פורסם 2005 בפברואר 720 שנים הקירור של GAINWARD ניראה עלוב !! יחסית לקירור של LEADTEK ! ומבחינת OC כבר ראינו כאן שהלידטק מגיע יותר גבוהה ! אז בקיצור קח או לידטק או את הכי זול + SILENCER שבטוח יהיה יותר טוב...מה אתה מבלבל תשכל? עלק הקירור של GAINWARD נראה עלוב....ומבחינת OC לא ראינו שהגעת רחוק יותר...אפרופו עלוב, הקירור של LEADTEK נראה עלוב, גוש נחושת עם מאורר ג'נרי.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר טוב חבר שלי התקשר אליי הוא אמר לי שנועה אמרו לו שגיינוורד זה בעייתי כי החברה נסגרת או משהו (WTF לא נשמע הגיוני) אבל לידטק אפשר להשיגאמרתי לחבר שלי שכדאי לחכות עוד קצת בשביל גיינוורד אבל אם אי אפשר להשיג אז לידטק
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים המותג גיינוורד נרכש ע"י חברת פליט גררררררררר........ איך אני שונא אנשים שמבלבלים תשכל על דברים שהם לא מבינים בגרוש! > לחץ כאן
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים גררררררררר........ איך אני שונא אנשים שמבלבלים תשכל על דברים שהם לא מבינים בגרוש! > לחץ כאן דבר ראשון מה זה הטון הזה? דבר שני צודק פיספסתי את הידיעה הזאת אבל ראיתי את הידיעה הקודמת ולכן כתבתי מה שכתבתי דבר שלישי למה אתה חושב שאני לא מבין בגרוש?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים אפשר להגיד עם הגיינוורד שזה חתיכת נחושת פצפונת עם 2 מאווררים ג'נריים, אז? זה אומר שהוא גרוע? לא, גם הקירור של לידטק לא גרוע.אם אני הייתי צריך לבחור הייתי הולך על הלידטק.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים אני לא מאמין על מה אנשים רבים פה!!!!!איזה 6800ultra לקחת.........מה זה משנה????? ,כאילו יש לו ביצועים נמוכים שמצריכים oc!lol
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים Gainward ללא ספק , אחריו כמובן Leadtek , ואגב שתדעו לכם, הקירור של Gainward יותר יעיל מה-Silencer .
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים טוב חבר שלי התקשר אליי הוא אמר לי שנועה אמרו לו שגיינוורד זה בעייתי כי החברה נסגרת או משהו (WTF לא נשמע הגיוני) אבל לידטק אפשר להשיגאמרתי לחבר שלי שכדאי לחכות עוד קצת בשביל גיינוורד אבל אם אי אפשר להשיג אז לידטקאם הם לא יכולים להביא לך גינוורד קח את של לידטק, מי יודע כמה זמן החבר שלך יאלץ לחכות. בסך הכל שתיהן חברות מעולות.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים Gainward ללא ספק , אחריו כמובן Leadtek , ואגב שתדעו לכם, הקירור של Gainward יותר יעיל מה-Silencer .לא קרוב להיות נכון. ניתן להניח שאתה אומר את זה רק בגלל שרוקנת את הכיס על כרטיס שהוא אותו הדבר כמו כל השאר רק עם קירור שונה; לגבי ה- "GS", לא ראיתי שום כרטיס אחר מן השורה שלא הגיע לתוצאות כמו של הגוויוורד. יכולות האוברקלוק הן אינדיבידואליות לכל כרטיס ולכן לעולם אי אפשר לדעת - כלומר מדובר בעניין של מזל.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים אפשר להגיד עם הגיינוורד שזה חתיכת נחושת פצפונת עם 2 מאווררים ג'נריים, אז? זה אומר שהוא גרוע? לא, גם הקירור של לידטק לא גרוע.אם אני הייתי צריך לבחור הייתי הולך על הלידטק.דווקא אי אפשר להגיד, בגלל שהקירור של GAINWARD מורכב מסינק לכל אחד מהצ'יפים (זכרונות), אני חושב שזה יוצא בסביבות 4 + סינק ענק מנחושת על הליבה, שמעליהם 2 מאווררים חזקים שמקררים אותם (ד"א ללידטק יש אפשרות לקבוע את עוצמת המאורר? אה! הוא לא צריך...). לא קרוב להיות נכון. ניתן להניח שאתה אומר את זה רק בגלל שרוקנת את הכיס על כרטיס שהוא אותו הדבר כמו כל השאר רק עם קירור שונה; לגבי ה- "GS", לא ראיתי שום כרטיס אחר מן השורה שלא הגיע לתוצאות כמו של הגוויוורד. יכולות האוברקלוק הן אינדיבידואליות לכל כרטיס ולכן לעולם אי אפשר לדעת - כלומר מדובר בעניין של מזל.לא מסכים איתך. אפשר לדעת על מה אתה מסתמך שאתה אומר שזה לא קרוב ללהיות נכון? תשתף אותנו גם בכיף.עדיין לא הייתה השוואה של ה6800GT או 6800U עם הסיילנסר החדש, ולכן לא ניתן לקבוע בוודאות מי מהם טוב יותר.*ובקשר ליכולות OC, הGS עבר כל מיני בדיקות במפעל של GAINWARD (כולל OC), והוא נמצא טוב יותר משאר הזיכרונות כשהוא מסוגל לרוץ במהירויות גבוהות יותר וזה כל ההבדל בין הGS לסתם "עוד" כרטיס מן השורה.
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים נבדקו לא נבדקו, זה סתם שטויות, הOC ההממוצע לזכרונות של הגיינוורד לא גבוה או נמוך משאר הזכרונות הכרטיסים האחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.