פורסם 2002 ביוני 2723 שנים פזלתי (טוב נו נכשלתי ) לפורומים של תפוז ומה רואות עיניי ?הודעה חשובה: הודעה חשובהו dov98 ו√בתאריך ה7 ליולי, יום ראשון נארח כאן בכירים בחברת מתבשיענו על שאלותינו בנושאי אינטרנט פס רחב בכבלים, בעיות צרכנות הנוגעות לאינטרנט כבלים , טכנולוגיה בכבלים ותקלות בכבלים.מה!!!! למה הם לא כאן ??? חשבתי שאתם מס' 1 .
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אין סיבה להביא אותם לכאן.. יעשו לעצמם יחצנות ואין כאן הרבה אנשים שמסוגלים לעצור אותם (כמו אנטידוט בפורום תפוז)
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים כן ערוצי זהב, או שאולי תרצו את תבל שעדין לא החלו לשווק ואפשר לשאול אותם לגבי זהכלומר, מתי יתחילו, אילו מבצעים, חבילות וכו'
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים אני בעד שתביאו את תבלאני חושב שמגיע ללקוחות\אנשים שאמרוים לקבל ת'אינטרנט שלה לראות את האור בקצה המנהרה...(אם הוא קיים במנהרה הספציפית הזאת....) לא???
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים עדיין אני לא חושב שיש למה להביא חברה כזו לכאןכי אין מי שיוכל להתקיל אותם או מישהו עם מידע שיסתור אותם, והם פשוט יבואו יעשו יחצ"נות וילכו
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים עדיין אני לא חושב שיש למה להביא חברה כזו לכאןכי אין מי שיוכל להתקיל אותם או מישהו עם מידע שיסתור אותם, והם פשוט יבואו יעשו יחצ"נות וילכולמה צריך מישהו עם מידע שיתקיל אותם או שיסתור אותם...!?בסך הכל רוצים לשאול אותם שאלות בנוגע לשירות העתידי שלהם..בכל אופן יש פה מספיק אנשים שמבינים בזה ממש טובלמשל -JobNick- ואת Gil ויש עוד כמה (מצטער אם שכחתי את שמם) שמבינים בזה אבל ממש טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.