פורסם 2005 בפברואר 420 שנים שלום לכולםשאלה פשוטה.מכירים את שלושת האופציות המופיעות מיד כשאתם מנחים לעכבר לעמוד יותר משניה על תמונה ? (יש קובץ תמונה מצורף).ובכן , הדבר עולה לי על העצבים.משהו יודע איפה בדיוק יש איזה וי שאני צריך להוסיף או להוריד כדי לבטל את הפונקציה הזו ?בתודה מראש ;D[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים IE6->internet options->Advancedin multimedia Section remove the V from "Enable image toolbar"
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר תשמע...תראה...עשיתי את מה שאמרת , כל מחשבה הגיונית אמרה לי שזה יעבוד אך האופציה המעצבנת עדיין מופיעה !חשבתי שזה עבד , מסתבר שלא.הצעות נוספות ?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר ניסיתי , וככשיו ניסיתי שוב. המקש הימני והגלגלת לא מגיבים עליו ,רק השמאלי... זנ ממש מעצבן כי אני חומד בעזרת המחשב , ובביצוע מבחנים או קריאת טקסטים זה ממש ממש מציק הקשקוש הזה. חייבת להיות דרך לבטל את , ואם לא רשמית אז אפילו איזה פאטצ' . לעזעזל עם זה (אני משתגע) תודה בכל מקרה , הצעות נוספות יתקבלו תמיד בברכה .
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר כן , לאחר ההצעה הראשונה שקבלתי (שהייתה נראית לי כל כך הגיונית...) כבר אתחלתי את המחשב כמה פעמים ,אך לשווא.בקצב הזה , ה avant הנחמד שלי הולך עוד מעט להתחלף ב firefox . אולי שם אין את השטות הזו.ושוב , כל הצעה מבורכת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.