פורסם 2002 ביוני 2723 שנים חבר אחד שלי אמר לי שהוא ראה כנראה AX7 או SK6 באיזה חנות מקומית פה ברעננה. היום הלכתי לברר את העניין, וזה מה שיצא:אני: שלום, אתם מוכרים פה HEATSINKS?מוכר (במבטא רוסי כבד): מה?אני: היטסינקים.מוכר: מה זה?אני: הגוש מתכת ששמים על המעבדמוכר: וונטילטור??אני: אהההה.....מוכר: איך אמרת?אני: היטסינקים. ככה קוראים לזה, במציאות.מוכר (ממלמל): פעם ראשונה שאני שומע על זהאני: מה ששמים על מעבדמוכר: וונטילטור?? COOLER, COOLERאני: כןמוכר: אהה. לאיזה מעבד רוצה?אני: AMD. יש לכם משהו מעבר למה שבא כרגיל? רק רציתי לראות מה יש פה, אני לא עומד לקנות כלום.מוכר: (מצביע לעבר המדפים) יש לנו דרגון אורב ו*ממלמל משהו ומצביע על עוד אורב*.אני: יש לכם אולי היטסינקים של חברה בשם THERMALRIGHT?מוכר: THERMALTAKEאני: THERMALRIGHT, חברה אחרת, מתחרים.מוכר: לא.אני: פשוט שמעתי שיש חנות שמוכרת היטסינקים יחסית רציניים, וזה נדיר בחנויות מקומיות אז באתי לראות.מוכר: אהאני: יש לך אולי במקרה AX7?מוכר: מה זה?אני: אהה.... טוב לא משנה. ביי.... ותודה!מוכר: להתראות
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים נשמע לי כמו מוכר ממוצע בחנות שכונתית .. ;D..ווינטלטור..LOLדווקא מתקדם יותר, היה לא DragonOrb.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים הצחקתם אותי עד כדי דמעות. :'( :'( תודה !!! :lol: מוכרת לי החנות הזאת בימים טובים יותר.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מזכיר לי את סיפור המשחה התרמית שלי...התקשרתי לחנויות והרוב שאלו אותי "מה זה" אז עניתי להם "מה ששמים בין המעבד לHeatSink" וכמה שאלו אותי מה זה Heatsink...
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים רק שתדעו שאני מוחה על כל הדברים שנאמרו פה על חנויות שכונתיות כי אצלנובעיר המדהימה טירת כרמל יש שכונות חדשות שפונות לים עם נוף מרהיב של אזור התעשיה שם תמצאו חנות קטנהבשם פריבל עם אנשים נחמדים מוכרים סבבה ועוד מוכרים צעירים שמבינים עיניין בכל מקרה שם דווקא לא היו ליאף פעם בעיות של איך נאמר טמטום טוטאלי כמו בשאר החנוית השכונתיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.