עבור לתוכן

מישהו מכיר את הטנדר פורד של הצבא?

Featured Replies

פורסם

7200 סמק נפח מנוע..

מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה בארץ ומה הדגם שלו?

תודה לכם.!

פורסם

אני לא חושב שהדגם הצבאי קיים בארץ. אני מאמין כי זאת הזמנה מיוחדת + הרכבה של החלק האחורי. הדגם שהכי קרוב לזה (לפי מה שאני זוכר) נקרא

super duty.

מצאתי אותו באתר פורד העולמי: http://www.fordvehicles.com/

אתה מוזמן לבדוק באתר המקומי, למרות ששם לא ראיתי משהו דומה: www.ford.co.il

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הפורד הצה"לי מדגם F350, והוא נקנה מכספי הסיוע האמריקאי.

ולא מיבאים אותו לארץ כי אין לו שוק בארץ., כי הישאלים מעדיפים טנדרים יפנים כמו המגנום ואיסוזו, בגלל המחיר.

אגב כבר לא מספקים אותו יותר לצבא, ועם איזה גדוד בצבא הרס את הפורד הגדודי, אין לו תחליף, והם יקבלו במקומו אביר.

לכן כל הנגדים שבדרך כלל נוהגים עליו, לא קורעים לו את הצורה, כמו לרכב חום אחר.

Gene

פורסם

אני לא בטוח שהוא בסטטוס של רכב חום.

פורסם

הוא רכב חום לכל דבר, הוא בא להחליף חלקית את האביר המזדקן.

בכל גדוד בשיריון הוא משמש את הנגדים כרכב מנהלות, וכן בכמעט כל פלוגת חי"ר יש כזה רכב שגם משמש כרכב מנהלות, ובמלא בסיסים כרכב מנהלות לנגדים ולקצינים.

יש רק בודדים עם מספר אזרחי ובצבע לבן, הוא בשימוש ביחידות מיוחדות, וכן את המת"קים (מפקדי תיאום וקישור).

יש גם גירסת פורדבולנס, שזה פורד קבינה אחת עם ארגז ענקי מאחורה.

ויש גם גירסה משורינת שהיא עדיין נסיונית שמשרתת בעיקר במגב בשם זאב, לקחו F350 הפשיטו ממשנו את כל הגוף, השעירו את המרכב, ובנו עליו שיריון מיוחד וקל.

wolf_3.jpg

wolf_5.jpg

פורסם
  • מחבר

אני צריך לדעת כמה הוא עולה.. בארץ...

פורסם

הפורד הצה"לי מדגם F350, והוא נקנה מכספי הסיוע האמריקאי.

ולא מיבאים אותו לארץ כי אין לו שוק בארץ.

פורסם

אז כמו שכבר אמרתי לא מוכרים אותו בארץ כי אין לו שוק.

ויבואנית פורד בארץ (דלק מוטרס) כמעט לא מיבאים דגמים אמריקאים, אלה רגם דגמים אירופים, הם הפסיקו גם ליבואת את כל דגם הSUV האמריקאים, כדוגמת האקספלורר וגם את בטנדרים.

נ.ב

בטח עוד חמש שנים הם ימכרו במכרזים לשוק האזרחי, אז תוכל לראות אותם על כבישי ישראל, אבל אחרי שהם עברו התעללות קשה.

אני מקווה בשביל דלק מוטורס שהם יביאו את המוסטנג 2005 לארץ, אבל הם בטח ידפקו להם תג מחיר לא הגיוני של 250000 אלף לדגם הלא מאובזר, ובארצות הברית הוא עולה 20,000 לדגם "הפשוט".

פורסם

אבל הם בטח ידפקו להם תג מחיר לא הגיוני של 250000 אלף לדגם הלא מאובזר, ובארצות הברית הוא עולה 20,000 לדגם "הפשוט".

אז אני לא מבין על מה אתה מתמרמר...

20,000 דולר כפול 4.3 זה 86,000 ש"ח, כפול 130 אחוז מכס זה יוצא כבר 200 אלף, ועל תשכח שעולה כסף לשלוח אותם לארץ, ומן הסתם היבואן גם לוקח עליהם עוד רווח מסויים.

פורסם

הוא מתמרמר על 130 אחוז מכס.

פורסם

מה שנכון נכון.

לא ליבוא הרגיל ! כן ליבוא האישי !

פורסם

ביבוא רגיל דרך היבואן בהנחה בכלל שהוא יסכים לדגם שאתה רוצה ...או שתצטרך להעביר כסף מתחת לשולחן או שיגבו ממך מחיר גבוה מאד.

ביבוא אישי תוכל להביא גם דגמים שהיבואן לא הסכים, ותחסוך לך כמה אלפים טובים, ככה לא תיהיה ממורמר מאד

הוא מתמרמר על 130 אחוז מכס.

פורסם

אבל את ה-130 אחוז מכס הוא משלם בכל מקרה.

כל מה שהוא חוסר זה את הרווח של היבואן. במקרה הספציפי הזה מדובר על 50 אלף מתוך 250 אלף, אבל אל תשכח שאפילו זה זה לא רווח נטו, כי מתוך ה-50 אלף שחסכת אתה צריך להוריד את העלות שלוקח לך המשלוח של הרכב מחו"ל, וזה לא זול במיוחד...

עכשיו, כשאתה משלם מעל 200 אלף ש"ח לרכב חדש, אתה תוותר על אחריות מסודרת בארץ אצל היבואן הרישמי בשביל לחסוך כמה עשרות שקלים ?

פורסם

אבל לא תקבל אחריות יבואן, 90% מהמוסכים לא ידעו לעבוד על הרכב שלך, לא יהיה חלקי חילוף כי היבואן לא מיבא את הדגם.

מה גם המכס יותר גבוהה על יבוא אישי, שלא לדבר על הוצאות הובלה דרך הים, מיסים מטורפים, שכירת מכולה, לשלם למכרים, ועוד מלא הוצאות מפוברקות, כי אז איך היבואנים יפסידו.

לכן גם אסור ליבא רכב משומש, אלה רק רכב אספנות (שלושים שנה ומעלה), או רכב בן שנתיים ומטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים