עבור לתוכן

עזרה בבנית תיבת דואר לביל גייטס

Featured Replies

פורסם

ובכן לא קשור ישירות לפורום זה, אך חשבתי לעצמי שאין מקום טוב יותר מכאן לבקש עזרה.

אז ככה, סטודנט לאדריכלות ועיצוב פנים (שנה א') ובמסגרת שיעורי עיצוב קיבלנו משימה לעצב תיבת דואר לאישיות נבחרת.

מכיוון שאיש חובב מחשבים אנוכי, החלטתי לבחור בביל גייטס (מתוך מחשבה שיהיו לי חיים קלים בהתאמת תיבת דואר לאישיות).

אז ככה, היו לי כמה וכמה רעיונות שהמנחה שללה במחי יד.

לי אישית התחבר מאוד ביל גייטס וטכנולוגיה מתקדמת, מה שהביא אותי לנושא התיבה: "התיבה החכמה".

כפי שציינתי, המנחה לא אהבה את הקו ואמרה שנעשה הבה ונתחכמה, במקום התיבה החכמה בעלת טכנולוגיות מתקדמות, נלך על הכיוון ההפוך, אנטי טכנולוגיה או טכנולוגיה ישנה.

ובכן, הטכנולוגיה הישנה היחידה שעלתה בראשי ויכולה להשתלב עם התיבה היא העברת דברי הדואר בטיובה העוברת בעזרת וואקום בצינורות פלסטיק הישר אל הבית.

זה היה הרעיון היחיד. אשמח באם תוכלו להעלות הצעות נוספות לטכנולוגיות ישנות הניתנות לשילוב עם תיבת דואר.

עכשיו לעיצוב, וכאן העזרה שלכם נכנסת.

הנה סכימה ראשונית של התיבה, המורכבת מצג ישן, שאת תוכנו ארוקן, אחליף את מסך הזכוכית בפרספקס ואולי אצור כל מיני חורים בצורות עם תאורה פנימית או משהו בסגנון.

להלן הסכימה:

bil%20mail%20box.jpg 

זהו זה בגדול, ההגשה ביום ראשון עוד שבוע, ואני נואש, חסר רעיונות וכו'...

אשמח לקבל רעיונות לעיצוב, טכנולוגיות ישנות לשילוב בתיבה, רעיונות לביצוע וכל מה שעולה בדעתכם שיכול לתרום.

מצטער באם הפרעתי את מנוחת הפורום עם הבעייה הלא כ"כ קשורה שלי.

תודה רבה,

יוני.

פורסם

שים יונת דואר?!

מקסימום שים יונת דואר שמעבירה את הדיסקטים הענקיים אם אתה מתעקש על מחשבים..

עריכה :

רגע, תבית דואר אלקטרוני או רגילה?

אפשר פשוט לחשוב על בייל גייטס כאדם עשיר מאוד אז יש שם אנשים עם חליפות ומשקפיי שמש שנוסעים בלימוזינה פריהיסטורית ולוקחים את הדואר היישר אל בייתו...

אתה יכול לחשוב על זמר או משהו כזה ואז לעשות שתיבת הדואר שלו היא פשוט טייפ ששמים את הקטלת בפנים?

איך הדואר אמור להיות? פרט קצת בבקשה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים