עבור לתוכן

מה עדיף ? A75 או A510 ?

Featured Replies

פורסם

החלטתי שהגיע הזמן סוף סוף לקנות מצלמה בלי לחכות לשום דבר אחר (כרגע אני חורש לפסיכומטרי שיהיה באפריל)

תכננתי ללכת השבוע לקנות מצלמה ופתאום אני רואה שיצא משהו חדש, A510 .. "מחליף הA75" ... קראתי שההבדלים הם שוני בכרטיס זכרון, משקל וגודל שונים, קטן וקל יותר ... ושיש זום אופטי גדול יותר ...

מה אתם אומרים ? ללכת על ה510 או על ה75 ? מה ההבדל בכרטיס הזכרון אומר ?

בתודה מראש,

יאיר ב.א.ס.

פורסם

A510 מציעה דברים יותר טובים וכן משקל קל יותר ושימוש ב-2 סוללות בלבד תוך שמירה על כמות צילומים כמו עם 4 סוללות (לפחות ככה נאמר, צריכת החשמל שלה נמוכה יותר).

בנוגע לכרטיסי הזיכרון שהוחלפו ה-SD קטן יותר וקל יותר כך שבהחלט שינוי מבורך כיוון של SD ו-CF דומים מאד במחיר (בין השאר סוג הכרטיסים הזולים ביותר).

לדעתי אין סיבה ללכת על ה-A75 כאשר ה-A510 מציעה במחיר זהה מאפיינים טובים יותר (גודל פיסי ומשקל קטנים יותר).

כאמור לקנות את ה-A510 + 256MB (או יותר אם אתה רוצה) ולהוסיף מטען+סוללות(2300) ותיק, אפשר לצאת עם זה בכ-1450 ש"ח.

פורסם

אל תשכח גם שה-510 מציעה זום של X4 מול X3 ב-A75.

דווקא אני מעדיף כרטיסים CF, אבל במצלמה שכזאת זה לא ממש משנה (המהירות כמובן...)

פורסם

מבחינת מהירות במצלמה מסוג זה לא משנה,

אבל אם קנון רצתה להוריד בגודל ומשקל, הרי זה היה ברור שהיה צריך לעבור למדיה אחרת קטנה יותר, במקרה הזה SD שהיא גם זולה מאד, שיקול נבון.

כאמור- ההבדל בגודל ובמשקל של הכרטיסים אכן נראה לעין וה-SD קטן, דק וקל יותר לעומת ה-CF.

כמו כן, ייתכן מאד וצריכת החשמל שלו נמוכה יותר, לכן הורידו ל-2 סוללות תוך שמירה על כמות תמונות כמו שהיה עם 4 סוללות.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

נראה לי שאנשים ימשכו יותר לעניין הזוג סוללות והזום הגדול יותר... למרות שכל מה שרשמת על כרטיסי הזכרון נכון בהקשר למצלמה כאן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם ...

אני אשתדל ללכת ולקנות את המצלמה עוד היום ...

אני אתקשר לחנויות לא משנה לי איפה ואסע לקנות אם יש במלאי (ואני מאמין שיהיה כי זה יחסית חדש ...)

אמממ ... למרות שיש לי הרבה דברים לעשות היום : לתקן את האורות באוטו, משום מה הם הפסיקו לעבוד, בטח משו ניתק אבל .. נלך למוסך עדיין יש את האחריות חחח ..

וגם אני אמור ללכת לתיכון ולקחת את התעודת בגרות אם היא כבר הגיעה .. וללמוד את ל-מ לפסיכומטרי ;)

ושוב, תודה רבה לכם, אני מודה מודה מודה... ;)

פורסם

אני יודע שאתה די נעול על משפחת המצלמות הללו

אבל חשבת אולי לנסות את המינולטה?

Z3 למשל?

תציץ אולי תאהב

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאתה די נעול על משפחת המצלמות הללו

אבל חשבת אולי לנסות את המינולטה?

Z3 למשל?

תציץ אולי תאהב

יש לך אולי לינק ?

כבר תכננתי לנסוע לבני ברק לקנות את המצלמה עם כרטיס זכרון 256 ותיק ב1280 ש"ח .. די נחמד ..

כמה הZ3 עולה ומה ההבדלים בינה לבין הקאנון ?

עריכה : אוקי עשיתי חיפוש קטן בזאפ וראיתי שזה עולה באזור ה2000 .. ואממ .. אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה במצלמה ...

פורסם

הי,

יש גם את ה Z1 ואת ה Z2

שניהם הרבה יותר זולים

אני גם התלבטתי בסוף הלכת על המינולטה Z1

זום מדהים איכות מולה ועוד המון משחקים

אתה לא יכול ליפול לא איתה ולא עם הקנון

פורסם
  • מחבר

הי,

יש גם את ה Z1 ואת ה Z2

שניהם הרבה יותר זולים

אני גם התלבטתי בסוף הלכת על המינולטה Z1

זום מדהים איכות מולה ועוד המון משחקים

אתה לא יכול ליפול לא איתה ולא עם הקנון

בכל מקרה אני כבר סגור על הקאנון 510 ... וגם מחיר נוח ונחמד ...

מה שכן בקשר לסוללות אני לא בטוח, ראיתי באופיס דיפו ובאייס מטען עם4 סוללות - 1600 ו1800 של GP ...

אבל אני רוצה 2100 או 2300 ואין לי מושג איפה לקנות אותן ..

אז בינתיים אני אשתמש באנרגייזר שיש לי בבית ...

פורסם

תתחדש

ותעשה איתה חיים

לגבי סוללות יש בהום סנטר ובאייס

את כל הסוגים והמינים

פורסם

בכל מקרה אני כבר סגור על הקאנון 510 ... וגם מחיר נוח ונחמד ...

מה שכן בקשר לסוללות אני לא בטוח, ראיתי באופיס דיפו ובאייס מטען עם4 סוללות - 1600 ו1800 של GP ...

אבל אני רוצה 2100 או 2300 ואין לי מושג איפה לקנות אותן ..

אז בינתיים אני אשתמש באנרגייזר שיש לי בבית ...

תתחדש,

לא תתחרט :)

בהחלט לא פחות מ-2100\2300 ! אל תקנה פחות מזה, ותראה סוללות של GP :P

לגבי מצלמות זום, זה סדר העדיפויות לדעתי:

Z10 (יותר טובה מה-Z1)

Z2\S1

Z3

(עד 2000 ש"ח)

פורסם

Z10 ו Z1

זה לא כמעט אותו מצלמה?או אפילו אותה מצלמה?

ורק על פי ארץ היעד המספר משתנה?

פורסם

ממש ממש לא.

לאולימפוס ישנם דגמים אשר השם שלהם שונה בגלל המיקום - אירופה/ארה"ב.

פורסם
  • מחבר

תתחדש,

לא תתחרט :)

בהחלט לא פחות מ-2100\2300 ! אל תקנה פחות מזה, ותראה סוללות של GP :P

לגבי מצלמות זום, זה סדר העדיפויות לדעתי:

Z10 (יותר טובה מה-Z1)

Z2\S1

Z3

(עד 2000 ש"ח)

תודה חחח ..

אתמול נסעתי לבני ברק לחנות ... קניתי את המצלמה יחד עם כרטיס 256 וסוללות עם מטען של GP 2300 ... מטען של שעה ... היה גם של חצי שעה אבל אין צורך ..

אממ ... אחלה מצלמה, כבר חרשתי עליה וגמרתי את הסוללות שבאו איתה, עד עכשיו רק השתמשתי באופציה של ה AUTO ... אין לי עדיין מושג איך לתפעל אותה לגמרי אבל נלמד .. בשביל זה יש זמן ;)

אממ .. שאלה נוספת :

באיזה רזולוציה עדיף להשתמש ? כמה שיותר גבוה ? או באמצע ?

ואני משתמש באיכות תמונה הכי גבוהה ... מספר התמונות שנשארות או הזכרון שנשאר בכרטיס לא משנה לי, אני רק רוצה תמונות יפות ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים