עבור לתוכן

איך מדביקים כתוביות לשירי MP3?

Featured Replies

פורסם

יש לי את התוכנה MINILYRICS אבל בMP3 [iFP-995] זה פשוט לא עובד... זה אמור לעבוד אבל כנראה זה לא מדביק טוב או משהו כזה...

פורסם

איך המכשיר ? מרוצה?

פורסם
  • מחבר

יותר ממרוצה!!! לא חושב שיצא עוד מכשיר כזה!!

זה נגן האמפי3 המבוסס על בפלאש הטוב ביותר בשוק...

עלה לי 1400 שקל..

האיכות.... אי אפשר לתאר דבר כזה!!! פשוט אי אפשר!!! :s07::bash:

תודה לכולכם על העזרה שנתתם לי בבחירתו.

נתקלתי בינתיים בשתי בעיון :

לא מצליח לפתוח תמונות במכשיר

לא מצליח להפעיל את הכתוביות לשירים

ד"א, צפו בקרוב לביקורת מקיפה ומלאה על המכשיר עם תמונות ובדיקות שונות ובינתיים אני רק מוכן לומר שזה המכשיר הטוב ביותר בשוק מכל הבחינות!!!

פורסם

וגם יקר באופן לא פורפוצינלי... איפה ראית שיש לו תמיכה ב LYRICS ?

http://www.misticriver.net/index.php?page=ifp990_page1

כתוב שם שאפשר לראות רק קבצי BITMAP על הנגן... חחחחחחחח...

פורסם
  • מחבר

יש גם תמיכה ב JPEG 1\2\2.5 ו3 ....

אומרים שתהיה תמיכה מלאה גם בתמונות JPG בעדכון שיצא ב28 החודש וגם תהיה תמיכה מלאה בעברית במכשיר.

אני לא מתכוון לאכסן תמונות באיכות גבוהה ממש כי המסך לא ינצל את זה.... אני סתם רוצה שאני אוכל לשים תמונת רקע יפה...

אני הייתי מוכן להשקיע עוד 200 שקל בשביל לקנות את הנגן "הטוב ביותר בשוק", כמו שכבר אמרתי. אני אומר 200 שקל משום שנגן אחר לדוגמה הסוני WALKMAN עולה 1300 והוא נגן פחות טוב מה995...

מישהו יכול להסביר לי את התמיכה הזו של ה JPEG?

בקשר לכתוביות : אפילו ב FAQ יש בעיה שאם הכתוביות [LYRICS] לא עובדות או השמות לא עובדים אז צריך לבדוק את הגדרות השפה [בדקתי].

הנגן תומך בכתוביות ורשום גם בעוד כמה מקומות...

מצאתי משהו :

http://www.iriver.com/html/support/faq/sufq_view.asp?searchProductIdx=33&searchString=&page=2&idx=192&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchString=

אני אעשה מה שרשום ואם לא אני אחזור אליכם.. תודה בכל מקרה.

עריכה :

יש לי שאלות חדשות בבקשה :

מה הפורמט האיכותי ביותר לשמיעת מוזיקה???

[מלבד ACC]

באיזו תוכנה אני יכול לקרוע מקליפים את השירים?

פורסם
  • מחבר

התוכנה הזאת לא טובה.. יש המלצה לאחרת?

פורסם

הכי טוב זה לא דחוס (FLAC), אחרי זה OGG ו MPC ואחרי זה יש MP3 ו WMA (בגדול)...

תשתמשב בתוכנה שתעשה DEMUX לקליפ, אם זה קליפ MPEG יש את TMPEGENC שיכול להפריד בין האודיו לוידאו

פורסם
  • מחבר

מה עם הכתוביות?

יש לי את כל הכתוביות ואת הזמנים בסוגריים והעלתי שיר אחד ואת הכתוביות שלו בנפרד אל התוכנה של IRIVE אבל מאיזו סיבה לא ידועה בתוכנה הזמנים לא מוגדים בסוגריים אלה בצורות מוזרות וזה אומר שאני אצטרך להגדיר את הכתוביות מחדש ואין מצב שאני עושה את זה... יש דרך לעשות זאת בלי התוכנה של IRIVE

פורסם
  • מחבר

מה עושים לגבי הכתוביות?

הדבקתי עם התוכנה אבל כנראה זה לא עשה את זה טוב וכשאני שם שיר ומפעיל את הכתוביות בנגן פתאום הוא משתגע כזה ומראה לי את המסך של ההקלטה ואז נתקע פתאום לא לפני שהוא כאילו מתחיל את השיר ואחרי כל זה הוא פשוט נכבה ונדלק מחדש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים