פורסם 2005 בפברואר 820 שנים לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא:Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE.מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים Jחחחחחחח אם זה בדיחה אז אחלה בדיחה בכל מקרה התוכנה ממליצה לך להחליף בשביל סדרת פקודות שיש במעבד מתקדם יותר .
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר ידידי לא כולם חופרים במחשב כל היום לחלקנו זה רק אמצעי.אם זה משעשע אותך אני שמח.בכל מקרה SSE זאת סדרת פקודות?ואיך אני מחליף את זה?תודה
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים אתה תוכנתית ל איכול להחליף את זה...בשביל זה צריך להחליף את המעבד לגמרי...
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים SSE זה השם של יחידת הSIMD שנמצאת (או במקרא שלך לא נמצאת) במעבדים מסויימים של אינטל וAMD.אין שום דרך לשדרג חלקים מהמעבד שלך חוץ מלהחליף את כל המעבד.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים SSE קיים באינטל מ1999 (פנטיום 3 500) ובAMD מ2001 (את'לון XP Palomino).אז ממתי המעבד שלך?
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מחבר אתם אולי איך אני מעדכן את הדרייבר של הלוח אם או מתקין בכלל דרייבר?ןבנןסף איך אני יכול לדעת אם יש לי SSE או לא (דרך חלונות אולי?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.