פורסם 2005 בפברואר 520 שנים או קי ...אם למשהו יש להמליץ לי על טראנסים/טראקים טובים רוק או מטאל כבדותשטדלו בבקשה מלהקות לא ידועות...אבל בכל יתקבל בשמחה..
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים טראנסים ומטאל...קצת שונה לא?הבי מטאל או כל סגנון מטאל?למה אתה אומר ככה?אני אוהב בעיקר מטאל וגם פסיכו וקלאב-טראנס.אינפקטד בעיקר
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים נסה את כל ה gay mteal כגון luca turillibattlelorechildren of bodomblindguardianו המלצה למטאל קצת (הרבה) יותר כבד ומלוכלךSatanic WarmasterBloodhammerAnal BleedingCephalectomyDespised Iconתהנה.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אני גם שומע טראנסים ומטאל וזה אחלה טוב אני אמליץ לך מה שאינ שומע שלא הכול זה מטאל אבל נחמד מאודblind guardian dream theaterwithin temptationOPETH - סוסים
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים שמע לינקין פארק.תראה את pushing me away ו lying from you ו- with you.יש עוד הרבה, תקנה תדיסקים ותהנה!
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים Dream Theater תשמע את הדיסק Scenes From A Memory דיסק מדהים.Theater Of TragedyRushTrans-Siberian Orchestra תשמע את Beethoven's Last Night אחד הדיסקים הכי טובים ששמעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.