פורסם 2005 בפברואר 420 שנים האם ישנה תוכנה או אפשרות בתוכנה מוכרת לתכנת את הצורב/תוכנת צריבה לכמות צריבות מסויימת ואני אצטרך רק להחליף את הדיסקים בכל פעם שהוא מסיים לצרוב?תודה.
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים נירו,הרגיל לא אקספרס,פשוט שנה את המספר לכמה מדיות אתה רוצה לצרוב (ברירת המחדל היא 1),זה מופיע בלשונית הצריבה.
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר אבל אז הוא פשוט ישכפל את הצריבה, לא זאת הכוונה.הכוונה היא, לתכנת כ-10 צריבות שונות(10 דיסקים שונים, על כל דיסק סרט - סרט שונה כמובן).עכשיו מובן?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים לא אי אפשר נראה לי אם אתה מתכוון לזה שהוא יעשה 10 רצוף וכל פעם סרט או משהו אחר זה קצת קשה לוהרי כל צריבה אתה מגדיר לו בדיוק מה לצרו לא נראה לי יש כזה שמראש מגדירים את ה10 צריבות הבאות מבחינת התוכן צריבה...אבל לא סגור אולי יש תוכנה כזו...
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר מבחינתי אפילו שתיהיה אפשרות כזאת רק לקבצי IMAGE, (אני יכין את כל קבצי ה-BIN/ISO או מה שזה לא יהיה לצריבה), רק שתיהיה אפשרות של פס יצור.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אולי זה מה שאתה מחפש:http://www.flipchip.net/accy_reviews/clicknburn_pg1.htmאני לא מכיר את התוכנה הזו, אבל בעיון במאפיינים שלה מצאתי את זה:Record Multiple Different Jobs Simultaneouslyתעדכן אותנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.