עבור לתוכן

אני צריך עזרה לעריכת סרט

Featured Replies

פורסם

צילמתי את החינה של אחותי במצלמה וידאו ביתית של סוני. במחשב שלי יש כרטיס TV של פינקל ואני לוחד את הסרט ע"י התוכנה WINDVR ששומרת לי את הסרט בגודל של 3:4 ובפורמט של mpeg ואני צריך לערוך את הסרט (אני צריך תוכנה שעושה עריכה יסודית כמו להוריד את הקול ברקע ולהשים מוזיקה או משהו אחר).

ואם התוכנת עריכה לא ניתן לערוך איתה בפורמט mpeg אז בבקשה תיתנו לי גם לינק של תוכנת המרה שתמיר לי את הקובץ הקיים לקובץ שהתוכנה דורשת.

תודה מראש

לירון.

פורסם

Adobe Preiere 6.5

או אם יש לך מחשב חזק

אז גירסה 1.5 שנקראת גם PRO ..

זו תוכנה מאוד מקצועית לעבודה עם וידאו

יש גם את Studio 9 של פינקל שהיא גם סבבה

ובשביל להוציא רעשי רקע תשתמש ב Adobe Audtion 1.5

באתר הזה יש מדריך איך להוציא רעשי http://www.wrigleyvideo.com/videotutorial/tut_audition.htm

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על העזרה אתה גדול מהחיים אם אני יצטרך עוד עזרה אני יפנה לפורום.

תודה מראש

לירון

פורסם
  • מחבר

אני חיפשי מאיפה להוריד את התוכנה Adobe Preiere 6.5 ולא הצלחתי למצוא את התוכנה.

אתה יכול לתת לי לינק שאני יוכל להוריד את התוכנה?

בנוסץ האם אתה יכול להמליץ לי על תוכנת עריכה שהיא יחסית פשוטה יותר כי אני מסך הכל מתחיל.

תודה מראש

לירון

פורסם

אני חיפשי מאיפה להוריד את התוכנה Adobe Preiere 6.5 ולא הצלחתי למצוא את התוכנה.

אתה יכול לתת לי לינק שאני יוכל להוריד את התוכנה?

בנוסץ האם אתה יכול להמליץ לי על תוכנת עריכה שהיא יחסית פשוטה יותר כי אני מסך הכל מתחיל.

תודה מראש

לירון

תקרא את חוקי הפורום, אסור לדבר פה על דברים לא חוקיים, אם אתה רוצה, תקנה את התוכנה. וגם אסור לעשות הקפצת דיונים.. תקרא את החוקים פה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59719.0

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מתנצל על הטעות אבל לא ידעתי שהתוכנה היא לא תוכנה חינמית. ודבר שני מה זה הקפצת הודעה?

אם בכל זאת תוכל לענות לי על השאלה אני כבר יקנה את התוכנה רק תענה לי אם יש תוכנת עריכה למתחילים.

תודה מראש

לירון.

פורסם

הקפצה זה כשאתה רושם שתי תגובות לאותה הודעה אחת אחרי השניה בלי לחכות לתשובה באמצע.... אם אתה צריך יש את כפתור העריכה שאפשר להוסיף תוכן להודעה קיימת....

תנסה את ה MICROSOFT MOVIE MAKER זה מגיע בתוך ה WINDOWS ו/או את VIRTUAL DUB

פורסם
  • מחבר

שני התוכנות האלו אינם קולטות MPEG ומבחינתי אתה יכול לסגור את בדיון

פורסם

VIRTUALDUBMOD יכול לקרוא MPEG לפי דעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים