פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מה דעתכם , לוותר על קייטנה, לוותר על הבריכה , ולנסות לפתח בקיץ את ההייטק שלכם .תוכנה שמעיפה קיבינייט את הפירסומות המעצבנות של וואללה , נענע ותפוז ! .לא אל תגידו לי שיש תוכנה כזו . אין דבר כזה שמבטל ומעיף את כל הבאנרים הקופצים , וה- flash's המעצבנים .יאללה תתחילו לעבוד .
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מה דעתכם , לוותר על קייטנה, לוותר על הבריכה , ולנסות לפתח בקיץ את ההייטק שלכם .תוכנה שמעיפה קיבינייט את הפירסומות המעצבנות של וואללה , נענע ותפוז ! .לא אל תגידו לי שיש תוכנה כזו . אין דבר כזה שמבטל ומעיף את כל הבאנרים הקופצים , וה- flash's המעצבנים .יאללה תתחילו לעבוד .אני כבר מזמן וותרתי על קייטנה בריכה וכל השאר, אני נשאר בבית כמו מלך עם מזגן.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מה דעתכם , לוותר על קייטנה, לוותר על הבריכה , ולנסות לפתח בקיץ את ההייטק שלכם .תוכנה שמעיפה קיבינייט את הפירסומות המעצבנות של וואללה , נענע ותפוז ! .לא אל תגידו לי שיש תוכנה כזו . אין דבר כזה שמבטל ומעיף את כל הבאנרים הקופצים , וה- flash's המעצבנים .יאללה תתחילו לעבוד .אני כבר מזמן וותרתי על קייטנה בריכה וכל השאר, אני נשאר בבית כמו מלך עם מזגן.ועם HWzone, ;D .
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים דווקא יש פתרוןחוסמים בפיירוול את האתר http://www.jumpad.co.il(זה פתרון רק לפרסומות jumpslide)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.