עבור לתוכן

איך אני חוסם צ'אטים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם חברים,

אתם חייבים לעזור לי אני בבעייה גדולה שאני לא יכול לפרט עליה יש לי בלאגן גדול, אני חייב שתעזרו לי לחסום את הצ'אטים במחשב שלי, לא יודע באיזה דרך רק תתנו לי דרך כלשהי לחסום שאנשים לא יוכלו להיכנס לצ'אטים אצלי במחשב בבקשה מכם זה חשוב מאוד.

פורסם

אתה בשוק ? תפרט בדיוק מה הבעיה, איזה תוכנה, מה קורה, מה אתה רוצה... זה שאתה צועק שטויות בפאניקה לא עוזר לאף אחד.. (צ'אטים זה כללי מאוד)...

פורסם
  • מחבר

אתה בשוק ? תפרט בדיוק מה הבעיה, איזה תוכנה, מה קורה, מה אתה רוצה... זה שאתה צועק שטויות בפאניקה לא עוזר לאף אחד.. (צ'אטים זה כללי מאוד)...

אחי אני לא בשוק, פשוט הסברתי את הבעייה בצורה הכי מפורטת ופשוטה שיכולה להיות, יש צ'אטים כמו בנענע כמו ב-MSN כמו בתפוז, אני רוצה לחסום שכל מי שמשתמש במחשב לא יוכל להיכנס לאף צ'אט באשר הוא, זאת לא בעייה עם תוכנה רק עם צ'אטים, אני רק רוצה לחסום את הצ'אטים וזהו. ;D

פורסם

טוב.. אתה יכול להתקין את התוכנות האלו ל PARENTAL CONTROL ולהגדיר שם בהגדרות את רשימת האתרים שאתה אוסר לכניסה, אני מניח...

אין איזה פתרון כולל שיכול לחסום הכל אוטומתי... (אולי לבטל ACTIVE X ו/או JAVA ב INTERNET EXPLORER)...

פורסם

יש הרבה תוכנות שחוסמות תכנים מסויימים אבל אני לא מכיר אחת בחינם

אם מדובר בכמה צ'אטים ספציפיים, ניתן לחסום אותם בדפדפן ע"י כך שתשים אותם ב Restricted Sites

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם על העזרה,

ICEBREAK - אם אנ י נגיד מבטל את הג'אווה או ACTIVEX אז דברים אחרים יכולים פתאום לא לפעול, מה שכן, הפיתרון של להכניס את כתובת האתר של הצ'אט לרשימת החסומים, השאלה איך אני עושה את זה?

שוב תודה לשניכם...

פורסם

Tools

Internet Options

Security

Restricted Sites

Sites

ופשוט תכניס את האתרים שאתה רוצה לחסום

פורסם

INTERNET OPTIONS -> PRIVACY -> SITES -> PUT THE ADDRESS -> CLICK BLOCK

רק שתדע, שאם המשתמש שאתה רוצה לחסום בפניו את הדברים האלו, יש הרשאות של ADMINISTRATOR (בד"כ במחשבים זה ה DEFAULT), אז הוא פשוט יוכל להוריד אותם..

פורסם
  • מחבר

INTERNET OPTIONS -> PRIVACY -> SITES -> PUT THE ADDRESS -> CLICK BLOCK

רק שתדע, שאם המשתמש שאתה רוצה לחסום בפניו את הדברים האלו, יש הרשאות של ADMINISTRATOR (בד"כ במחשבים זה ה DEFAULT), אז הוא פשוט יוכל להוריד אותם..

אני מצטט אותך אבל שוב תודה רבה לשניכם ממש עזרתם לי, אתם לא מעלים את דעתכם איזה בלאגן יש אצלי בבית בגלל זה אבל בגלל שזה אישי אני לא אפרט ופשוט יודה לכם, אני המשתמש היחידי במחשב מבחינת מספר משתמשים אין לי עוד משתמשים רשומים "ראסמית" אבל כל המשפחה משתמשת במחשב והם עושים לי פה בלאגן ונהייה לי בלאגן שלם וזה נושא די רציני אני מקווה עכשיו שהכל יהיה חסום וזהו נגמר הסיפור תודה אחים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים