עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך 6800U מאלה הוא הכי חזק?

Featured Replies

פורסם

הקירור של GAINWARD ניראה עלוב !! יחסית לקירור של LEADTEK ! ומבחינת OC כבר ראינו כאן שהלידטק מגיע יותר גבוהה ! אז בקיצור קח או לידטק או את הכי זול + SILENCER שבטוח יהיה יותר טוב...

מה אתה מבלבל תשכל? עלק הקירור של GAINWARD נראה עלוב....

ומבחינת OC לא ראינו שהגעת רחוק יותר...

אפרופו עלוב, הקירור של LEADTEK נראה עלוב, גוש נחושת עם מאורר ג'נרי.

• תגובות 43
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב חבר שלי התקשר אליי הוא אמר לי שנועה אמרו לו שגיינוורד זה בעייתי כי החברה נסגרת או משהו (WTF לא נשמע הגיוני) אבל לידטק אפשר להשיג

אמרתי לחבר שלי שכדאי לחכות עוד קצת בשביל גיינוורד אבל אם אי אפשר להשיג אז לידטק

פורסם

המותג גיינוורד נרכש ע"י חברת פליט

פורסם
  • מחבר

איזה באסה נקווה שהוא יצליח להשיג לנו גיינוורד

מקס לידטק גם מעולה

פורסם

המותג גיינוורד נרכש ע"י חברת פליט

גררררררררר........ איך אני שונא אנשים שמבלבלים תשכל על דברים שהם לא מבינים בגרוש!  >:( >:(

לחץ כאן

פורסם

גררררררררר........ איך אני שונא אנשים שמבלבלים תשכל על דברים שהם לא מבינים בגרוש! >:( >:(

לחץ כאן

דבר ראשון מה זה הטון הזה?

דבר שני צודק פיספסתי את הידיעה הזאת אבל ראיתי את הידיעה הקודמת ולכן כתבתי מה שכתבתי

דבר שלישי למה אתה חושב שאני לא מבין בגרוש?

פורסם

חחחחחחחחח

פורסם

אפשר להגיד עם הגיינוורד שזה חתיכת נחושת פצפונת עם 2 מאווררים ג'נריים, אז? זה אומר שהוא גרוע? לא, גם הקירור של לידטק לא גרוע.

אם אני הייתי צריך לבחור הייתי הולך על הלידטק.

פורסם

אני לא מאמין על מה אנשים רבים פה!!!!!

איזה 6800ultra לקחת.........

מה זה משנה????? ,כאילו יש לו ביצועים נמוכים שמצריכים oc!

lol

פורסם
  • מחבר

נו מה זה משנה אם לקחת גיינוורד או POV אם אין הבדל מחיר

פורסם

Gainward ללא ספק , אחריו כמובן Leadtek , ואגב שתדעו לכם, הקירור של Gainward יותר יעיל מה-Silencer .

פורסם

טוב חבר שלי התקשר אליי הוא אמר לי שנועה אמרו לו שגיינוורד זה בעייתי כי החברה נסגרת או משהו (WTF לא נשמע הגיוני) אבל לידטק אפשר להשיג

אמרתי לחבר שלי שכדאי לחכות עוד קצת בשביל גיינוורד אבל אם אי אפשר להשיג אז לידטק

אם הם לא יכולים להביא לך גינוורד קח את של לידטק, מי יודע כמה זמן החבר שלך יאלץ לחכות. בסך הכל שתיהן חברות מעולות.

פורסם

Gainward ללא ספק , אחריו כמובן Leadtek , ואגב שתדעו לכם, הקירור של Gainward יותר יעיל מה-Silencer .

לא קרוב להיות נכון. ניתן להניח שאתה אומר את זה רק בגלל שרוקנת את הכיס על כרטיס שהוא אותו הדבר כמו כל השאר רק עם קירור שונה; לגבי ה- "GS", לא ראיתי שום כרטיס אחר מן השורה שלא הגיע לתוצאות כמו של הגוויוורד. יכולות האוברקלוק הן אינדיבידואליות לכל כרטיס ולכן לעולם אי אפשר לדעת - כלומר מדובר בעניין של מזל.

פורסם

אפשר להגיד עם הגיינוורד שזה חתיכת נחושת פצפונת עם 2 מאווררים ג'נריים, אז? זה אומר שהוא גרוע? לא, גם הקירור של לידטק לא גרוע.

אם אני הייתי צריך לבחור הייתי הולך על הלידטק.

דווקא אי אפשר להגיד, בגלל שהקירור של GAINWARD מורכב מסינק לכל אחד מהצ'יפים (זכרונות), אני חושב שזה יוצא בסביבות 4 + סינק ענק מנחושת על הליבה, שמעליהם 2 מאווררים חזקים שמקררים אותם (ד"א ללידטק יש אפשרות לקבוע את עוצמת המאורר? אה! הוא לא צריך...). 

לא קרוב להיות נכון. ניתן להניח שאתה אומר את זה רק בגלל שרוקנת את הכיס על כרטיס שהוא אותו הדבר כמו כל השאר רק עם קירור שונה; לגבי ה- "GS", לא ראיתי שום כרטיס אחר מן השורה שלא הגיע לתוצאות כמו של הגוויוורד. יכולות האוברקלוק הן אינדיבידואליות לכל כרטיס ולכן לעולם אי אפשר לדעת - כלומר מדובר בעניין של מזל.

לא מסכים איתך. אפשר לדעת על מה אתה מסתמך שאתה אומר שזה לא קרוב ללהיות נכון? תשתף אותנו גם בכיף.

עדיין לא הייתה השוואה של ה6800GT או 6800U עם הסיילנסר החדש, ולכן לא ניתן לקבוע בוודאות מי מהם טוב יותר.

*ובקשר ליכולות OC, הGS עבר כל מיני בדיקות במפעל של GAINWARD (כולל OC), והוא נמצא טוב יותר משאר הזיכרונות כשהוא מסוגל לרוץ במהירויות גבוהות יותר וזה כל ההבדל בין הGS לסתם "עוד" כרטיס מן השורה.

פורסם

נבדקו לא נבדקו, זה סתם שטויות, הOC ההממוצע לזכרונות של הגיינוורד לא גבוה או נמוך משאר הזכרונות הכרטיסים האחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים