עבור לתוכן

אתם לא מאמינים מה קרה לי הרגע

Featured Replies

פורסם

ההורים שלי יצאו לפני חצי שעה אז מנצל את הזדמנות לשמוע טרנסים בווליום רצחני, אז קלטו מה קרה מרוב שהבאס פוצץ תרמקול אחד הרמקולים של הAIWA פשוט טס מהמקום ועף למטה אני עדיין בהלם מתנשף כמו מטורף מזל שאין נזקים.  :screwy:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מזל שלא נפל על המסך :)

אני פעם יצאתי מהחדר, סגרתי אחרי את הדלת.

אחרי 5 דקות בערך שאף אחד לא היה בחדר (ולא הפעלתי מוזיקה) שמעתי רעש חזק מהחדר, נבהלתי רצתי מהר לחדר ומה אני רואה!?

אחד הרמקולים שתלוים על הקיר נפל...אחרי שנה שלמה שהוא היה על הקיר בלי לזוז :kopfpatsch:, איזה ביעוס זה רמקול של איזה 6-7 קילו והוא היה תליו מטר וחצי מעל הרצפה.

לצערי נשבר לו הפיוז והיתי צריך להדביק אותו עם דבק חם, ועד היום לא שומעים אותו דבר ברמקול, פחות מחצי מהווליום שהיה עשיו אני צריך לשחק עם הבאלנס כדי לשמוע סטאריו.

אהה...כמעט שחכתי, הוא נפל על המפצל של החשמל שהיה על הרצפה ושבר אותו לרסיסים, את זה הדברתי עם מסקינטיפ :-\, לפחות הוא לא נפל על הריצפה ישר :)

פורסם
  • מחבר

אחי אצלי הרמקולים כיום הם לא כמו בתמונה, פיצלתי אותם והרמקול של האוויה הוא בגובה של קצת יותר מ-2 מטר ומה הוא לא כמעט פגע במסך הוא כמעט פגע לי בראש :smile1: ומה שאדיר הוא עף בדיוק לכיוון שלו הוא היה מוטה (שזה לכיוון שלי). הרמקול יחסית קל (מעיד על האיכות העלובה שלו) שוקל אולי קצת יותר מקילו (בניגוד ל-JBL השמנים והאיכותיים) אז הם הוא היה פוגע בי לא הייתי מסיים עם הרבה נזקים.

פורסם

אם היה לך איזה JBL כבד היית מסיים בחדר מיון במקרה הטוב :kopfpatsch:

תזהר להבא עם עוצמות כאלה, במיוחד שהרמקולים מעלייך :bash:

פורסם

חחחחח

עדיף רצפתיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים