עבור לתוכן

עבודה עם קבצים דרך ה windows explorer, איטית מאוד מאוד.

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני מס' חודשים מחשב חדש, פנטיום 4 3000, 1GB זיכרון, דיסק 120 SATA, שהחליף את השרת הישן שלי.

עד שלב מסוים הכול עבד בסדר, אבל אז פתאום (לצערי איני יכול להצביע על משהו מסוים שעשיתי), כל הפעולות שקשורות לעבודה עם קבצים דרך

האקספלורר של המחשב, נעשתה מאוד, מאוד איטית- לוקח לי לפתוח קבצים אפילו מסוג txt, כ- 30 שניות ויותר, ופעולות כגון copy-paste, או מחיקה של קבצים, או לחיצה עם כפתור ימני על קובץ, על-מנת לבצע פעולות הקשורות לתפריט שנפתח לוקחות גם כן אותו זמן.

בנוסף במצב זה של המתנה לסיום הפעולה, איני יכול בד"כ לבצע שום פעולה במחשב.

כל זה ממש, ממש מתסכל- כי המחשב אמור לטוס...

על המחשב מותקן windows-XP professional + sp2, והוא משמש כשרת וסביבת פיתוח באינטרנט על כל מה שמשתמע מבחינת התקנות.

בנוסף על המחשב מותקנים ורצים כל הזמן אנטי ווירוס ו FW, כך שאני כמעט בטוח שזה לא קשור לווירוסים או תולעים,

וכמו כן אני דואג להריץ מדי פעם תוכנות כגון spy-doctor, registry cleaners ודומיהן.

הזמנתי טכנאי מחשבים, שישב איזה 3 שעות על המחשב שלי ולא הצליח לפתור את הבעיה,

לבסוף הוא אמר לי שלפי דעתו צריכים לבצע פירמוט מחדש של המחשב- וזה הדבר האחרון בעולם שמתאים לי, אחרי כל ההתקנות וההגדרות שביצעתי.

האם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה? או שיש למישהו הצעות מה אני יכול לנסות לבצע?

פורסם

זה בכל זאת נשמע לי כמו איזה וירוס/טרויאני/תוכנת ריגול.

תריץ את התוכנה HijackThis.

כדי שהתוכנה תציג לך לוג בסוף הבדיקה , פשוט תלחץ על Do a system scan and save a logfile , את הלוג תצרף להודעה שלך ואני יעבור עליו ויגיד לך מה להסיר.

פורסם

האם יש לך מיפויים של כונני רשת ?

אם כן תסיר את כולם ותיצור אותם מחדש.

אם לא, תגיב וננסה משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

זה בכל זאת נשמע לי כמו איזה וירוס/טרויאני/תוכנת ריגול.

תריץ את התוכנה HijackThis.

כדי שהתוכנה תציג לך לוג בסוף הבדיקה , פשוט תלחץ על Do a system scan and save a logfile , את הלוג תצרף להודעה שלך ואני יעבור עליו ויגיד לך מה להסיר.

תודה על התגובה. (למרות שבאמת לא נראה לי שזו בעיה של ווירוס או תולעת או סוס טרויאני או כל בע"ח אחר... ;) )

הקישור ששלחת לא עובד, האם יש לך קישור אחר?

פורסם
  • מחבר

האם יש לך מיפויים של כונני רשת ?

אם כן תסיר את כולם ותיצור אותם מחדש.

אם לא, תגיב וננסה משהו אחר.

היה לי מיפוי אחד למחשב אחר.

הסרתי אותו, לא עזר.

תודה בכל אופן.

פורסם
  • מחבר

קניתי לפני מס' חודשים מחשב חדש, פנטיום 4 3000, 1GB זיכרון, דיסק 120 SATA, שהחליף את השרת הישן שלי.

עד שלב מסוים הכול עבד בסדר, אבל אז פתאום (לצערי איני יכול להצביע על משהו מסוים שעשיתי), כל הפעולות שקשורות לעבודה עם קבצים דרך

האקספלורר של המחשב, נעשתה מאוד, מאוד איטית- לוקח לי לפתוח קבצים אפילו מסוג txt, כ- 30 שניות ויותר, ופעולות כגון copy-paste, או מחיקה של קבצים, או לחיצה עם כפתור ימני על קובץ, על-מנת לבצע פעולות הקשורות לתפריט שנפתח לוקחות גם כן אותו זמן.

בנוסף במצב זה של המתנה לסיום הפעולה, איני יכול בד"כ לבצע שום פעולה במחשב.

כל זה ממש, ממש מתסכל- כי המחשב אמור לטוס...

על המחשב מותקן windows-XP professional + sp2, והוא משמש כשרת וסביבת פיתוח באינטרנט על כל מה שמשתמע מבחינת התקנות.

בנוסף על המחשב מותקנים ורצים כל הזמן אנטי ווירוס ו FW, כך שאני כמעט בטוח שזה לא קשור לווירוסים או תולעים,

וכמו כן אני דואג להריץ מדי פעם תוכנות כגון spy-doctor, registry cleaners ודומיהן.

הזמנתי טכנאי מחשבים, שישב איזה 3 שעות על המחשב שלי ולא הצליח לפתור את הבעיה,

לבסוף הוא אמר לי שלפי דעתו צריכים לבצע פירמוט מחדש של המחשב- וזה הדבר האחרון בעולם שמתאים לי, אחרי כל ההתקנות וההגדרות שביצעתי.

האם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה? או שיש למישהו הצעות מה אני יכול לנסות לבצע?

נקודה נוספת ברצוני לחדד: הבעיה היא רק בעבודה עם קבצים, ולא עם ספריות.

פורסם

http://www.spychecker.com/program/hijackthis.html

*אתה כרגע עברת על אחד מחוקי הפורום:

3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד שלכם, רק בשביל להביא את הת'רד שלכם לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י modify.gif להודעה האחרונה שלכם.
פורסם
  • מחבר

http://www.spychecker.com/program/hijackthis.html

*אתה כרגע עברת על אחד מחוקי הפורום:

הרצתי את התוכנה ואני מצרף את קובץ ה logfile.

תודה מראש על העזרה,

ומצטער על עניין הת'רדים- לא היתה לי כל כוונה רעה, וגם לא היה לי מושג שאני עושה משהו לא תקין.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לפי ה-Log נראה כאילו המחשב שלך נקי. בדוק האם גם ב-Safe Mode הפעולות הללו איטיות. אם לא, אז זו כנראה תוכנה מסויימת שגורמת לבעיות.

חוץ מזה, אתה גם יכול לנסות להשתמש ב-System Restore כדי לחזור למצב קודם יותר של המחשב שלך (אבל קח בחשבון שיכול להיות שתאבד קצת התקנות והגדרות שעשית).

פורסם
  • מחבר

לפי ה-Log נראה כאילו המחשב שלך נקי. בדוק האם גם ב-Safe Mode הפעולות הללו איטיות. אם לא, אז זו כנראה תוכנה מסויימת שגורמת לבעיות.

חוץ מזה, אתה גם יכול לנסות להשתמש ב-System Restore כדי לחזור למצב קודם יותר של המחשב שלך (אבל קח בחשבון שיכול להיות שתאבד קצת התקנות והגדרות שעשית).

גם ב-Safe Mode הפעולות הללו איטיות.

יש לך רעיון חוץ מלהשתמש ב-System Restore ?

פורסם

הייתי מנסה להתקין את הדרייברים של הלוח-אם וה-Sata מחדש (תנסה קודם להשתמש ב-CD שקיבלת עם המחשב, אם לא עוזר, תנסה דרייברים חדשים מהרשת).

פורסם

עוד רעיון,

1) תסיר את ה SWAPFILE

2) תריץ SPEED DISK (אני מעדיף את Executive Software Diskeeper).

3) אל תחזיר את ה SWAPFILE ואם אתה חייב אז לגודל קבוע קטן (384 או 512)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים