פורסם 2005 בפברואר 520 שנים GigaByte - 8S655FX-Uלוח די עלוב , אבל אני מסתדר איתו.חחחח.. נכון באמת עלוב... גם לי יש אותו.. ואני כבר מחכה ליום שהוא ישבוק חיים..(או עד שאני יחטוף ת'קריזה... ;D)
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים Asusהם דווקא טובים אבל המחירים שלהם גבוהיםהמחירים של הלוחות דיי נורמלים לא כמו של הכרטיסי מסך
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים Gigabyte K8NS Ultra, חוץ מהכרטיס קול אני דיי מרוצה. למרות שלוחות אם זה לא הצד החזק שלי, אני ממש לא מבין איך הוא תורם לביצועים, מה ההבדל ביניהם וכו'.חוץ מיכולות אוברקלוק.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים Gigabyte K8NS Ultra, חוץ מהכרטיס קול אני דיי מרוצה. למרות שלוחות אם זה לא הצד החזק שלי, אני ממש לא מבין איך הוא תורם לביצועים, מה ההבדל ביניהם וכו'.חוץ מיכולות אוברקלוק.FIREWIRE וגיגה לאן...
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים ABIT KV8proאת האמת יחסית למחיר שלו הפתיע אותי מאודרק חיסרון גדול מאוד יש לו רק 2 חריצים של זיכרון וזה דיי בעסהחסר פיירוויר אבל לי זה לא משנהוגם הם דפקו את המתג הזה (שככתי את השם) שמאפס את הביוס בידיוק מאחורי הכרטיס מסך אז צריך להוציא את הכרטיס מסך בישביל לאפס את הביוסאבל מקבלים איתו כל מיני תוכנות נחמדות (UGURU) שממש טובות ל OC וסתם שטיות נחמדות כמו UP TIME וכמה ריסטים עשיתי וכל מיני דברים כאלו
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אני רואה שכל מי שיש לו גיגה בייט לא מרוצה..הם לא לוחות טובים?למה? דווקא הרוב מרוצים...אחלה של לוחות יש להם
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אני רואה שכל מי שיש לו גיגה בייט לא מרוצה..הם לא לוחות טובים? זה תלוי , יש דגמים טובים ויש דגמים פחות טובים , כמו בכל חברה.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים epox 8kda3+ nforce3 250 Gbאחלה לוח , אשף בכל מה שקשור לOC לSOCKET 754 .בנתיים לא אכזב אותי ולו פעם אחת.מבחינת פינוקים, כבלי הIDE מגיעים כבר מעוגלים. יש גופי קרור לצ'יפים השונים בלוח . כ.קול לא רע בכלל. אין FIREWIRE - אבל לא ממש הייתי צריך אותו גם ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.