פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר אוקיי אז הבנתי שאת החוט השחור שאני אקנה אני אלחים איפה שהנקודת הולכה של השחור הישן.הבעיה היא שאין לי חוט צהוב במאוורר רק אדום. את הצהוב אני אלחים במקומו.עריכה : רגע... אז אתם אומרים למעשה שאני לא צריך להלחים שום חוטים חדשים למאוורר שלי??את השחור אני אחבר לשחור במולקס ואת האדום לצהוב במולקס??
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים כן אם יש לך את המאורר שיוצאים ממנו 2 חוטים אחד אדום ואחד שחור אז את ה אדום אתה מחבר לצהוב שזה 12 וולט ואת החוט השחור אתה מחבר לשחור זהו.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר טוב תודה... אבל בכל זאת אני אקנה חוטים חדשים כי אלו כבר ישנים ורפויים.אז אם כבר אני קונה, לקנות שחור ואדום חדשים או שחור וצהוב חדשים?עוד דבר - זה משאיר לי בחיבור מולקס עוד 2 פינים פנויים ללדים. איך אני אמור לחבר אותם?ובכל זאת... אתם ממליצים על טורי או מקביל? זכרו שזה פרויקט ראשון שלי.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים לא, 5V זה יותר מדיזה בערך 2-2.5V ללד רגיל או 3-3.5V ללד UBאז 5V יהיו יותר מדי ועלולים לשרוף את הלדולמי שאמר לחבר את המאורר לשחור ולאדום, 5V זה ממשקצת למאורר, מה שאומר שאם זה בכלל יספיק בשביל להזיז אותואז הוא בכלל לא ידחוף אוויר, אם כבר עדיף לחבר ל7V(אדום+צהוב)איך זה שיש לי לד 3מ'מ שאני מחבר אותו ל5V בלי נגד והוא לא מתחמם אפילו ?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים באותו רגע הוא יחזיק לך אבל לא להרבה זמןנותנים מתח מדוייק לאותו לד כדי שהוא יחזיק לך זמן ארוך יותר
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים טוב תודה... אבל בכל זאת אני אקנה חוטים חדשים כי אלו כבר ישנים ורפויים.O_oכל עוד הם לא קרועים, חשופים או שבורים - הם בסדר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.