להחליט בין פיזיקה,כימיה,ביולוגיה,רובוטיקה, ואולי אולי יהיה ביוטכנולוגיה..

אז תעזרו לי יש לי ראש דיי טוב במקצועות המדעים והמורה שלי לפיזיקה המליץ לי ללכת למגמת פיזיקה(מי שמכיר המורה שלי הוא יורם אורעד הוא זה שכתב תספר פיזיקה לכיתות ט'.)..

אממ יתנו לי אתכל מה שאנימבקש כי יש לי ציונים טובים וגם הוא ימליץ עלי בטח עם המורה שלי לכימיה וביאולוגיה..

אממ עכשיו מה אתם אומרים מה לקחת או כל המגמות האלה לא ריאליות?

פורסם

אם אתה חושב על לימודים אקדמאים בעתיד (בתחום הראלי), אז פיסיקה חשוב בכל מקרה (וגם יש למקצוע הזה בונוס בחישובי קבלה)... ומומלץ לקחת אותו בתיכון (לא יודע אם זה בתור מגמה או מקצוע לבגרות), לגבי השאר, זה כבר שאלה של עניין ומה שאתה מתחבר יותר...

אני למשל לקחתי מגמת מחשבים (13 יחידות או משהו כזה), והיה לי רקע קודם, ופשוט השתעממתי (למרות שזה נתן לי ציונים טובים)...

פורסם
  • מחבר

כן גם לנו יש מגמת מחשבים..

ואני לא רוצה לקחת בגלל הידע שיש לי ני רצה ללמוד ולהתנסות בדברים חדשים..

אז מה אתה אומר לקחת פיזיקה בטוח?

והשאר יותר קשה אפילו כי בכולםאני מתענין ואוהב

פורסם

פיזיקה כן, לגבי השאר אני לא יודע.. וזה גם לא הכי משנה לעתיד, כי תמיד תוכל לבחור מה שאתה רוצה בלימודים האקדמיים, מה שלמדת בבית ספר לא יעזור כל כך גם ככה (אם תחליט להמשיך באותו תחום)...

פורסם
  • מחבר

כן אבל עדין זה נותן רקע..

אממ ויש לעוד אנשים רעיונות?

פורסם

רובוטיקה...

לאדע מה זה אומר בדיוק

אצלנו זה 5 מחשבים 5 אלקט 5 פיסיקה

פורסם

רובוטיקה זה פשוט 5 פיזקה ועוד 10 במקצעות קשורים למגמה לדוגמא לומדים שפת C אלקטרוניקה שרטוט וכדומה

תגיד איפה אתה לומד זה פשוט מעניין

נ''ב אני בשבח מופת במגמת רובוטיקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים