עבור לתוכן

עזרה בקניית רמקולים למחשב... כנסו

Featured Replies

פורסם

היי אחים שלי!

תקשיבו אני רוצה לקנות רמקולים למחשב כי נמאס מהאוזניות 10 שקל המעפנות שלי! חחח

עכשיו כמה פרטים על הכרטיס קול:

בעיקרון זה כרטיס קול שמובנה על לוח האם...

היציאות שלו: יש את ה-3 רגילות (כניסה,יציאה,ומיקרופון), יש גם אחת כחולה ואחת ירוקה כזאת בנפרד מהיציאות האחרות וגם יש יציאה צהובה בולטת שנראית כמו הכניסת ווידאו בטלוויזיה ויש גם מין ריבוע שחור שזה נראה לי יציאה אופטית...

בפרטים על הכרטיס קול בלוח הבקרה רשום שההתקן הוא: NVIDIA® nForce Audio

התקציב שלי הוא לפי דעתי 300 ש"ח. מקסימום 400 ש"ח אבל תנסו להיצמד ל-300...

מה שאני צריך זה רמקולים טובים בתקציב הזה לשמיעת מוזיקה בעיקר.

עכשיו מה שאני אומר זה שאני מעדיף מערכת של 2.1 טובה מאוד על-פני מערכת 4.1 שהיא פחות טובה וזה בגלל התקציב...

אז תתנו הצעות ואני גם אצלם תמונה של הכרטיס קול כדי שתבינו

תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים/ות... :-* חחח

פורסם

אתה יכול לחפש ב ZAP לגבי מחירים...

נראה לי בתקציב כזה יש את ה CREATIVE INSPIRE T2500... אם תוסיף עוד איזה 150 ש"ח תוכל ללכת על ה ALTEC LANSING ATP-3 שיותר טובים משמעותית..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצה..

נראים רמקולים טובים מאוד ויש עליהם ביקורות מצויינות ב-ZAP

הנה תמונה אחורית של חלק מכרטיס הקול(לפי התמונה יש את היציאות הבאות: REAR,Center,RCA ו-Dif Ou משו כזה):

http://img15.exs.cx/my.php?loc=img15ℑ=12222632mk.jpg

וואי כשפתחתי את הריבוע השחור הזה הייתה מין קרן אור אדומה! חח זה מגניב אבל אין לי מושג מה זו היציאה הזאת...

והנה עוד תמונה של חלק אחר(הרגיל):

http://img219.exs.cx/my.php?loc=img219ℑ=12222625mj.jpg

נ.ב

אני בטוח שתסלחו על הליכלוך... זה בגלל שיש לי מאחורה מאוורר 12 מ"מ(ענק) שמוציא אוורי החוצה וכל האבק מצטבר שם ומזמן לא עשיתי ניקוי יסודי למחשב... :-\

(קצת ספריי לחץ והכל מתעופף לו :))

טוב אנשים עוד תגובות... אני רוצה להחליט מה לקנות ואם מישהו יכול להמליץ על חנות

פורסם

זה חיבורים אם יש לך 5.1 רמקולים.. אבל במחיר כזה לא שווה...

היציאה האופטית, היא יציאה דיגיטלית שנועדה לחיבור לרסיברים...

פורסם
  • מחבר

אחי תודה על התגובה!

למדתי עוד משהו... ולפחות אני יודע שאני יכול לקנות 5.1.

בכל מקרה מה אתה אומר בקשר ל- 2.1?

אתה בטוח שהם שווים?

אם אני קונה את קריאייטיב אני אפסיד הרבה?

כי אני לא בטוח שיש לי תקציב ליקרים... כאילו אני לי בעייה יש לי בארנק יותר מ-1000 שקל אבל אני לא רוצה להשקיע הרבה כי אני חוסך לתאורה וכל מיני שטויות אחרות...

פורסם

זה כבר שיקול אישי שלך.. הכי טוב, אם אתה יכול, זה כמובן ללכת לחנות או לקניון ולשמוע את שניהם, ולראות האם ההפרש באיכות שווה את זה... הבעיה ששם בד"כ אי אפשר לשמוע את מלוא האיכות... אין מה לעשות, זה עניין של טעם.. ה CREATIVE סבירים בהחלט בכל מקרה.

פורסם

זה כבר שיקול אישי שלך.. הכי טוב, אם אתה יכול, זה כמובן ללכת לחנות או לקניון ולשמוע את שניהם, ולראות האם ההפרש באיכות שווה את זה... הבעיה ששם בד"כ אי אפשר לשמוע את מלוא האיכות... אין מה לעשות, זה עניין של טעם.. ה CREATIVE סבירים בהחלט בכל מקרה.

הקריאטיב יותר מסבירים וקרובים ברמתם ל atp3.
פורסם

אם אתה קצר בכסף, הקריאטיב יעשו לך את העבודה. רק אם אתה בדעה של "אם להשקיע אז להשקיע כמו שצריך" אז לך על ה-ATP3.

ד"א, היציאה הצהובה בכרטיס שלך בתצורת RCA למיטב ידיעתי היא יציאה דיגיטלית קואקסלית. כבר נתקלתי במחשב שמכילים כזאת בכרטיסים מובנים בלוח האם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם אתה קצר בכסף, הקריאטיב יעשו לך את העבודה. רק אם אתה בדעה של "אם להשקיע אז להשקיע כמו שצריך" אז לך על ה-ATP3.

ד"א, היציאה הצהובה בכרטיס שלך בתצורת RCA למיטב ידיעתי היא יציאה דיגיטלית קואקסלית. כבר נתקלתי במחשב שמכילים כזאת בכרטיסים מובנים בלוח האם.

Anatoli.

קודם כל תודה על התגובה ואחרי שאני אדבר עם אבא שלי כנראה אני אלך על ה- atp3 אבל בכל מקרה רציתי לשאול אם כשרשמת: "יציאה דיגיטלית קואקסיאלית" התכוונת ל- SPDI/F ?

פורסם

SPDIF זה משהו אחר שקשור לפורמט היציאה. אני מדבר על סוג החיבור. ישנו חיבור אופטי (האור האדום שציינת) שבו מועבר המידע בצורה אופטית, וישנו חיבור קואקסלי בו הוא מועבר על גבי תיל מתכתי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אה תודה רבה על המידע...

אני לא מבין גדול בסאונד אז אתה מחדש לי הרבה.

ותגיד למה משתמשים ביציאה האופטית? כי ראיתי שגם במגבר של המערכת קולנוע ביתית(מגבר של DENON) יש כזאת כניסה אופטית וגם ב-DVD יש יציאה אופטית...

למה בכלל צריך את היציאה הזאת?

היא יותר איכותית מכבל קואקסיאלי?

פורסם

משתמשים ביציאה האופטית להעברת אות דיגיטלי ממכשיר מקור למפענח חיצוני.

למה צריך אותה?! בשביל לחבר בין מכשירים שונים כפי שציינתי למעלה.

האם היא יותר איכותית?! אי אפשר להשוות. אילו הם סוגים שונים של חיבורים, ישנה תלות באיכות המקור (גביס ביציאה אופטית) ובאיכות הכבל, כמו גם בהתאמתם למערכת כולה.

Anatoli.

פורסם

שמע.... לי למשל.. יש שני רמקולים+סאבוופר והם מנגנים בצורה חזקה ואיכותית...

הם מחברת logitech והם עלו לי בחנות 400 שקל... לדעתי שווה לך לקנות אותם אם אתה רוצה רמקוליים איכותיים ולא יותר מידי

יקרים ושיתפוס לך פחות מקום...

4213.jpg

פרטים:

Logitech® X-230

2.1 configuration 32 Watts

Frequency Directed Dual Driver (FDD2) satellite technology produces a uniform sound field for full, rich sound

Dynamic, real-time bass equalization maximizes bass response while minimizing distortion

Ported subwoofer design displaces more air for deeper bass

Headphone jack enables private listening

Master volume and subwoofer level controls placed for quick, convenient access

Satellite speaker stands rotate for easy wall-mounting

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים