פורסם 2005 בפברואר 720 שנים אני צריך להתחבר לאיזשהו שרת ולא מצליחכנראה זה קשור לאינדנטאז השאלה שלי1-מה זה בדיוק?2-איך מגדירים את זה?3-האם זה השם של היוזר של הספקית שלי?4-איך מגלים מה האינדנט שלי?תודה לעוזרים!!!!!-לא מצאתי מקום שקשור לזה...אז פירסמתי פהאליאור
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים :kopfpatsch: אני מניח שאתה מדבר על שרת IRC שאתה מתחבר... אם אתה לא מצליח להתחבר, הוא צריך לתת לך ERROR של לא מתחבר כי אין IDENT... בתכלס, זה תוכנה שבעבר רצה בנפרד מתוכנת ה IRC והיום היא בפנים, יש את זה ב OPTIONS של MIRC תחת IDENT אתה יכול לבחור את השם ש IDENT יציג, וזה סתם שיטה לבדוק שמי שמתחבר זה אתה.... כדי שה IDENT יעבוד, אם יש לך FIREWALL אתה צריך להפנות את PORT מספר 113 למחשב שלך, כמו שעושים ב EMULE וכו'..
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים יותר פירוט:IDENT זה שם שאתה בוחר שמצורף לIP שלך. אתה קובע מה הוא יהיה. בשרתי IRC דורשים את זה לרוב רק כדי לוודא שהמחשב לא משתמש בכמה כאלה (כמו בוטים למיניהם) אבל שימוש יותר רציני בזה ניתן למצוא באתרי FTP מסויימים שדורשים IDENT ספציפי למשתמש שלך כדי לוודא אימות.
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מחבר זה מה שאני לא מבין איך להגדיר את זה בFTPתעשו טובהתענו על השאלות אחת לאחת
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים ברוב תוכנות הFTP יש אפשרות להגדיראתה גם יכול להוריד את IDENTD http://identd.sourceforge.net/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.