פורסם 2005 בפברואר 820 שנים איך קוראים לשני השירים שמופיעים בפתיחה של שתי הסדרות: רוזוול, ולמי שמכיר את הסדרה: הממלכה?תודה. (תתעלמו ממה שכתוב הלאה).... ערכתי הודעה קודמת שלי...תתעלמו ממה שכתוב אחרישמעתי ברקע של סרט שיר שהמילים שלו הולכות בערך כך:do u hear metell me can u feel mea better day is coming for u and for medo u believe me or do u just fear mea better day is coming for u and for meחיפשתי בגוגל לפי המילים אבל מצאתי כל מיני שטויות, לא את השיר עצמו. מישהו מזהה את השיר? את השם שלו?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים היו לך שתי אפשרויות הגיוניות, ואחת הזוייה לחלוטין... ההגיוניות: 1. לפתוח נושא חדש עם השאלה הזאת 2. לשאול את השאלה הזאת פשוט בהודעה נוספת בנושא זה. ההזוייה: לערוך את ההודעה הראשונה, לשנות את כותרת הת'רד, לגרום לו להיראות ממש מוזר, ואז כיביכול לשלוח הודעת "הקפצה" ולהודיע ששינת את ההודעה הראשונה (אז למה פשוט לא כתבת שם את השאלה הבאה בלי להתעלל בהודעה הראשונה?). אין לי מושג למה, אבל משום מה בחרת באפשרות ההזוייה.. תהיה בריא.. :alcoholic:
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר חחחח, שמתי לב לזה אחרי שכבר סיימתי עם העריכה והקפצת ההודעה. אבל לא היה לי כוח לנסות ולשנות את מה שעשיתי... אז פשוט השארתי את זה כך וקיוויתי שאף אחד לא יעיר לגביי זה.... מצטער :nutty:
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר תודה Dark Mind.....מישהו מכיר אולי את שיר הפתיחה של הסדרה רוזוול גם?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&q=roswell+opening+theme&spell=1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.