פורסם 2005 בפברואר 720 שנים ROFL ASAF !!! איזה מצחיק זה מה הוא צועק בסוף ? איפה ריטה ? ??? איפה מיקה(בת דודה שלי).... אבל תכלס יש משהו קצת עצוב לראות ציפור בכלוב...כלב או חתול הרבה יותר חופשיים בקרוב אני אוציא אותו מהכלוב... והוא אוהב מגע? הוא מסכים לקבל ליטוף? כן,דודו אוהב שאני מלטף אותו.. ולמה הוא אומר "אתה חמוד" ולא "אתה חמוד אתה"? מחדל! אני אנסה ללמד אותו.. תגובות?..
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים assafy - יש לך בדיוק אותו תוכי. זה בטח זן שלומד הכי טוב לדבר.כמה זמן לקח לך ללמד אותו?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים assafy - יש לך בדיוק אותו תוכי. זה בטח זן שלומד הכי טוב לדבר.כמה זמן לקח לך ללמד אותו?לא הרבה....חלק הוא כבר ידע כשהוא שמע מאנשים.....הוא קולט במהירות שלושה ארבע ימים,גג שבוע והוא לומד...
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים וואי איזה תוכי סוס אחלה אפקטים הוא עושה.ולי יש כלב וזה הרבה יותר מלתת לו מים ואוכל ולהוציא אותו ..
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים לא התכוונתי שכל מה שצריך לעשות עם כלב זה לתת לו מים... התכוונתי שבאופן בסיסי זה מה שמספיק לעשות... תשומת הלב שהכלב דורש היא אולי יותר גדולה מתשומת הלב שתוכי דורש, אבל זה החלק המהנה... אני דיברתי על החלק הפחות כיפי
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים דודו.אפשר לראות בסרטון (גם משם הקובץ, וגם הוא צועק "דווודווו, דווודוו" ו-"דודו איפה מיקה!" - גדול!).איזה חמוד.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים עכשיו לימדתי אותו להגיד:"אתה תוכי" נראה תוצאות בהמשך...ולתוכי שלי באמת קוראים דודו... ו-Glass Moon,את ה השם שלי כותבים עם S אחת..
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים איזה מאמי גם לחבר של אחותי יש תוכי, משהו דומה ל IG (אולי זה אותו אחד?) והוא בנתיים מנסה ללמד אותו להגיד מניאק. בהזדמנות אני אעלה תמונות של השמן הזה
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים הם באמת מחקי קולות שהם שומעים. ללמד תוכי לדבר זה לא אילוף של כלב... כדי ללמד תוכי לדבר, צריך להשמיע לו הרבה פעמים את מה שרוצים שהוא יגיד, להרגיל אותו לצליל של הדיבור והמילים. ללמד אותו לעשות כל מיני "טריקים" זה כמעט כמו ללמד כלב. רק שתוכי יותר מצחיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.