עבור לתוכן

בחירת MP3 והזמנתו - איזה מבין הנגנים ומאיפה? [עברו לדפים האחרונים ]

Featured Replies

פורסם

המס הוא לרוב על כמה שרשום במאגר נתונים של המכס לגבי מחיר המכשיר, לא לפי כמה ששילמת בחו"ל....

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבלוסטורם מנגן רק 10 שעות ועוד יש לו מסך פשוט ולא צבעוני...

אני בטוח הולך על אחד מהשניים אך איני מוצא מאיפה להזמין באינטרנט ואני שובר את הראש כבר שעות!!! אני כנראה אקנה את הצבעוני עם 512 מגה במחיר של ממוצע 220 דולר ואם תהיה אפשרות אז אני אקנה את הג'יגה ב250 דולר [אם אני אמצא מקום שעושה משלוחים ובמחיר שכזה.. מצאתי כאלה רק לארצות הברית...].

אני חייב למצא דחוף חנות אמינה לרכוש ממנה עוד סוף השבוע הזה את המוצר.

פורסם

תנסה לחפש ב SHOPPING.COM, אם כי לא נראה לי שחנויות לרוב מתעסקות עם משלוחים בינלאומיים, זה לא משתלם להם.. וגם לך לא תהיה אחריות בארץ אם יהיו בעיות... MUSTOP זה הפתרון שאני השתמשתי.. (קניתי ב AMAZON)

פורסם
  • מחבר

שלחתי אימייל אל האתר הבא בבקשה לראות אם אפשר לשלוח לישראל  [המחיר זול...]

http://www.shopharmony.com/product.asp?file=DEALTIME&i=IRIIFP999

מאמזון? אתה לא גר בארת? כי אני רואה שאי אפשר לעשות משלוחים לישראל... [נאצים... ^^ ] אז מאיפה אפשר? לא מבין את הקטע של זה.. :

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006TIA8E/ref=pd_sbs_e_1/102-2984732-6104925?v=glance&s=electronics

הנגן הזה לא יותר טוב? כאילו בלי להתייחס למסך עצמו... הוא יותר טוב, לא?!

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006U3A1K/qid=1107553647/sr=52-15/ref=sr_52_15_etk-audio-video/102-2984732-6104925?v=glance&s=electronics&n=1065836

?

בקשר לאתר הבא אני לא יודע כי לא רשום ואשמח אם מישהו יברר בשבילי...

http://www.etronics.com/product.asp?icatid=5800&stk_code=iriifp995&svbname=304

תודה לכולכם מראש,

אבי.

ד"א, אני אקרא את התגובות מחר בבוקר כי אני יוצא עכשיו אז לא אוכל להגיב לכם עכשיו [שלא יווצר מצב שמישהו איכשהו יחכה לתגובה שלי בחזרה].

פורסם

מה הבעיה ?לכל חנות יש באתר שלה מדיניות משלוח.. כזה קשה לחפש ?

http://www.shopharmony.com/cs_intlorders.asp

באתר השני לא רשום, אך אני מבין שהם עובדים רק בארה"ב וקנדה...

יש סיבה לא ללכת על ה IRIVER IFP-790 ? מישהו פרסם לפני כמה שבועות ביקורת עליו באתר +- תעשה חיפוש...

פורסם

אם לא אכפת לך הסטורם-בלו מנגן 12 שעות וישלו בטריה נטענת... (חסכוני משהו)

ויחסית לנגן שהצעת הוא ממש ממש טוב.. (יש מצב אפילו לוקח אותו)

נ.ב.

במה שאתה מסתכל אתה משלם על שם.. במה שאני מראה לך אתה משלם על איכות..

פורסם

רק הקטע של ה-USB 1.1 קצת הורס מה-XUKE, אם הוא היה תומך ב-2 הוא היה מצויין ::)

פורסם
  • מחבר

אני ננעלתי כבר על אחד מהנגנים אבל אני צריך רק למצא מאיפה להזמין...

או שאני לוקח את ה G3 או שאני לוקח את הIFP-999 או ה995 [תלוי במחיר]

אז מאיפה להזמין? בבקשה תעזרו לי!

עריכה :

דיאבלו, ל999 יש סוללה שמספיקה ל40 שעות והיא עוד נטענן [3 שעות הטענה] אז אל תשווה את זה בכלל לבלוסטורם ... ועוד עם מסך צבעוני!

פורסם

מה נתפסת על המסך הצבעוני

כולה עוד גימיק, הנגן הזה לא מסוגל לנגן סרטים אז מה יתן לו מסך צבעוני-שום דבר, סתם יבזבז יותר בטריה

וה-40 שעות המוצהרות זה רק כשאתה מנגן נגיד על חצי מהווליום שירים שכולם ב-128KBPS ב-MP3, ועם סוללת אלקליין, סוללה נטענת תתן לך פחות זמן

פורסם
  • מחבר

זה לא רק הצבעוני... זה גם הגודל! 8 שורות זה לא צחוק!

אני חייב שיהיה לי נגן שרואין בו כתוביות הכי טוב שאפשר והכי נוח!! אם לא אז מה ההצגה של הכתוביות שווה בכלל?

עריכה :

אפשר להעביר תמונות מהמצלמה הדיגיטאלית ולראות את התמונות...

פורסם

למה אתה מתכוון בכתוביות? מילים לשירים?

אם כן נראה לי שדיי מהר תתאכזב מהעסק, כי רוב השירים ידרשו ממך לסנכרן אותם למילים, תהליך מייגע אם מתעסקים בעשרות ומאות שירים

זה טוב לשירים אחדים מקסימום

פורסם

אני ננעלתי כבר על אחד מהנגנים אבל אני צריך רק למצא מאיפה להזמין...

או שאני לוקח את ה G3 או שאני לוקח את הIFP-999 או ה995 [תלוי במחיר]

אז מאיפה להזמין? בבקשה תעזרו לי!

עריכה :

דיאבלו, ל999 יש סוללה שמספיקה ל40 שעות והיא עוד נטענן [3 שעות הטענה] אז אל תשווה את זה בכלל לבלוסטורם ... ועוד עם מסך צבעוני!

על הנגן של אייריבר אתה תשלם 1500 שח ל-512 מגה-בייט ועל הנגן של בלוסטורם אתה תשלם 750 שח, כולל משלוח ל-512 מגה-בייט (חצי) או 1050 לגיגה (גם כן כולל המשלוח..)

יחי ההבדל ה"קטן"...

פורסם
  • מחבר

אתה לא ממש מצפה ממני לקנות מהארץ? אני קונה ב 1000 שקל מחוץ לארץ את ה512 מגה או אפילו את הג'יגה בממש קצת יותר...

לפני שנה וחצי קניתי נגן כזה ב200 דולר בגרמניה והוא היה האחרון בחנות ועכשיו הוא עולה איזה 200 שקל ועוד בארץ.... לך תבין... אני אומר : "אם קונים משהו, אם הולכים על משהו, הולכים על הכי טוב" ולא הכוונה להכי טוב בעולם אלה הכי טוב במחיר הסביר. המחיר הסביר לנגן אמפי3 בינוני עוד טוב הוא 700 שקלים אז קל להבין כי המחיר של נגן אמפי3 טוב עד מעולה הוא בסביבות ה+- 1000 ....

גם אל נא תשכח שגם הG3 יותר טוב ממה שהצעת והוא, אם מזמינים מחול, עולה בדיוק אותו מחיר כמו מה שהצעת כולל משלוח לארץ! וגם הוא בכלל יותר טוב כי הוא מנגן 50 שעות !

בקשר לכתוביות :

שמעתם פעם על התוכנה MiniLyrics ?היא תוכנה שמציגה את מלות השיר [באנגלית] שהיא מורידה מהאינטרנט ויש לה שם כפתור קטן שאומר "הדבק כתוביות לקובץ ה MP3" ואם הקובץ הוא MP3 אז היא מדביקה את הכתוביות ב... מממ.... כמה מאיות השנייה? נראה בשבילי ממש פשוט!

עריכה :

טוב אז אתם יכולים לומר לי בכנות אם המכשיר באמת, אבל באמת טוב יותר מנגנים אחרים שקיימים בשוק [בלי להתייחס אל המסך] עם נפח של 512 מגה? [אני מדבר על ה IFP-995]

משום שאני מתכוון להזמין אותו מהאמאזון.. [תוך כמה זמן זה יגיע? משום שאני חייב דחוף לפניי ה20 לחודש].

האם המכשיר G3 יותר טוב ממנו?

עריכה  שנייה :

אנשים בבקשה אני צריך לדעת... אני בדקתי וכנראה שאני אצטרך לקנות מהארץ ב 1500 שקלים משום שעוד 25 דולר לא שווים את ההזמנה מחול... אם אני מזמין מחול אז מינימום יצא לי 280 דולר [באמת הרבה מאוד כסף!] כולל משלוח [משלוח בממוצע יעלה 30-40 דולר לא?] ולפי שער הדולר שאמור להיות היום 4.3650 [כן, אני עוקב :-)]  אז זה יותר בארץ 1222 שקל ו17 אחוז מזה [מכס..] יותר משהו כמו 207.7 שקל שזה הכול ביחד יוצא 1430 :-(

שקל....

האם באמת כדאי להשקיע כ"כ הרבה כסף על הנגן הזה? יש משהו טוב יותר בארץ? [אני לא צריך יותר מ512 מגה בייט שזה בארץ 100 שירים ואני לא אמלא יותר מ60 שירים.. את זה אני יודע!] אני צריך שיראו את המילים של השיר בבירור ושהסוללה תספיק לממוצע 40 שעות ושהמכשיר יהיה קל, איכותי [הכי איכותי שאפשר :DJsmile:] שיהיה לו רדיו וLINE IN להקליט מדיסק מנים וכל מיני וגם שיהיה ממש קטן.

אני ממש, אבל ממש מודה לכל מי שעזר!   :yelclap:     :yelclap:

אז שוב תודה מראש לכולכם,

אבי.   O0

[glow=red,2,300]בבקשה אני חייב לדעת דחוף בכדי להזמין![/glow]

פורסם

לגבי ה IFP995, המכשיר הזה כזה לא נמכר, שאין עליו מידע כמעט ONLINE... אפילו לא USER OPINIONS ב AMAZON או CNET... כנראה שהסיבה היא שאף אחד לא מצא סיבה להוציא כל כך הרבה כסף על כל כך קצת... גם לא ראיתי מפורשות שיש לו תמיכה ב LYRICS בכלל... (אומנם יש לו מסך גדול, ותמיכה בקבצי TXT), אבל איפה ראית רשום שיש לו תמיכה במילות של שיר ?

פורסם
  • מחבר

לא זוכר מאיפה ולא יודע... אולי בגלל שזה יקר או משהו כזה ובגלל שזה חדש?

בבקשה מכם, היום אני הולך לקנות נגן אמפי3 ואני צריך במהרה ובדחיפות לדעת מה לקנות.

ד"א, גם על המחשב הנייד שקניתי של LG LM40 לא היה בכלל מידע באינטרנט ובינתיים לפי מה שבדקתי בעצמי הוא המחשב הנייד הכי טוב שקיים לאנשים שלא משחקים במחשב הנייד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים