פורסם 2005 בפברואר 820 שנים ניסיתי כל דבר אפשרי אך אני לא מצליח להפתר מהבעיה המציקה, כל תוכנה המשתמשת בעברית אינה מראה עיברית אצלי במחשב אלא ג'בריש, אני מודע לכך שיש בפורום המון הודעות בנושא אך כלום לא עזר וכשנכנסתי ל Shortcut to Regional and Language Options ובדקתי אם הכל שם בסומן על עברית אכן הכל היה מסומן אך נתקלתי רק בבעייה אחת שם, כשניסיתי לסמן את default user account settings בלשונית advanced נתקלתי בהודעה המופיעה בקבץ המצורף ואין לי מושג מה לעשות עם זה ??? ??? ???תודה לעוזרים...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר פשוט פרמטטתי והתקנתי מחדש' אבל לא נראה לי שזה קשור כי זה עבד מעולה עד שפתאום זה הפסיק לעבוד בלי קשר למועד ההתקנה של WIN
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים ניסיתי כל דבר אפשרי אך אני לא מצליח להפתר מהבעיה המציקה, כל תוכנה המשתמשת בעברית אינה מראה עיברית אצלי במחשב אלא ג'בריש, אני מודע לכך שיש בפורום המון הודעות בנושא אך כלום לא עזר וכשנכנסתי ל Shortcut to Regional and Language Options ובדקתי אם הכל שם בסומן על עברית אכן הכל היה מסומן אך נתקלתי רק בבעייה אחת שם, כשניסיתי לסמן את default user account settings בלשונית advanced נתקלתי בהודעה המופיעה בקבץ המצורף ואין לי מושג מה לעשות עם זה ??? ??? ???תודה לעוזרים...אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל ההודעה שצירפת אינה הודעת שגיאה.בסה"כ מודיעים שהשינוי יתבצע אחרי ה REBOOT הבא.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר איך אני עושה את זה בלי הדיסק של WIN???אולי אני יכול להוריד את הפונטים האילו מאיפה שהו?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים 1.תנסה לחפש בגוגל לפי השמות של הפונטים שיש לך במחשב2.אם אתה יכול תצרוב ממישהו רק את הספרייה FONTS שנמצאת בתוך הספרייה WINDOWS( בדר"כ) -> ואז תעתיק לתוך הספרייה שלך
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים האמת שגם אצלי יש את אותה הבעיה.התקנתי לא מזמן את המחשב אצלי (וגם אצל חברה שלי, וגם לה זה עשה אותו הדבר)אני מסוגל לקרוא עברית וגם לרשוםאומנם בתוכנות המבקשות ממשק בעברית, רואים ג'יבריש.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר זו בדיוק הבעיה אצלי וז ממש מתסכל כי אני מתאר לעצמי שזה שטויות לסדר את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.