עבור לתוכן

בחירת MP3 והזמנתו - איזה מבין הנגנים ומאיפה? [עברו לדפים האחרונים ]

Featured Replies

פורסם

אחי את הG3 מוכרים בארץ עם אחריות לשנה

אני יכול לסדר לך אותו אם אתה רציני נראה לי הוא עולה 1150 אבל יש לך אחראיות לשנה..

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תראו, לשכנע את ההורים להשקיע עוד קצת כסף ולמצוא תירוצים קטנים על דברים שנגיד הם שאלו אותי אם לקנות לי ולא ידעתי מה לבקש זו לא בעיה אז ז"א שהמחיר זה לא ממש בעיה! המחיר הממש סופי שאני יכול להגיע עליו זה 1500 שקל ולא שקל יותר! אני מתכוון לקחת את המוצר שישרת אותי הכי טוב במחיר הזה ולא מוכן להתפשר על פחות מזה. כמו שאמרתי, אם קונים משהו רציני אז קונים את ההכי טוב אבל במשאבים הסבירים [כלומר, לא 3 אלף שקל וגם לא לנסוע לירושלים לקנות או משהו כזה].

פה אני פונה אליכם.

פורסם

או יותר טוב מזה:

http://www.ibead.co.kr/coding/eng/products/products_2.asp

ibead 1000

מכשיר של 1.5 ג'יגה

עולה 1000 שקל עם אוזניות של סנייזר הוא תומך באופן מלא בעברית המכשיר הראשון בארץ..

פתח מוסף ממון בידיעות יש כתבה עליו..

עם אחריות ל18 חודשים..

פורסם
  • מחבר

אני שוב פעם מזכיר את החלקים העקריים מהדרישות :

ממש קטן וקל

מסך סביר לצפייה במילות השיר

יותר מ40 שעות נגינה

זכרון פלאש ש 512 מגה [לא יותר ולא פחות]

שאר הדרישות זה האיכות, העוצמה ושאר הדברים....

פורסם

אתה רוצה רק נגן פלאש? כי הibead הוא הארד דיסק אבל הוא משהו טוב

בקטע של הפלאש הג'י 3 עולה 1150

יש גם fy200 של Mpio שעולה נראה לי 1000

ב1300 שקל אתה כבר יכול לקנות את ה

HD200 של

mpio

זה מכשיר של 5 ג'יגה עם הקלטה איכותית גם מליין אין גם ממיקופון רדיו השמעת קבצים יש למכשיר גם מסך עליו וגם שלט רחוק..

במכשירים הממש קטנים המסך הוא משהו כמו 3 שורות אז לא יודע אם זה מבחינתך סביר לצפייה במילים אבל לibead וhd200 יש כבר מסך של 8 שורות

וזה מה שאתה מחפש וגם המכשירים האלה לא גדולים הם קטנים יחסית וקלים אבל לא ממש קטנים כמו הג'י 3..

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך יותר מ512 מגה בייט שזה גם הרבה בשבילי... אני לא כל היום הולך עם האמפי3 או משהו כזה.. סתם לכיף כשנוסעים או בבית ספר מישהו מביא רמקולים אז שמים שירים ככה בסבבה...

אני צריך להכניס מקסימום 60 שירים ואולי עוד כמה בקטנה כזה...

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים בבקשה לענות לי על השאלה האם יש נגן טוב יותר מהנגנים שציינתי ? [הכוונה לנגנים בעומדים בקריטריונים שציינתי]

פורסם

לדעתי קח StormBlue MP600

וסגור עניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים