עבור לתוכן

המלצה לאוזניות עד 120$

Featured Replies

פורסם

הכי טובות שיש ומקסימום של 32oHMs.

פשוט הכי טובות, כמו שיש את הHD220 שהן נחשבות להכי טובות. (אני מציין זאת כי תמיד יש ששואלים מה זאת אומרת "טובות"?)

ויש לי שאלה... מדגמי הPX200 HD497 HD212 מי הכי טוב? כי כולם בערך עומדים על 50$.

עוד משהו, שיהיו סגורות כמו הדגמים שצויינו למעלה, שיחסמו רעש מבחוץ.

תודה רבה.

ד"א זו ההודעה ה3 שאני כותב בפורום אודיו ואני לא מקבל תגובות,

אז אנא התחשבו בזה שאבא נוסע לחו"ל עוד שלושה ימים ויש לי שלושה ימים להחליט איזה אוזניות אני רוצה.

פורסם

אתה יכול להתחיל עם המדריך הזה של headroom:

http://www.headphone.com/layout.php?topicID=2

איך אתה מתכוון להשתמש באוזניות? בבית, בנסיעות? הרבה רעש מסביב? אם אתה צריך אוזניות ניידות, סופר-איכותיות ואוטמות רעש בצורה מדהימה תנסה את הEtymotic ER6.

http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020100100

שום אוזניות קונבנציונליות לא יספקו כזה בידוד מרעשים, תהיה בטוח.

פורסם

HD497 פתוחות, ממש לא סגורות.

פורסם
  • מחבר

עדיף שהאוזניות יהיו מעל הראש סטייל רגיל כאילו.

גם חברים שלי ירצו לישמוע ואני לא אוהב את כל הEAR TO EAR THING.

אין דגם פשוט מדוייק של אוזניות בסביבות ה32ohm שהם ממש טובות?

אני מאוד מתחבר לSENNHEISER.. יש דגם מדוייג שאתם יכולים לתת לי שעומד בדרישות?

אני מצטער שאני כל כך קשה אבל אני מאוד בררן בתחום האודיו... אני לא יכול להתפשר על "כמעט הכי טוב לטווח מחיר הזה".

פורסם

נסה את אלו:

http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020080025

תבדוק טוב כל אוזניות שאתה רוצה לרכוש, לרוב הדגמים הגדולים (שנראים סגורים ואוטמים) הם למעשה פתוחים, ואתה בכלל לא שם לב להפחתה כלשהי ברעש כשהם על הראש.

פורסם

למה אתה כל כך רוצה אוזניות עם התנגדות של 32אוהם?! כי אין לך מגבר?! נו ו...? אני חיברתי לאודיג'י שלי את הטכניקה 900 שלי שהן 40אוהם, ואת ה-280 של חבר שלי שהן 64 אוהם וזה נשמע טוב מאוד. מגבר רק יעזור להן, אבל גם ככה הן נשמעות מעולה.

במחיר הזה אוזניות מעולות שחוסמות רעשים בצורה מדהימה הן ה-280PRO של סנהייזר. יש במחיר הזה בערך גם את ה-A500 של אודיו טכניקה, אבל אין אותן בארה"ב לדעתי, אלא רק ביפן. אם תרצה אותן תצטרך להזמין מאודיוקיובס, לא עניין גדול.

אל תהייה מקובע על ההתנגדות יותר מדיי. 64אוהם זה עוד תחום מספק בשביל שכרטיס קול ברמה סבירה יניע אותן בצורה מכובדת.

Anatoli.

פורסם

אני רוצה שהם יחסמו רעשים כי אני הולך ללכת איתם ליד כבישים.

ול32 אוהם כי אני מחבר אותם לנגן MP3 IRIVER-IHP120.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שהם יחסמו רעשים כי אני הולך ללכת איתם ליד כבישים.

ול32 אוהם כי אני מחבר אותם לנגן MP3 IRIVER-IHP120.

אני כתבתי את זה.....

התקציב הוא 120 דולר לאוזניות פשוט הכי טובות עד 32אוהם...

אין מצב שיש אוזניות בטווח מחיר וצרכים האלה שהם פשוט הכי טובות? דגם אחד..?

מישהו יכול להמליץ לי על EH350 32OHMS ב60$?

אני לא מוצא אוזניות 32OHMS ביותר כסף.. אין משהו רע בסדרת הEH? אין עליונות מבחינת סאונד לHD497 למשל?

פורסם

אני אחזור על עצמי, כי אני מרגיש שאתה הולך לעשות טעות יקרה, וחבל.

שום דבר, שום דבר לא יכול להתקרב מבחינת איכות סאונד, בטח שלא ב200 דולר ומטה, לEtymotic. בנוסף, אתה מקבל בידוד ששום אוזניות אחרות (חוץ מEtymotic יקרות יותר, Shure, ועוד דברים ביזאריים כאלו) לא יתנו.

לפעילות ספורטיבית זה עוד יותר טוב, פשוט האוזניות האוטמות הרגילות הן לרוב מגושמות, וסתם יציקו לך, יספחו זיעה ויהפכו מגעילות.

פורסם
  • מחבר

אני אחזור על עצמי, כי אני מרגיש שאתה הולך לעשות טעות יקרה, וחבל.

שום דבר, שום דבר לא יכול להתקרב מבחינת איכות סאונד, בטח שלא ב200 דולר ומטה, לEtymotic. בנוסף, אתה מקבל בידוד ששום אוזניות אחרות (חוץ מEtymotic יקרות יותר, Shure, ועוד דברים ביזאריים כאלו) לא יתנו.

לפעילות ספורטיבית זה עוד יותר טוב, פשוט האוזניות האוטמות הרגילות הן לרוב מגושמות, וסתם יציקו לך, יספחו זיעה ויהפכו מגעילות.

אני אעשה תהחלטה שלי... לקחתי את ההצעה שלך בחשבון ואני לא פוסל.

הבעיה זה הקטע האסטתי..

אני רוצה לדעת איך הEH350 יחסית (שהם האוזניות 32 אוהם הכי יקרות שמצאתי) לאוזניות אחרות כמו הHD497 או הPX200.

כי הEH350 זאת כניראה (אני מעריך) הבחירה הכי טובה שיש לי עם 32אוהם.

אני בטוח שהEtymotic הרבהה יותר טובות, אבל אני מעדיף אוזניות OVER THE HEAD בצורה מחרידה.

אז תגובות על הEH350? בבקשה.

פורסם

המלצה שלי היא grado SR60 או SR80

אני הולך על ה grado SR60 כי אין לי 119 דולר

לגרדו SR80

(ככה זה עולה אצל אייל פור או איך שלא קוראים לו)

פורסם
  • מחבר

הגראדו בהחלט שינו הרבה... הם סוחבות ביקורות מאוד מאוד חיוביות.

אני מבין שהEH350 לא מתקרבות לEtymotic וגם ל GRADO80...

משום מה הEtymotic מאוד מושכות אותי אבל אני לא יודע מה לעשות עם הקטע המטונף...

יש איפה שהוא לשמוע את הEtymotic בארץ? ויש גרסא יותר יקרה שתתאים ל120$ או תתקרב אליה?

פורסם

יש לי את הEtymotic היקרות, שעולות 200 ומשהו דולר (220 בערך, קניתי כשעלה 270). הER4P.

הן מדהימות. זה לא דומה לכלום. אני משתמש בהן גם כשאני יושב במשרד, ויש לי כאן אוזניות high-end לא רעות (Sennheiser HD590).

הER6 צריכות להיות קצת פחות טובות, קצת פחות אוטמות - אבל שים לב: אתה עדיין מקבל אטימה של 16 דציבלים, שזה יותר טוב מכל אוזניות אקטיביות מבטלות

רעשים שאני מכיר, ובערך כמו אטמי אוזניים פשוטים.

עם הER4 שלי קיבלתי כלמיני חלקים, אפשר לפרק שם את הגומי (עם הצלעות) לנקות אותו, או להחליף.

אין לך מה לדאוג, לדעתי - הן גם נכנסות פחות עמוק מהER4.

אתה לא תתחרט, גם אני וגם חבר שלי (ששכנעתי לקנות ER4) מרוצים עד השמיים.

פורסם
  • מחבר

יש לי את הEtymotic היקרות, שעולות 200 ומשהו דולר (220 בערך, קניתי כשעלה 270). הER4P.

הן מדהימות. זה לא דומה לכלום. אני משתמש בהן גם כשאני יושב במשרד, ויש לי כאן אוזניות high-end לא רעות (Sennheiser HD590).

הER6 צריכות להיות קצת פחות טובות, קצת פחות אוטמות - אבל שים לב: אתה עדיין מקבל אטימה של 16 דציבלים, שזה יותר טוב מכל אוזניות אקטיביות מבטלות

רעשים שאני מכיר, ובערך כמו אטמי אוזניים פשוטים.

עם הER4 שלי קיבלתי כלמיני חלקים, אפשר לפרק שם את הגומי (עם הצלעות) לנקות אותו, או להחליף.

אין לך מה לדאוג, לדעתי - הן גם נכנסות פחות עמוק מהER4.

אתה לא תתחרט, גם אני וגם חבר שלי (ששכנעתי לקנות ER4) מרוצים עד השמיים.

48 אוהם!! ממש לא בשבילי... אם אני קונה אוזניות אני רוצה אותם במקסימום 32 אני מחבר אותם לIRIVER שנותן 16OHM...

המליצו לי על אלה...

http://www.audiocubes.com/category/Earphones_Earbuds/product/Audio-Technica_ATH-CM7_Aluminum_Stick_Earphones.html

מה אתם אומרים?

ד"א אני ממש על סף ייאוש... אין לי איך להביא את האוזניות ארצה...

אבא שלי יהיה בגרמניה וגרמניה יקרים ואמאזון לא מגיעים אליהם...

פורסם

די די די עם האוהם הזה, לא אומר כלום!

זה רק עוד נתון אחד מתוך רבים שישפיע על העוצמה והאיכות.

הER6 יהיו מעולות לנגן נייד, נקודה.

אבל במחיר שלהן הבנתי שהשור E2C עדיפות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים