עבור לתוכן

בעיות מוזרות במקרופון והמצלמה

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי שתי בעיות מוזרות וחשבתי לרכז את שתיהן כאן.

יש לי מצלמת INTEL CS630. במחשב הקודם שהיה לי, לא היו בעיות. במחשב החדש המצלמה נקלטת, אני רואה בעזרתה דרך האינטרנט או MSN. אבל כשאני מנסה לעשות CAPTURE ממנה ב-MOVIE MAKER לדוגמא, המחשב טוען שהיא בשימוש. מה לא ניסיתי...

הבעיה השנייה היא במקרופון והיא די דומה. המקרופון מחובר למקום הנכון, אני שומע את עצמי בבדיקות סאונד, ובכל זאת כשאני מזמין אנשים לשיחות שמע במסנג'ר הם מקבלים את ההזמנה והיא מיד נדחית כאילו יש אצלי איזו בעיה.

שתי בעיות מולטימדיה מוזרות שאולי תוכלו לעזור לי בהן.

תודה.

פורסם

אני לא סוגר על זה (אבל בכל זאת כדאי לנסות זה לא מזיק)

לגבי המיקרופון -> תבדוק האם ב volume control (בקר עוצמה) תחת options (אפשריות)

שם תעביר ל recording (הקלטה) תוודא שמיקרופון מסומן תחזור לבקרים עצמם ואז תבדוק אם המיקרופון מסומן כמאצעי הקלט הנבחר - תדאג גם לעוצמה מתאימה אח"כ לחזור לאפשרויות ותשנה חזרה לשמע (playback) כדי שתחזור לשלוט על עוצמות שמע ולא הקלטה (אגב כדי לא ליצור אפקט של חזרה ושריקה מאוד מעצבת תנמיך את עוצמה של מיקרופון בבקרים השמע הרגילים).

# מקווה שזה עזר #

לגבי המצלמה -> לא יודע ולא מכיר - אבל שווה לנסות למרות שבטח כבר ניסית , להוריד את כל התוכנות שעובדות

(גם אלו שברקע -> לשם כך ראה ערך msconfig) אם אח"כ זה עובד אז אתה כבר יודע מה לעשות.

חוץ מזה חשבתי על זה לי יש מצלמת סטילס והיא עובד ב capture אבל צורך msn וכד' היא לא מוזהה מה שאומר לי שכנראה שיש דרייברים שונים לכל אחד מדברים האלו - למקרה שלך אולי אתה צריך דרייבר אחר שישמש ויאפשר capture.

למשל ulead videostudio (לי יש v5 אך קיים חדש יותר) משתמש בדרייברים משלה לפחות כשמחברים מצלמת וידאו דרך fw1394

מקווה שעזרתי (לפחות ניסית)

טל

פורסם
  • מחבר

המקרופון עבד. אני מודה, מודה, מודה לך...

את המצלמה ננסה.

תודה רבה לך ולאתר התותח הזה שתמיד עוזר ומהר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים