עבור לתוכן

המלצה לאוזניות עד 120$

Featured Replies

פורסם

Royshefy, יש לך מושג מה המשמעות של "אוהם" והתנגדות?

אז ככה: כשעושים אוזניות, קודם כל מכינים את הדיוריוור-בדרך כלל דינמי (למטה תמונה של דריוויר של רמקול ).

lowpm2a.jpg

איך דריוור עובד? נכנס אות חשמלי אנלוגי מצד אחד ועובר דרך היחידה עצמה ועובר לצד השני.

מעבר של חשמל גורם לדריוור לרעוד בהתאם לעוצמה והתדר של הגל, להרעיד את האוויר ואז ליצור "צליל".

עכשיו אחרי שבנו אותו(טוב, זה לא בדיוק הסדר אני מאמין, אבל אני מפשט את זה בשבילך), צריך לרשום על האריזה כל מיני פרטים טכניים לא חשובים שבודקים אותם עם מכשירי מעבדה משוכללים.

בין הדברים שבודקים זה התנגדות, משמע איזה התנגדות יש לגל שנכנס מצד אחד של הדריוור לשני. בכבל רגיל יש קרוב ל0 התנגדות.

עכשיו זה לא ממש משנה כל העיניין, כי יכול להיות שהדריוור נותן 0 התנגדות אבל בקושי מושפע מהזרם(בקושי רועד, זאת אומרת יוצר צליל), או להפך, שנותן 600 אוהם התנגדות למעבר זרם לצד שני אבל הוא נורא רגיש ויוצר בכל זאת צליל חזק.

בדרך כלל זה חופף שככל שרמת ההתנגדות יותר גבוהה, ככה זה עובד יותר חלש, אבל לא תמיד זה ככה וזה לא תמיד מה שהכי חשוב לכן המפרט הטכני זה לא מה שאמור לשנות משהוא כשקונים אוזניות- לפחות לא רק המפרט לבד בעצמו.

יש מבין?

עכשיו בקשר לאוזניות, מעיון בהד פיי במספר תראדים יוצא שהכי טוב לקחת את ה Etymotic ER-6i (ההבדל של ה "i" זה הבדל גדול) ב 130$. אחריו ה shure e2c. הדגם של ה er6 יצא מהתמונה.

אבל רק תקח את כל ההמלצות שאומרים לך בעירבון מוגבל כי בדרך(חוץ ממקרים קיצוניים) כלל תמיד יהיו אלה שדווקא יעדיפו איזה אוזניה אחרת. כל הביקורות של אנשים זה בטעם אישי של כל אחד. אבל מה, אני חושב שמה שלא תיקח תיהיה מרוצה מזה אז אני לא הייתי נלחץ בבחירה- גם הshure e2c וגם ה etymotic er6i הם אחלה אוזניות.

אגב, איך הiriver יכול להתנגד ב160 אוהם לצליל שהוא מוציא בעצמו? למה הוא מתנגד בדיוק?

ואיך אמזון לא מגיעים לגרמניה כשיש להם אתר משלהם(www.amazon.de)?

פורסם

די די די עם האוהם הזה, לא אומר כלום!

זה רק עוד נתון אחד מתוך רבים שישפיע על העוצמה והאיכות.

הER6 יהיו מעולות לנגן נייד, נקודה.

אבל במחיר שלהן הבנתי שהשור E2C עדיפות

אוקיי לי היה (כאילו מכרתי לחבר...) את ה E2C

איכות ממש ממש ברמה עדיין לא שמעתי אוזניות בכזאת רמה (לא ששמעתי הרבה מאוד אוזניות HIGH-END) אבל אני רק רוצה להגיד לך שלי אישית הן לא היו נוחות

אבל למשל לחבר שלי שיש לו אוזניים יותר גדולות זה היה ממש נוח....

כאילו בהתחלה זה בסדר וזה אבל אחרי חצי שעה זה כבר התחיל לשרוף לי.. כי יש לי אוזניים קטנות יחסית...

הבעיה שלהם זה נוחות כל אחד והנוחות שלו

פורסם
  • מחבר

התכוונתי 16ohm הOווו נראה כמו 0אפס...

תודה שהסברת.

פשוט כנראה שהגיע אלי ידע מוטעה.

אני יעשה את הבחירה שלי כשאני אדע איך אני קונה אם זה דרך מאסטופ שזה די יקר או אודיוקיובס אם יש להם את הדגמים שאני רוצה.

בינתיים שמעתי ביקורות לא רעות בכלל על הסנסהייזר eh250 שאני אוהב את הסטייל שלהם.

אני לא יודע אם ה130$ יכנסו בתקציב ואני לא ממש רוצה להלחיץ את סבא שלי נראה אולי אני יוסיף כסף.

סיימנו אני חושב... אלא אם כן למישהו יש עוד הצעות שיכניסו אותי לעוד דילמות? :hi:

תודה רבה

עריכה: ראיתי את האתר הגרמני אבל יש בו מבחר דל יותר... ואבא שלי חוזר עוד 9 ימים כולל היום.

ככה שיש מצב שהאוזניות יגיעו אחרי שהוא יגיע ארצה ואני לא לוקח תסיכון הזה...

ניראה לי אני אקח את אלה:

http://www.audiocubes.com/product/Etymotic_Research_ER-6i_Noise_Isolator_Earphones.html

אודיו-קיובז שולחים ארצה אז זה יסתדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים