עבור לתוכן

מישהו יודע איך הופכים את ה9550 ל9600?

Featured Replies

פורסם

היי ,יש לי גיגהבייט 9550 ,128 ביט ,וכולם כל הזמן מדברים שהוא אוברקלוקר טוב ,וגם ראיתי בדרייברים של אומגה שאפשר לשנות לו את הביוס ולהמהיר אותו ל9600 לפחות.

מישהו יכול להסביר לי במפורט איך עושים את זה ,כי אין לי מושג ואני לא רוצה לקחת צאנס לדפוק כרטיס חדש.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

תגיד איך הכרטיס הזה בכלליות?

הוא מריץ משחקים בצורה סבירה?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס די טוב ,אבל לא יצא לי לשחק עליומשחקים כבדים.

אם אתה מכיא את pro evolution soccer 4 ,אז הוא עובד לי על הגדרות הכי גבוהות חלק ,עך רזולוציה גבוהה.

פורסם

סבבה תודה זה מה שרציתי לדעת פחות או יותר

פורסם

אפשר להפוך אותו ל 9700 פרו לא ל 9600 :screwy:

:xyxthumbs:

פורסם

טעות בידייך, את ה 9500 אפשר להפוך ל 9700 ואת ה 9550 אפשר ל 9600 :)

פורסם

ככה אוורסט מזהה את הכרטיס שלי לאחר צריבת ביוס ל9600NP של VISIONTECK(?)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

ככה אוורסט מזהה את הכרטיס שלי לאחר צריבת ביוס ל9600NP של VISIONTECK(?)

יש מצב שאתה מסביר לי איך עושים את זה?
פורסם

אתה עושה דיסקט בוט עם הוינדוס(תלחץ פורמט על הדיסקט וכבר תבין לבד) , לתוכו אתה מכניס את התוכנה FLASHROM שניתנת להורדה מהאתר TECHPOWERUP ומוריד ביוס של 9600NP VISIONTECK בעל זיכרונות HYNIX 4.0 את הביוס אתה שם בתוך הדיסקט בשם "9600.bin" לא איך שאתה מוריד אותו מהאתר(יענו לא באותו שם) עושה ריסט למחשב , מגדיר בביוס שהבוט הראשון יבוא מהפלופי , ואז אחרי שהוא עשה בוט אתה כותב בדוס :

flashrom -p -f 0 9600.bin

מחכה כמה שניות , עושה ריסטרט , מתקין דרייבר , והכל עובד...(זה רק במקרה שיש לך כרטיס של גיגהבייט עם רוחב פס 128ביט)

פורסם

מומלץ לשמור קודם את הביוס המקורי שלך

פורסם
  • מחבר

מצאתי רק visiontek 9600 פרן

פורסם

זה זה , זה לא מה שכתוב , זה VISIONTEK 9600NP , שתוריד תביוס תראה שכתוב 9600NP , תעשה מה שאמרתי והכל יעבוד , וזה הביוס....

פורסם

זה זה , זה לא מה שכתוב , זה VISIONTEK 9600NP , שתוריד תביוס תראה שכתוב 9600NP , תעשה מה שאמרתי והכל יעבוד , וזה הביוס....

זה אני כתבתי את זה , הייתי אצל חבר...

פורסם

מה נותן הצריבת ביוס? כאילו חוץ מזה שזה קבוע?

גם ממה שאני רואה האוורסט מזהה את זה לא טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים