עבור לתוכן

זכרונות של Hynix ג'נריים או לא ועוד שאלות...

Featured Replies

פורסם

1. יש לי זיכרון של הינקיס זה זכרונות נורמליים בכלל או ג'נריים?

2. הדגם שלו הוא - Hyundai HYMD264 646B8J-D43 DDR 400 והאידה32 מזהה את ה - CL שלו כ - 3 ובכלל רשום שהתיזמונים שלו הם CL25-4-4R מישהוא יודע מה התיזמונים האמיתיים שלו?

3. הזיכרון השני שלי הוא של גייל בכלל, גם DDR 400 עם היטסינק כחול, דגם הכי פשוט עם CL 2.5 ו היטסינק כחול, השאלה שלי איך הוא יסתדר עם הזיכרון של הינקיס עם ה CL 3 בלי מצב דואלי ועם מצב דואלי...תודה רבה לכל הגולשים...נ.ב. (למנהל לא הצלחתי להעלות את כל השאלות אז אפתח המשך נושא...)

פורסם

תערוך בבקשה את תוכן ההודעה(והכותרת) שלך כך שיהיו ברורים.

הזכרונות של הייניקס הם לא ג'נריים

ולא תהיה לך בעיה להפעיל אותם כדואל.

פורסם

אתה יכול לקרוא את הSPD של הזיכרונות כדי לדעת מה התיזמונים שלהם. תשתמש בתוכנה CPUZ.

אם זכרונות יעבדו בדיואל, או לא, יותר תלוי בבקר הזיכרון מבזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

טוב יש לי לוח של BIOSTAR P4TPT אין לי אפשרות לדואל...יש לו צ'יפ של 845PE עם אפשרות לערוץ של 800 FBS , שווה להשקיע ללוח של אינטל  דגם RockLake - D865PERL, יש לו דואל AGP*8 וגם לא נדבר על הסאטה והרייד מול הביוסטאר המעפן אני חושב שהוא ייתן יותר ביצועים שנראים לעין, תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

זה תלוי איזה מעבד יש לך.

חוץ מזה, הלוחות של אינטל בד"כ לא הכי משתלמים, אבל אין עליה בעשיית צ'יפסטים.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את התיזמונים והם לא משהו 3-3-3-8  והם רשמו על הזיכרון 2.5-3-3-7 וזה ב 400 ולא ב 333 שזה בכלל 2-3-3-6 לפי המדבקה על הזיכרון רמאים :pissed:

ול ytoledano יש לי מעבד 2.8 עם HT לא פרסקוט והלוח של אינטל למרבה ההפתעה זול יחסית קח קישור למחיר http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=232 ותודה לך על העזרה ;)

פורסם

לא התכוונתי משתלמים מבחינת מחיר. יש כמה סיבות. הלוח שלך, לדוגמא, בא בלי כרטיס רשת, שזה כמעט סטנדרט בלוחות חדשים. חוץ מזה, חלק מהלוחות שבאים עם הצ'יפסט 865PE תומכים בPAT, של אינטל לא. חוץ מזה, ללוחות של אינטל אין אפשרויות של אוברקלוק (יש כמה לסוקט T עם, אבל די מוגבלות).

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה ממליץ לעשות, להישאר עם אותו לוח של ביוסטאר

פורסם

אני מנחש שהלוח שלך גם לא תומך גם בHT, שזה באמת חבל. אתה יכול לקחת ב500, או פחות, את הIS7-E עם 10/100 LAN, אבל אין לו Firewire.

פורסם
  • מחבר

הלוח הזה תומך ב -HT , נראה לי שזה הלוח היחידי עם צ'יפ של 845PE שתומך ב HT טוב זה ביוסטאר , חברה דיי משונה.... :o, וזה דרך אגב לא צי'פ של 848P זה נראה לי בשביל לקדם את נפח המכירות, שירד מאז פנטים 3, לוותיקים ביננו שזוכרים, אתה יודע מה גבר אני אתן לך לינק ללוח הזה ותראה על באמת אם זה משתלם לי כי שיפור של 10% - 20% לא יעשה לי את זה כי אני לחוץ בכסף :-\, הנה הלינק http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=P4TPT , תודה!

פורסם

איזה לוח מוזר :screwy:.

500 שקל בשביל דיואל (וגם SATA, אבל זה כנראה לא חשוב בשבילך) זה סכום לא מבוטל, אני מסכים...

לא יודע אם זה כל כך משלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים