פורסם 2005 בפברואר 720 שנים שלום. אני רוצה לחבר 4 לדים בטור למולקס (12V).הבנתי שהזרם אמור להיות 0.02 אמפר (ללד UB) וכל לד דורש 3V, אז איזה נגד אני צריך לקנות?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים יש פה את הנוסחה למאוורים וחליף את המאורר לבדhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=102679.0;topicseen
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר לא עוזר.... זה לא בדיוק אותו דבר (ואם זה כן, אני יותר מידי מבולבל עכשו מפיסיקה 2, ככה שאין מצב שאני אראה את המכנה המשותף...)לפי מה שהבנתי, אני לא צריך הכלל נגד ל4 לדים של 3V, אני רוצה לדעת אם זה יהייה בסדר לחבר אותם ככה, או שצריך איזסה נגד להגנה?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים אם אתה מחבר בטור אז אתה יכול בלי נגדאצל במחשב יש 3 שמחוברים ככה...זה עושה אור די חזק אז אם יש לך לדים יקרים אז שים 4
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר מה לדים יקרים??? יש הבדל בין לדים?אני עוד לא קניתי את הלדים, אני לא רוצה לסוע 100 פעמים לחנות, בשביל כל רכיב... אני רוצה לקנות איזה 6 לדים פשוטים (2 למקרה שחלק ישרפו...), אם צריך אז גם נגדים (כנראה שאני בכל זאת אקח איזה נגד או שניים של 100 אום, שאם אני אצתרך, אז יהייה לי...), חיבור מולקס זכר וכמה חוטים (זה כל מה שצריך, לא?)
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים יש לי לדים בחצי שקל חלשים יש לדים UB ב5-15 שקל...אצלי יש 3 לדים מחוברים בטור למולקוסלשחור ולצהב
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר אני לא מדבר על לדים פשוטים... (מה אפשר לעשות אותם בכלל, חווץ מתאורת כפתורים...) אני מדבר על לדים UB (יש לי חריטה די גדולה להאיר)
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים זה אותו הספק אם אני לא טועה....אתה פשוט מחבר אותם ושם אותם לכיוון המנסרה מהצד ואז זה יאיר יפה את החריטה
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר אני יודע איך לחבר אותם, אני רק לא ידעתי מה לחבר...פתחתי את הת'ראד הזה כדי לברר אם אני יכול לחבר את הלדים למולקס בלי נגד, ואם צריך נגד אז איזה.במילים אחרות: אני מבקש אישו ר לרשימת הקניות הנ"ל:מטר חוט חשמל6 לדים UBחיבור מולקס זכרתודה על העזרה
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים דווקא לא. בפעם המליון: תמיד לשים נגד !!! אם אתה מחבר בטור, מספיק לזרוק איזה נגד קטן. וחוצמזה, אני חושב שזה דוסקס מספיק בפורום בשביל ש קטן ימצא את כל התשובות...
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים הוסבר, דוסקס ופורט בעשרות ת'ראדים - אתה מוזמן לחפש או לחילופין לקרוא במדריך - אם אחרי זה יהיו לך שאלות - נשמח לענות - בינתיים, ננעל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.