פורסם 2005 בפברואר 420 שנים :s05: ומהם כל שאר המוסגים האלה: WAY SPEAKER נצילות טווח תדרים הספק טווטרים מידה מימברנוט פולי קרבונט אום ומה זה PPL? רשום לי על המערכת באותו שהוא תומך ב-MP3 וב-PPL....?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אז ככה:מספר הWAY זה פשוט מאוד, כמה ממברנות יש על הרמקול עצמו, מכמה חורים אם תרצה הוא מוציא את הסאונד (אתה יכול לראות את זה אם תוריד את הכיסוי של הרמקול).טווח תדרים, זה בעצם מדד לכמה רגישה הממברנה וכמה היא יכולה לזוז. כמה שהיא יכולה לזוז יותר, הרמקול יכול לשמיע טווח גבוה יותר של תדרים (מהבאסים, התדרים הנמוכים, עד לטרבל, התדרים הגבוהים).הספק זה כמה מתח מסופק לרמקול על מנת שיזיז את הממברנות. זה הולך יד ביד עם התנגדות, שזה כבר די מסובך להסביר. אום זה יחידת המידה של ההתנגדות.ממברנות דרך אגב, זה רצועת חומר מאוד מאוד דקה, שכשמזיזים אותה היא דוחפת את האוויר ויוצרת את הסאונד.פולי קרבונט זה פולימר חזק מאוד וקל מאוד שנחשב למאוד איכותי בגלל שתי התכונות שציינתי. מכינים ממנו ממברנות לרמקולים יוקרתיים. כמה שהממברנה יותר חזקה אפשר להזיז אותה יותר רחוק מבלי לעוות את הצליל, ואם היא קלה, לא צריכים הספק גבוה בשביל לעשות את זה.טוויטרים זה ממברנות קטנות מאוד שעשויות טיפה אחרת ממברנות של וופרים (מה שעושה את את הצלילים הנמוכים עד בינוניים) והן אחראיות לצלילים המאוד גבוהים, לקצה של הסקלה מבחינת תדרים ברמקול.וPPL אין לי מושג מה זה, אתה בטוח לגבי זה?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר ווי ממש תודה אחי אתה לא יודע כמה הרחבתה את הידע שלי...הנה תמונה של המערכת שלי... ותיראה מה רשום באדום בין disk ל-CD-ROM... באדום זה ניקרא PLL התבלבלתי...מה זה?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר הנה סידרתי את זה... ואם תוכלו להגיד לי עוד במה הוא תומך דברים מיוחדים או משהו תוסיפו שאני ידע עליו כמה שיותר...
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים Way 4 - מספר האלמנטים שברמקול (במקרה הזה - 4 אלמנטים. טוויטר וכו' כו').ממברנה - רצועת חומר דקה (לדוגמא - פוליקרבונט - חומר פולימרי עמיד וקליל) שדוחפת אוויר ויוצרת את הסאונד ואת הבאסים.רמקולים איכותיים עשויים בדר"כ מפוליקרבונט , קוולר או סיבי קרבון.טוויטר - האחראי על הצלילים הגבוהים.מיד - האחראי לצלילים הבינוניים.וופר - האחראי לצלילים הנמוכים. האחראי לבאסים.אום - התנגדות הרמקול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.