עבור לתוכן

מספר בעיות עם התקנה חדשה של Windows XP.

Featured Replies

פורסם

אתמול, עם מעט יוזמה, החלטתי לפרמט סוף-סוף ולשים קץ לכל הבעיות השונות הופיעו עם הזמן.

אז פירמטתי, והתקנתי מחדש אקספי פרו. הכל טוב ויפה....ההתקנה הסתיימה, ריסט ונכנסתי למע' ההפעלה החדשה.

התקנתי את כל הדרייברים בהצלחה, כל הדברים הבסיסיים שלי שאני מתקין כל פעם מחדש (רק המצלמה המפגרת שתמיד עושה בעיות :pissed:) וניגשתי לעשות Update.

פתחתי את האקספלורר, ניגשתי לאפדייט וזה מצא כל מיני עידכונים בדרגה קריטית, חלק התקין ואז פתאום נאמר לי כי ארעה שגיאה, והוצגה בפניי רשימה של בערך 20 עדכונים שעדיין לא הותקנו.

זה קרה אתמול בערב, וכבר הייתי צריך ללכת אז סיימתי עם מה שהספקתי ואמרתי לעצמי שהיום אני אסיים לעדכן.

אני ניגש לעדכן, מופיע הכיתוב "סורק עדכונים"... ואז פתאום הודעת שגיאה שמונעת ממני להמשיך לעדכן, ההודעה אפשר לראות בתמונה המצורפת.

יש למישהו רעיונות מה ולמה?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

עשית את הצעדים שמפורטים שם ?

פורסם
  • מחבר

כן......והוא מופעל..

פורסם

נראה לי שההודעה המפגרת, אומרת שחסרים לך עוד כמה SERVICES חוץ ממנו.. לא זוכר את השם שלהם, תנסה לחפש בגוגל.. צריך עוד כמה חוץ ממנו, WINDOWS UPDATE SERVICE או משהו...

פורסם
  • מחבר

לא ברור לי ממש מה אני צריך לעשות.....אם מישהו יכול קצת לפרט יותר ולהדריך יותר...יעזור :nixweiss:

פורסם

שים לב האם בהמשך ההודעה יש שגיאה שנראית כמו 0x המוכר אם כן דווח עליה כאן אם לא בצע את הפעולה הבאה:

בדוק שהשעה והתאריך שלך מכוונים, אם לא עזר מחק את התיקיה הבאה

מחיקת התיקייה: C:\Documents & Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Downloader

לאחר מכן בצע איתחול ונסה לבצע עידכונים

פורסם
  • מחבר

גם זה לצערי לא עוזר....עדיין אותה תקלה, אותה הודעה.

איך אני יוצא מזה? :'( האם פירמוט הוא המוצא היחיד?

פורסם

האם מותקן לך norton internet security ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים