עבור לתוכן

איך לצרוב סרט בקידוד MPEG-4 לפורמט של DVD שלא קורא DIVX

Featured Replies

פורסם

עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD...

הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)...

בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID...

איך צורבים??

פורסם

אם אתה רוצה לצרוב את הסרט על מדיה של CD יש לך את הפורמטים SVCD,VCD (כש SVCD הוא יותר איכותי)

אם המדיה שאתה צורב עליה היא DVD אז לך על קידוד MPEG2.

וכן, רוב מכשירי הדיוידי קוראים את כל הפורמטים הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה לצרוב את הסרט על מדיה של CD יש לך את הפורמטים SVCD,VCD (כש SVCD הוא יותר איכותי)

אם המדיה שאתה צורב עליה היא DVD אז לך על קידוד MPEG2.

וכן, רוב מכשירי הדיוידי קוראים את כל הפורמטים הנ"ל.

אז אם אני צורך בMPEG-2...אז הלך הקטע של 5.1 ערוצים?..וגם האיכות יורדת...אין איזה משהו אחר?...איזה קידוד יש לסרט DVD מקורי?...אם אני יקודד כמו סרט DVD אולי זה יעבוד??

פורסם

יש תוכנה שנקראת: DivxToDVD ש, אתה לא תאמין, הופכת Divx (וגם הרבה פורמטים אחרים) לDVD. חיסרון אחד שלה זה שהיא יכולה להפוך רק קובץ אחד כל פעם (לפחות לא מצאתי איך). אפשר להשתמש בVirtualdub כדי לחבר שני קבצים בקלות.

פורסם

התוכנה שלדעתי עושה את העבודה הכי טובה בהכי פחות זמן היא WinAVI והיא מציגה תוצאות מצויינות..

אם אתה רוצה פיתרון חינמי - tmpgenc, אבל יקח לך כמה שעות לקודד, כשב WINAVI לוקח שעה (זה הזמן שלקח לי לקודד סרט של שעה וחצי ל DVD)

פורסם
  • מחבר

התוכנה שלדעתי עושה את העבודה הכי טובה בהכי פחות זמן היא WinAVI והיא מציגה תוצאות מצויינות..

אם אתה רוצה פיתרון חינמי - tmpgenc, אבל יקח לך כמה שעות לקודד, כשב WINAVI לוקח שעה (זה הזמן שלקח לי לקודד סרט של שעה וחצי ל DVD)

אבל שניה...עזוב את החינמי או לא (אין דבר לא פרוץ)...אבל הDVD לא קורא DIVX או XVID....הוא יקרא את זה בלי בעיה??...

אתה יכול להסביר לי קצת יותר.??על התוכנה..

פורסם

נו מה הבעיה?

SVCD זה MPEG4 לא?

ו- VCD זה MPEG2....

אם יש לו צורב די וי די שיקח דיסק די וי די ושיצרוב את זה כ- SVCD

פורסם

נו מה הבעיה?

SVCD זה MPEG4 לא?

ו- VCD זה MPEG2....

אם יש לו צורב די וי די שיקח דיסק די וי די ושיצרוב את זה כ- SVCD

:nono: :nono: :nono: :nono:

SVCD == MPEG2

VCD == MPEG1

XVID == MPEG4

פורסם

צרוב עם הנרו SVCD

פורסם
  • מחבר

צרוב עם הנרו SVCD

אבל אם אני צורב על דיסק של דיוידי סרט בSVCD אז לא עשיתי כלום..חוץ מלהרוויח יותר זמן על דיסק..!!...אני צריך איכות יותר גבוהה...ואפשרות ל5.1 ערוצי קול...

פורסם

אבל אם אני צורב על דיסק של דיוידי סרט בSVCD אז לא עשיתי כלום..חוץ מלהרוויח יותר זמן על דיסק..!!...אני צריך איכות יותר גבוהה...ואפשרות ל5.1 ערוצי קול...

WINAVI 6.3 ו DVDSANTA 3.45 שתיהן תומכות ב 5.1.

פורסם
  • מחבר

WINAVI 6.3 ו DVDSANTA 3.45 שתיהן תומכות ב 5.1.

עזוב תומכות..!!...אני רוצה בסוף לצרוב את זה...לאיזשהו פורמט שDVD יכול לקרוא אבל...הוא לא DVD שקורא DIVX או XVID...

אז במה אני אמור לצרוב ואיך...

פורסם

עזוב תומכות..!!...אני רוצה בסוף לצרוב את זה...לאיזשהו פורמט שDVD יכול לקרוא אבל...הוא לא DVD שקורא DIVX או XVID...

אז במה אני אמור לצרוב ואיך...

תקשיב לי טוב, שתי התוכנות שהזכרתי ממירות את ה XVID לפורמט של DVD.

פורסם

:nono: :nono: :nono: :nono:

SVCD == MPEG2

VCD == MPEG1

XVID == MPEG4

אופס.......

האמת ראיתי עכשיו יש לי סרט xvid מקודד mpeg4 ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים