עבור לתוכן

מישהו זוכר את השם של החנות בארהב שכולם קונים ממנה חח?

Featured Replies

פורסם

משהו new age

או משהו כזה בקיצור חברה אני צריך לינק....

פורסם
  • מחבר

אז עם כך היא לא שולחת לארץץ אז טעיתי..

טוב אז מישהו מכיר אתרים איכותית ואמינים שכן שולחים מוצירם לישראל??

תודה..

פורסם

ח-י-פ-ו-ש

זה כבר נשאל כמה פעמים לאחרונה.

פורסם
  • מחבר

להגיד חיפוש זה קלללל אבל מה לרשום בחיפוש כדי למצוא תוצאות טובות זה קשההההה .....

פורסם

חחחחחחחח נכון !!

פורסם

eBay

פורסם

להגיד חיפוש זה קלללל אבל מה לרשום בחיפוש כדי למצוא תוצאות טובות זה קשההההה .....

אז אני מציע לך לקחת איזה קורס מזורז(או שלא) לחיפוש בפורום , תשקיע קצת מחשבה , לא יותר מדי ותראה איך תמצא תוצאות.
פורסם

ישנה חנות אמריקאית ממנה קניתי לפני די הרבה זמן

המבחר סביר אם כי לא גדול מאד והמחירים לא הכי זולים

אבל

אבל

אבל הם מקבלים כ. אשראי (בינ"ל כמובן) ועושים משלוחים דרך DHL

לא עשו לי שום בעיות כמו לשלוח פספורט וכו

מצד שני זה היה לפני 9/11 ואולי מאז התנאים השתנו

http://www.outpost.com/

מדובר ב- Fry's Electronics, חנות מ_ע_ו_ל_ה, אחת הטובות באמריקה הצפונית ביחד עם Newegg, Monarch, PCClub, ExcaliberPC, ZipZoomFly, NCIX ועוד כמה, וללא ספק הטובה ביותר בדרום ארה''ב ובטקסס. תמיד שאני בטקסס אני קופץ שם לביקור - זו חנות ענקית, שמה שמוצג באתר שלהם זה בקושי רבע ממה שהם מציעים שם! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי ויש מישלוחים לארץ??

ועם יש אז צריך את הסיבוך של התמונת פספורט וכו כווכ??

כי לא כולם כול חודש בטקסס חחחח

פורסם

מדובר ב- Fry's Electronics, חנות מ_ע_ו_ל_ה, אחת הטובות באמריקה הצפונית ביחד עם Newegg, Monarch, PCClub, ExcaliberPC, ZipZoomFly, NCIX ועוד כמה, וללא ספק הטובה ביותר בדרום ארה''ב ובטקסס. תמיד שאני בטקסס אני קופץ שם לביקור - זו חנות ענקית, שמה שמוצג באתר שלהם זה בקושי רבע ממה שהם מציעים שם! :xyxthumbs:

גם אני הייתי ב FRY'S, הייתי ב 2 חנויות הדגל שלהם בעמק הסיליקון גם לפני כמה שנים... יתרונות - חנות בגודל קניון שיש בה הכל, חסרונות - תור ההחזרת מוצרים גדול מתור הקניה....

לא יודע איך זה באתר, אבל בחנות עצמה, יש הרבה מוצרים במחיר מצחיק (אומנם הם ממוחזרים, REFURBUISHED, אבל היית מצפה שגם הם יעבדו תקין), ובכן, קניתי לפני כמה שנים VOODOO 2 32MB, 19" CRT ועוד כמה דברים (שהמחיר הרגיל מטורף אז, ושם היו מבצעים), ובכן, חצי מהדברים הלכתי להחזיר (המסך 19" אפילו לא נדלק)...

ובכן, שוב, לא יודע אם בחנות ONLINE זה ככה, אבל בחנות שאני הייתי, זה תופעה ידועה... (אבל בהחלט שווה לבקר שם, רק בשביל הגודל והמבחר :) )...

פורסם

זה לא פורום חנויות. הנושא נחרש.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים