עבור לתוכן

לתור מוטור - התחרות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני לא מעודכן.. יתכן ולמנוע של גוגל יש שיטה חדשה שהוא מגלה את הלינק לעמוד הזה מהרבה מקומות מהאתר (בעמוד הראשי וב COPYRIGHT), והוא מעניש את הלינק הזה בדירוג נמוך יותר (והסיבה שהיינו בעמוד 9, זה פשוט כי כל השאר בעמוד 10 ומעלה קיבלו עונש), יתכן ואני לא צודק גם כן... שאלה טובה..

• תגובות 50
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקיי, הגענו לעמוד ה-16...

מה שאומר - שאצל גוגל, אם לא מקשרים אלייך מאתרים אחרים - אתה לא קיים...

ולא, אל תתחילו להציע לי לעשות "החלפות קישורים" עם אתרים אחרים. כזכור, זאת מעולם לא היתה המטרה. המטרה היתה לראות לאיזה מקום יגיע עמוד נידח באתר שבקושי יש קישורים אליו.

נגיע לעמוד האחרון ככה...

אם כל אחד ישים קישור מכל הhome pages שלו אז יש סיכוי להגיע למקום הראשון אפילו...

עריכה: חחחחח יופי של avatar

פורסם
  • מחבר

מקום 103 ? :)

פורסם

:silly:

לא מוכנה לעזור לכם, אני משתתפת עם המטרה של תפוז

פורסם

אוי לא, בבקשה פריאור תשפתי איתנו פעולה :'( - יאללה! לכי לישון על האף!

מישהו בכלל ביקש ממך לעזור לנו?! - האשכול הזה לא מיועד למטרות צדקה [ובמיוחד לא שלך חמודה] אלא רק נסיון של עמרי לבדוק לאיזה מקום נגיע אם נכנס לתחרות סתם כך בלי לעשוץ שיתוף לינקים עם אתרים אחרים.

פורסם

יאללה! לכי לישון על האף!

:lol:

פורסם

:-\ איזה חסר טאקט מצידך,

אין לי אף :(

פורסם

תבקשי ממיקל ג'קסון אני בטוח שיש לו כמה ספר..:P

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רק מקום 83... נראה לי שלפני איזה שבוע היה מקום 72 או משהו כזה..

פורסם

לא נראה לי שבלי פעולות רציניות לקידום האתר הוא יגיע למקום גבוהה... רק עם לינקים מאתרים אחרים זה יכול לעבוד, אם כל אחד ישים קישורים לHW מהאתרי בית שלו (זו הקהילה הכי גדולה אז לא צריכה להיות בעייה פה)...

פורסם

איך אפשר לראות את המיקום?

פורסם
  • מחבר

פשוט ללכת ל GOOGLE לכתוב "לתור מוטור" ולעשות ב ADVANCED הצג 100 תוצאות, לראות איפה אתר מסוים נמצא ולספור :) מכיוון שהאתר הזה קרוב לקצה זה לא כזה סיפור :)

פורסם

חח התכוונתי חוץ מלספור..., היה פעם אתר כזה שנותן סטטיסטיקות גוגל מפורטות חשבתי שמשם את לוקח את המידע...

פורסם

אצלי יש 10 תוצאות בכל דף, עברתי כמה דפים עד שמצאתי את זה.. דף 7.. זתומרת 70 אתרים.. ושם הוא היה השני.. אז מקום 72..

פורסם
  • מחבר

הרבה יותר פשוט ב ADVANCED להגיד לו תציג רק עכשיו 100 תוצאות ולעשות CTRL-F....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים