עבור לתוכן

המלצה לנגן MP3 + קונפליקט HD-SPORTS ???

Featured Replies

פורסם

1. האם אפשר לרוץ ולעסוק בפעילות ספורטיבית מכל סוג שהוא עם נגן מבוסס דיסק קשיח? MUVO לצורך העניין

2. מחפש נגן ב650 שקל עם אפשרות הרחבה- שיהיה איכותי ! ושיתאים במיוחד לספורט (ריצות כדורסל הכל) 256 מגה ככה עם הרחבה נראה טוב.

חשבתי על הC100 SPORT של קריאטיב... לא?

TNX

פורסם

נתחיל מזה שבשביל ספורט עדיף לך נגן מבוסס זיכרון פלאש כי אין לו חלקים נעים ואז הוא פחות רגיש לזעזועים למיניהם...

לגבי הנגן שעדיף לך..

אישית אני קניתי עכשיו את ה-stormblue MP600.. נגן מעולה לכל הדעות, איכות חבל על הזמן, בטריה נטענת ומסך מעולה..

הוא מגיע עם ענד לזרוע ככה שאתה יכול לעשות איתו ספורט כמו שאתה רוצה... והגרסה של ה-512 מגה עולה לך רק 650 שח כולל המשלוח... (נו, מקסימום תכניס "עוד כמה" שירים..)

פורסם

נתחיל מזה שבשביל ספורט עדיף לך נגן מבוסס זיכרון פלאש כי אין לו חלקים נעים ואז הוא פחות רגיש לזעזועים למיניהם...

לגבי הנגן שעדיף לך..

אישית אני קניתי עכשיו את ה-stormblue MP600.. נגן מעולה לכל הדעות, איכות חבל על הזמן, בטריה נטענת ומסך מעולה..

הוא מגיע עם ענד לזרוע ככה שאתה יכול לעשות איתו ספורט כמו שאתה רוצה... והגרסה של ה-512 מגה עולה לך רק 650 שח כולל המשלוח... (נו, מקסימום תכניס "עוד כמה" שירים..)

קצת הטעית אותו פה, MP500 בגירסה של 512 מגה עולה 650 ש"ח, ה-MP600 באותו נפח יותר יקר ועולה 100 שקל יותר

פורסם
  • מחבר

יש לו אפשרות הרחבה ?

לC100 יש חריץ, אפשר לתקוע לו עוד איזה 512... ויש לו סטופר סל"ד והכל והוא עולה 600 (256 מגה)

אני די נעול עליו, אני רוצה אישור שהוא טוב ואיכותי.

הוא נקרא

Creative MuVo Sport C100

ותן לי לינק לסטורם בלו הטוב בבקשה

פורסם
  • מחבר

C100 IT IS

Thanks guys

פורסם

יש גם את כל סדרת הספורט של RIO, RIO CALI, RIO FORGE שגם להם יש את כל האופציות האלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים