פורסם 2005 בפברואר 620 שנים 2500$ בחלומות, בארץ הם נמכרים בין ה-3000 ל-5000 שקל תלוי בגיל, רמת האילוף שלו ועוד דברים, אתה יכול לחפשעוד בחנויות למכירת חיות אקזוטיות...
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים איזה תוכי סוס! אגב לא מבינים כלום מהתוכי שהבחור פה באתר שלח... אני מבין רק ציוץ אחד וזהו..
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים דווקא סבבה שיש תוכי בבית... יושב איתך, מדבר... אוכל קצת גרעינים... גבר כן... חתול לא מדבר ועם כלב צריך לטייל...
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים האמת שהתוכים הגדולים האלה חכמים כמו כלב, ולפי מה שהבנתי גם דורשים תשומת לב כמו כלב.הייתי מת לקנות אחד... אבל אין מקום בבית ואין לי זמן להשקיע בו.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים למי שאמר בחלום שתוכי כזה יעלה 2500$,כנראה שאתה לא יודע,יש לי תוכי כזה ..וכשקיבלתי אותו הביתה שאלתי את אבא שלי מה הערך שלו.. דווקא סבבה שיש תוכי בבית... יושב איתך, מדבר... אוכל קצת גרעינים... גבר ***עריכה*** וסרטון שדודו מדבר... http://asafy.netrulon.com/dudu/dudu.rar תגובות בבקשה...
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים חמוווווווד! אני חושב שצריך להוסיף לסרט כתוביות ולמה הוא אומר "אתה חמוד" ולא "אתה חמוד אתה"? מחדל! אתם משחררים אותו לפעמים בבית? והוא אוהב מגע? הוא מסכים לקבל ליטוף?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים חמוד חמוד, אבל יכול להוריד לך אצבע בביס אחד... הם יותר חכמים מרוב הכלבים, אבל נושכים הרבה יותר כואב (מניסיון...)תוכים דורשים יותר תשומת לב מכלבים: עם כלב יוצאים לטיול, נותנים לו קצת מים ואוכל וזהו. זה סיפור אחר לגמרי לנקות כלוב של תוכי...אגב, תוכים עפים מצויין, לטווחים קצרים, ואם לא קיצצו להם את הכנפיים...
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים ROFL ASAF !!! איזה מצחיק זה מה הוא צועק בסוף ? איפה ריטה ? ??? אבל תכלס יש משהו קצת עצוב לראות ציפור בכלוב... כלב או חתול הרבה יותר חופשיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.