עבור לתוכן

אני בדיוק לפני קניה של שני מסכי LCD לשני צרכים שונים.צריך ייעוץ...

Featured Replies

פורסם

אני בדיוק עובר חדר והייתי רוצה שני מסכים לחדר... אחד שיהיה לעבודה עם המחשב עצמו, קצת משחקים, אינטרנט וקצת סרטים...

ועוד אחד שיהיה ליד המיטה שאיתו אני יראה יותר סרטים וטלויזיה... אני רוצה שהוא יתנהג ממש כמו טלויזיה. אז אמרתי במקום לקנות LCD TV אני יקנה מסך LCD רגיל ולמחשב כרטיס טלויזיה שאני יחבר אליו את הממיר של HOT מה אתם אומרים ?איזה מסכים מומלצים

בקשר למסך של המחשב עצמו נראה לי שאני אלך על Viewsonic 171B. ובקשר למסך שאני יראה את הטלויזיה בעיקרון אז אני ירצה מסך הרבה יותר זול... נגיד תקציב 1800- שקל ?האם קיים משהו  נורמלי?

פורסם

שים לב שה-171B שאתה קונה הוא 8ms (כי יש גם אותו דגם בדיוק עם 16ms).

זה בעייתי לראות דרך מחשב כי אתה צריך מחשב דולק והאיכות של התמונה יורדת בצורה די מורגשת, לדעתי זה ממש לא נוח.

ב-1800 כבר עדיף לך לקנות טלויזיה רגילה 25" עם טיונר. (ורמקולים)

זה גם אומר שתצטרך לחבר 2 מסכים למחשב כאשר הטלויזיה בטח תהיה עם כבל ארוך ויקר שיוריד את האיכות.

נשמע לי רעיון ממש רע.

בכל מקרה אם אתה קונה LCD בתור טלויזיה חפש אחד עם חיבור VESA למקרה שתרצה לחבר אותה לזרוע.

פורסם

אני רכשתי את הVP171 וקיבלתי את דגם 16 למרות שביקשתי את ה8 (אני מחזיר את המסך וכרגע מוודא שאני אקבל את ה8). שים לב שאתה מקבל את דגם ה8MS

ותדגיש שאתה מעוניין ב Vp171-2. לא משנה ממי אתה קונה גם אם מצויין אצלו שזה דגם ה8 תדגיש את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים