עבור לתוכן

NU Q711-V --VS-- LG L1730S

Featured Replies

פורסם

אני ודילמת הLCD שלי נמשכת..

בערך אחרי שכבר חרשתי את כל המסכים בעולם הגעתי ל2 מסכים עיקריים שאחד מהם אני כנראה יקנה.

הראשון NU Q711-V

מחיר: 1500

QL-711V.JPG

אתר רשמי: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17

חיפוש בזאפ: http://zap.co.il/model.asp?model_id=34484&gsid=10-4%20

השני LG L1730S

אתר רשמי: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?unit=NOTHING&catModel=27&actType=&modelName=&globalCode=L1730SM&modelPrefix=40IL17&globalSuffix=000000&currentPage=&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelCategoryId=CTG1000499&page=

מחיר: 1700

אין צורך לפרט.

(דוגרי זאפ לא עולה אז שהוא יעלה אני ישים את כל הפרטים האלה)

הקיצר מי משניהם כדאי לי לקנות??

ההבדל העיקרי ביניהם הוא שהNU הוא עם 16MS והLG הוא עם 12MS.

אבל יש ביניהם הבדל של 200 שקל.

האם שווה להשקיע את ה200 שקל האלה בשביל המסך של LG???

(בנוסף נמסר לי שהיבואנים של LG, י.ח, הם לא בדיוק הכי אמינים שיש ויש איתם הרבה בעיות)

ואני רוצה להבהיר משהו:

זה אולי נראה שאני פותח דיון על כל שאלה הכי דפוקה שיש לי אבל מה לעשות שאני עומד להשקיע 1500 שקל + אני לא רוצה סתם לזרוק אותם בלי לדעת שאני באמת שם אותם על הדבר הנכון ביותר.

וגם, אני עוד יפתח דיונים בעתיד(הקרובבב...).

כי אני לא כ"כ מתמצא בשוק של מסכי הLCD.

פורסם

אני לא ראיתי את המסכים האלה אבל אי-אפשר לענות על זה תשובה חד-משמעית, עדיף שתראה לפניי שאתה קונה כי זה די סובייקטיבי, במיוחד במסכים זולים.

פורסם
  • מחבר

UPPPP

SOMEONE CAN HELP?!

פורסם

אני לא מכיר את חברת NU כלומר את השם שמעתי פעם אבל לא יותר מיזה, על איכותם של LG במסכים אין הוררין ורבים אני מניח שיסכימו שהם מבין הטובים ביותר שקיימים בשוק.

(חשוב מאוד לא לשכוח שתמיד גם תלוי באיזה דגם)

על כן שבין NU ל LG אני ההיתי לוקח LG (אבל מה לעשות יש לי כבר אחד של LG).

עכשיו לגבי בעיות עם ח.י. מחשבים היבואנים של LG אני אישית לא ממש נזדקקתי להם אבל למיטב ידיעתי הם די גדולים ודי ויתיקים, ומער לכך יאמר לזכות החנות בה קניתי שהמסך הראשון היה עם איזה פיקסל או שניים שרופים והחנות החליפה לי זאת מייד למסך חדש אחר מאותו דגם)

ועוד דבר ההיתי הולך על מסך שיש לו DVI ונדמה לי שהמסכים של LG אשר דגמם מסתיים ב S אינם כוללים חיבור DVI (חיבור דיגיטלי).

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את חברת NU כלומר את השם שמעתי פעם אבל לא יותר מיזה, על איכותם של LG במסכים אין הוררין ורבים אני מניח שיסכימו שהם מבין הטובים ביותר שקיימים בשוק.

(חשוב מאוד לא לשכוח שתמיד גם תלוי באיזה דגם)

על כן שבין NU ל LG אני ההיתי לוקח LG (אבל מה לעשות יש לי כבר אחד של LG).

עכשיו לגבי בעיות עם ח.י. מחשבים היבואנים של LG אני אישית לא ממש נזדקקתי להם אבל למיטב ידיעתי הם די גדולים ודי ויתיקים, ומער לכך יאמר לזכות החנות בה קניתי שהמסך הראשון היה עם איזה פיקסל או שניים שרופים והחנות החליפה לי זאת מייד למסך חדש אחר מאותו דגם)

ועוד דבר ההיתי הולך על מסך שיש לו DVI ונדמה לי שהמסכים של LG אשר דגמם מסתיים ב S אינם כוללים חיבור DVI (חיבור דיגיטלי).

כן נכון הדגם הזה הוא בלי DVI.

אותו דגם עם DVI עולה 2100.

וזה כבר מתחיל להיות יקרר...

פורסם

יש לי את 2 המסכים, אפרט לך את היתרונות והחסרונות של כל אחד, תזכור שהרבה דברים הם סובייקטיבים ותלויים במשתמש ובצרכיו, בכל מקרה :

1. מבחינת איכות תמונה ה-LG הרבה יותר טוב (גם בנתונים היבשים) : הצבעים חדים הרבה יותר, הקונטרסט והבהירות יותר חזקים ובכלל איכות התמונה מעולה!

2. ה-NU מגיע עם רמקולים וה-LG לא : הרמקולים מאפנים כמובן אבל אני לא יודע מה הם צרכיך ואולי זה מספיק לך ואז זה מהווה יתרון.

3. חסרון ב-LG (לי זה לא מפריע בכלל) : אין לך אפשרות לכוון את גובה המסך.

4. האחריות של LG על פיקסלים שרופים טובה מאוד.לגבי NU אין לי מושג...

5. ל-LG אין חיבור DVI (שוב תלוי אם זה חשוב לך).

6. הנדסת אנוש - אין מה להשוות, ה-LG מנצח בגדול.

7. בהתייחס לקצב התגובה - ה-LG טוען ל-12 על הנייר אבל לא עומד בזה במבחנים, בכל מקרה ההבדל זניח ולא נראה לי שתוכל להבדיל.

כמי שמכיר את 2 המסכים טוב הייתי הולך על ה-LG גם אם הוא היה יקר יותר ב-500 שקל. אני לא מאמין שהוא יאכזב אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים