פורסם 2005 בפברואר 720 שנים אהלןאין שום חשיבות למחיר... רצוי לדרג כי לא בטוח שיהיה במלאיLEADTEK WinFast A400 6800 ULTRA 256MBALBATRON 6800 ULTRA 256MBASUS V9999 ULTRA 6800ULTRA 256MBGAINWARD 6800ULTRA 256MBGIGABYTE 6800 ULTRA 256MB MSI NX6800 ULTRA 256MB הסיבה היא שחבר שלי קנה 6800U של אלבטרון והו הגיע שרוף ובלה בלה בלה קיצר מגיע לו פיצוי אז הוא מחזיר את הבאנדל והוא יכול לקבל ללא תוספת תשלום איזה 6800U שהוא רוצהאני חושב שזה או GAINWARD או LEADTEKגיינוורד לא?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים מחבר כן גמני...אממם ראול לא ראיתי גירסת GS אצל מחשביםרק את הגרסא הזאתאז אני אגיד להם גיינוורד אבל ואם אין להם או יש בעיות אז לידטק ואחרי זה MSI או גיגהבייט בסדר?עריכה:יש להם GS רק בGT
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים מחבר אממם כן זה מאוד צמוד בין לידטק לגיינוורדנראה לי גיינוורד יותר טוב.. אבל אין GS של 6800Uלמה אתה חשוב לידטק? עזוב אותך באנדל וגם לא מעניין אותי ספלינט רסל או הנסיף האירני הזה.....לידטק עולה 70 שקל יותר לא שזה משנה אבל רנאה לי גיינוורד יותר טוב גם בגלל הקירור העצבני שיש לו
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים הלא GS מגיעים עם קירור חלש משמעותית משל הלידטק, גם בין הGS ללידטק אין כל כך מוביל ברור.ולמיטב ידיעתי שום GF6800U GS לא נמכר כריטייל או כOEM.שורה תחתונה: Leadtek ותתחדש.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים הלא GS מגיעים עם קירור חלש משמעותית משל הלידטק, גם בין הGS ללידטק אין כל כך מוביל ברור.ולמיטב ידיעתי שום GF6800U GS לא נמכר כריטייל או כOEM.שורה תחתונה: Leadtek ותתחדש.אתה מתבלבל ידידי...הקירור של הGS ושל הגירסא הרגילה הוא אותו קירור בדיוק.וסתם לידע כללי, הקירור של הU והGT הוא גם אותו קירור.הקירור של GAINWARD עדיף על הקירור של הLEADTEK.שורה תחתונה: GAINWARD
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים אתה בטוח שזה אותו קירור? ממה שראיתי הקירור בדגם הרגיל הוא כמו הקירור ריפרנס רק שהסינק עשוי נחושת.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים עדיף לקנות את הכי זול ולהוסיף לו AS5 + NVS5, כי הרי הביצועים והיכולות אוברקלוק ישתנו מיחידה ליחידה.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים אתה בטוח שזה אותו קירור? ממה שראיתי הקירור בדגם הרגיל הוא כמו הקירור ריפרנס רק שהסינק עשוי נחושת.בטוח שזה אותו קירור......הרי לGAINWARD יש שני סוגי קירור:1. הCooper-Cooler זה עם השני מאווררים (ה6800GT וה6800U באים רק עם הקירור הזה, יש גם גירסא של 6800NU עם קירור כזה).לחץ כאן זה הGTלחץ כאן זה הUלחץ כאן זה הNU2. הגירסא השניה, קירור סטוק של nVidia (שה6800NU בא איתו):לחץ כאן זה הNU*כמו שאתה רואה הקירור בGT ובU הוא זהה לחלוטין (גם אם הם GS וגם אם הם לא).
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים הקירור של GAINWARD ניראה עלוב !! יחסית לקירור של LEADTEK ! ומבחינת OC כבר ראינו כאן שהלידטק מגיע יותר גבוהה ! אז בקיצור קח או לידטק או את הכי זול + SILENCER שבטוח יהיה יותר טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.