פורסם 2005 בפברואר 620 שנים קניתי מחשב חדש לא מיזמן ובמעבדה התקינו לי WIN XP SP2 בקודם היה לי SP1 והתחלתי לגלות בעיות מוזרות במישחקי רשת (ויכול להיות גם בגלישה)שמתי לב שיש לי כל כמה דקות לג (LAG) של חצי דקה+- וזה ממש מעצבן!!! חשבתי שזה בגלל המודם אבל לפני שאני מחליף רציתי לדעת עפ זה בגלל הSP2 ??תודה מראש :-[
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אם אתה שואל אם זה קורה בגלל ה SP2 אז אני יכול להגיד לך שכן, לי זה קרה בעצמי שכהתקנתי את ה SP2 ולא רק זה אלה בכלל זה גם מעט את האימיול בצורה משמעותית אז ככה שאם אתה לא רוצה את הבעיות האלה תסיר אותו.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אני גם ממליץ להסיר את ה-SP2 ולהתקין את SP1.יש יותר מדי בעיות לדעתי עם החבילה השנייה והחבילת שרות הראשונה היא טובה ולא עושה בעיות.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר טוב אני יסיר את הSP2 ורק רציתי לשאול עם זה בטוח יפתור לי את בעיית הגלישה? *עריכה: איך מסירים אותו? הוא לא נימצא בהוספת\הסרת תוכנה... :-\
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים הוא כן נמצא בADD\REMOVE תסתכל טוב. ולא בטוח בכלל שאלו בעייות הגלישה שלך. תריץ סריקת ספייוור וגם LSPFIX לא יזיק.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר הוא כן נמצא בADD\REMOVE תסתכל טוב. ולא בטוח בכלל שאלו בעייות הגלישה שלך. תריץ סריקת ספייוור וגם LSPFIX לא יזיק.מה זה בדיוק הסריקות האלה? עם זה תוכנה אפשר לקבל לינק בבקשה?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים www.cexx.org/lspfix.htmwww.lavasoftusa.comבקשר לLSPFIX, תקרא את ההוראות ואם משהו לא ברור אז תשאל.בקשר לADAWARE, אין מה להסביר וזה לא יכול לגרום נזק.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר תגידו עם SP2 בא ביחד עם התקנת הוינדוס אז אי אפשר להסיר אותו? כי הוא לא נימצא בהוספת\הסרת תוכנה..ובדקתי מילה מילה...
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים אין לי בעיות ברשת עם SP2, ובשביל תוכנות P2P ב SP2 צריך להשתמש http://www.lvllord.de/ ואז גם בזה אין בעיות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.