עבור לתוכן

זקוק למפצל מכרטיס הקול לשתי יציאות + הגברה.

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע ATP3 והחסרון הכי רציני בכל המערכת הזאת זה שאין אפשרות לחבר אוזניות... אולי בגירסאות חדשות יותר יש ? בכל אופן לא בשלי...

אז רציתי לדעת אם יש איזה מוצר פשוט שמפצל את היציאה מכרטיס הקול ומאפשר החלפה בקלות מהרמקולים לאוזניות וגם אפשרות לשלוט בווליום לאוזניות.

זה דיי מעצבן לתקוע את הראש מאחורי המחשב כל פעם שאני רוצה להשתמש באוזניות (וזה לא קורה הרבה), ובמיוחד שהמגע קצת רופף אז אני צריך לשחק כל הזמן עם המגעים עד שזה פועל טוב :-\

וכשאין אפשרות לשחק עם הווליום אז זה בכלל סיוט :(

תודה.

פורסם

הרבה יותר נוח, אמין וגמיש: כרטיס קול נוסף.

פורסם
  • מחבר

תגיד לי אתה נורמאלי ? :screwy:

אני צריך איזה Jack ב10 שקל Made in China לא כרטיס קול חדש...

וחוץ מזה כרטיס קול נוסף גם לא יעזור בגלל שזה עדיין לא יתן לי שליטה בווליום לאוזניות (ובכל מקרה זה לא עומד על הפרק)ץ

פורסם

זה לא כזה בעיה להשיג את זה בכל חנות מחשבים תמפצל הזה.

אצלנו בבית ספר יש המון כאלה בעמדות מחשבים.

פורסם

תגיד לי אתה נורמאלי ? :screwy:

כן. יש לי שלושה מחשבים בבית עם הסידור הזה ואני מאוד מרוצה.

אני צריך איזה Jack ב10 שקל Made in China לא כרטיס קול חדש...

ניסיתי את זה. אם אתה אוהב סאונד מלא רשרושים ורחשושים, המפצל הזה בשבילך, אבל אני מעדיף לשלם 70 עד 150 ש"ח על כרטיס קול בסיסי ולקבל צליל נקי מרעשים.

וחוץ מזה כרטיס קול נוסף גם לא יעזור בגלל שזה עדיין לא יתן לי שליטה בווליום לאוזניות (ובכל מקרה זה לא עומד על הפרק)

אתה טועה. לכל כרטיס קול יש ווליום משלו.

פורסם
  • מחבר

יש לי M-Audio Revolution שעלה 700 שקל, אני לא הולך להוציא את הכסף הזה עוד פעם ובטח שאני לא הולך לקנות כרטיס קול זבל בשביל האוזניות.

לכרטיס הזה אין שליטה ידנית בווליום וגם אם היה לו דבר כזה עדיין הייתי צריך לתקוע את הראש מאחורי המחשב בשביל לשנות את הווליום וזה בדיוק המצב שאני רוצה למנוע !

בשביל כרטיס קול נוסף צריך גם שני דרייברים שפועלים במקביל וזה ממש סידור מעפן וסתם מכביד על המחשב.

יש לי כרטיס קול ONBOARD ככה שאני בכל מקרה לא צריך לקנות עוד כרטיס אבל אני לא רוצה את הסידור הזה.

ולגבי הרעשים, למה שיהיו רעשים בחיבור דיגיטלי ?

פורסם

יש לי M-Audio Revolution שעלה 700 שקל, אני לא הולך להוציא את הכסף הזה עוד פעם ובטח שאני לא הולך לקנות כרטיס קול זבל בשביל האוזניות.

בשורה התחתונה מה שקובע זה האיכות, ועם מפצל סיני ב-10 ש"ח היא הרבה יותר גרועה משל כרטיס קול פשוט.

לכרטיס הזה אין שליטה ידנית בווליום וגם אם היה לו דבר כזה עדיין הייתי צריך לתקוע את הראש מאחורי המחשב בשביל לשנות את הווליום וזה בדיוק המצב שאני רוצה למנוע !

מה זה "שליטה ידנית"? הכוונה לשליטה על הווליום דרך הסליידר של חלונות, לא עם גלגל ווליום פיזי (אם לזה אתה מתכוון).

בשביל כרטיס קול נוסף צריך גם שני דרייברים שפועלים במקביל וזה ממש סידור מעפן וסתם מכביד על המחשב.

מנסיוני, זה בין לחלוטין-חסר-משמעות לבלתי-מדיד. YMMV.

יש לי כרטיס קול ONBOARD ככה שאני בכל מקרה לא צריך לקנות עוד כרטיס אבל אני לא רוצה את הסידור הזה.

אז לך על מפצל סיני וספר לנו על האיכות.

ולגבי הרעשים, למה שיהיו רעשים בחיבור דיגיטלי ?

אני לא מבין, אתה מדבר על יציאה דיגיטלית? יש לך אוזניות עם כניסה דיגיטלית ו-DAC פנימי? מה התועלת בזה? :s05:

חוץ מזה, חיבור דיגיטלי לא מונע רעשים ואובדן מידע. תקליטור דיגיטלי יכול לקפוץ (זה קורה הרבה ברדיו ובמקומות אחרים שלא שומרים על הדיסקים כמו שצריך) , DVD דיגיטלי יכול להתקע ולאבד סנכרון באמצע נגינה, ומגעים מג'ייפים יוצרים רעש - גם אם החיבור הוא דיגיטלי. אין קשר, זה רק רעש שנשמע אחר. לפעמים יש תיקון מידע בזמן אמת, אבל יש גבול כמה תיקון כזה יכול לשפר. אם המקור חצי-הרוס או אם החיבור רופף, אתה תשמע את זה.

פורסם
  • מחבר

אז שלא יהיה סיני... מה אכפת לי ?

משהו שלא עולה יותר מ100 שקל ונותן פיצול עם גלגל ווליום כמו שיש לרמקולים !

אני לא מבין למה שהאיכות תרד ? זה פשוט חיבור IN - OUT שנותן עוד פיצול לכניסה נוספת...

אין דבר כזה בשוק ?

פורסם

יש לי מפצל ללא גלגל ווליום. האיכות יורדת כי על היציאה של כרטיס הקול נוסף המפצל (עם "מנוף" של כמה סנטימטרים) והמשקל של שני הכבלים. התוצאה שהמפצל נשען על הצד והמגעים שלו נוגעים-לא-נוגעים. שומעים את זה מצויין, אבל אין סיבה שתסתפק במילה שלי. הכי פשוט שתקנה ותראה בעצמך, זה לא סיפור יקר.

פורסם
  • מחבר

אז מה הבעיה פשוט לחבר אותו כמו שצריך ולהדביק את זה או לסגור את זה עם אזיקון או משהו ?

מגע רופף זה לא אומר שהאיכות יורדת, זה אומר שלא הצלחת לשמור על חיבור יציב בין אם זה בגלל הצורה שבה חיברת או בגלל שהמוצר קצת דפוק אבל אם זה הכל אז זה לא בעיה.

אני רק צריך מפצל כזה עם גלגל ווליום, בלי זה אין לי טעם לקנות.

פורסם

המוצר

אז מה הבעיה פשוט לחבר אותו כמו שצריך ולהדביק את זה או לסגור את זה עם אזיקון או משהו ?

מה הבעיה? למשל שדבק הוא אלסטי, שאין לך איפה לתפוס את האזיקון, ושמי בכלל רוצה להתעסק עם משהו כל כך דפוק כשאפשר לחבר ישירות לכרטיס קול נוסף.

מגע רופף זה לא אומר שהאיכות יורדת,

זה כן. תנסה לחבר את האוזניות חצי-דרך ותקשיב ל"איכות".

זה אומר שלא הצלחת לשמור על חיבור יציב בין אם זה בגלל הצורה שבה חיברת או בגלל שהמוצר קצת דפוק אבל אם זה הכל אז זה לא בעיה.

המוצר *מאוד* דפוק. זאת הבעיה, וזאת בעיה גדולה.

אני רק צריך מפצל כזה עם גלגל ווליום, בלי זה אין לי טעם לקנות.

בהצלחה בחיפושים. אל תשכח לעדכן את הדיון לגבי המחיר והאיכות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב אני מחדש את הת'ראד, אני עדיין צריך את זה ולא מצאתי.

הכנתי ציור קטן למי שלא מבין על מה בדיוק אני מדבר (רק שהדבר הזה צריך להיות בגודל של קופסאת מסטיקים +-).

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

למה אתה כל כך אובססיבי לגבי גלגל ווליום? סליידר של ווינדוס כבר לא טוב?

פורסם
  • מחבר

לא ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים