עבור לתוכן

מאוכזב מהR9550 :( - כבר לא :)

Featured Replies

פורסם

תראו..מקודם היה לי GeForce 4MX SE עם 128BIT, ובNeed For Speed U 2 היה רץ לי יחסית חלק על 1024*768 ורמת פירוט 3/4.

לגבי האפקטים לא יודע.

עם הכרטיס R9550 128BIT רץ לי פחות טוב על 1024*768 ורמת פירוט 2/4

, כשכמעט כל האפקטים פועלים, חוץ מכמה.

על 3/4 אין על מה לדבר, זה לא זז. :-\

זה אמור להיות ככה? איזה אפקטים נוספים משפיעים על הכרטיס חוץ מהMotion Blur, של DX9?

כי אני ממש מאוכזב, ידעתי שהכרטיס הזה לא שיא הטכנולוגיה אבל ציפיתי שהוא לפחות יפעיל לי את NFSU2 עם 3/4 והאפקטים החדשים.

אני משתמש באומגה 2.5.9.7a, כשקודם ניסיתי את הקאטאליסט 5.1.

עם שני הדרייברים אני מקבל ב3DMARK2003 קצת יותר מ2200 נקודות.

דרך אגב, המחשב עבר פירמוט לפני שהכרטיס הותקןן.

תודה לעוזרים.

פורסם

רק לדרך אגב , MOTION BLUR לא מזיז הרבה , מה שמזיז זה LIGHT TRAILS , תוריד אותו ותשים הכל הכי גבוהה כמעט , ותוריד MOTION BLUR ותוריד גם HEADLIGHT ותראה איך הביצועים משתפרים פלאים וזה עדיין נראה מעולה

פורסם
  • מחבר

רק לדרך אגב , MOTION BLUR לא מזיז הרבה , מה שמזיז זה LIGHT TRAILS , תוריד אותו ותשים הכל הכי גבוהה כמעט , ותוריד MOTION BLUR ותוריד גם HEADLIGHT ותראה איך הביצועים משתפרים פלאים וזה עדיין נראה מעולה

מה שהכי חשוב לי שיהיה בנוסף למה שהיה לי קודם זה רק שברגע שאני עושה נייטרוס אז תהיה את המריחה הזו.

זה הMotion Blur נכון?

פורסם

כן , זה הMOTION BLUR , אבל הוא קצת מוריד מהביצועים , אבל בכל מקרה , תוריד LIGHT TRAILS וגם HEADLIGHT וזה ישפר המון.

פורסם

הGF4MX לא מחשב את הכל האפקטים שהפעלת, הR9550 כן לכן איתו יש ירידה בביצועים אבל איכות התמונה משתפרת, ב2/4 פרטים עם הR9500 תהיה איכות תמונה טובה יותר מאשר הGF4MX עם 3/4.

פורסם
  • מחבר

כן , זה הMOTION BLUR , אבל הוא קצת מוריד מהביצועים , אבל בכל מקרה , תוריד LIGHT TRAILS וגם HEADLIGHT וזה ישפר המון.

הורדתי, ועדיין בפניות ועליות המשחק איטי וזה לא היה ככה בג'יפורס.

חוץ מזה שהמשחק נראה הרבה פחות יפה ממקודם בגלל שזה 2/4. גם אחרי שהורדתי את שלושת האפקטים האלה, שאני שם על 3 זה ממש איטי. איזה מוזר...

משו שחשבתי עליו הוא שהתקנתי תחילה אומגה, אח"כ קאטאליסט וחזרתי לאומגה. אולי אם אני ישתמש בדרייבר קלינר ויתקין מחדש את הדרייבר יכול להיות שיפור?

באסה :bash:

כנראה שציפתי ליותר מידי, או שהMX שלי היה מיוחד אני יודע

The Prophet, זה לא נכון, עם 3/4 בג'יפורס ראיתי את המכונית חלקה, פה ב2/4 היא עם קווים כאלו, אתה מבין את כוונה.

פורסם

אני לא מבין אותך ,אני ממש מרוצה ממנו-בשביל 390 שקל זה כרטיס מעולם אחר!

הכל עובד לי על גרפיקה גבוהה

פורסם
  • מחבר

טוב תראו הורדתי את הTrail Lights, Depth Of Field, Trinition, Contrast וVysnc, והורדתי רמות של Neon ועוד כמה דברים, עכשיו הכל פועל מצוין ויפה ב3/4. ;)

באמת הTrail Lights משפיע המון, וכנראה עוד משו ממה שציינתי.

מה שמוזר הוא שכשאני מעביר ל1280 המשחק נהיה קצת יותר איטי, כנראה שהאפקטים משפיעים הרבה יותר.

תודה

פורסם

בשביל להוריד את ה"קווים" אתה צריך להפעיל Anti Aliasing, אבל על חשבון FPS.

פורסם

אז איך אתה מצפה שיפעל לך??

אני משחק עם X800XL

1280X1024 והכל הכי גבוה AF X16

45-55 FPS

פורסם

ניקית את הדריבירים הקודמים עם DC ?

פורסם

הוא הפעיל את זה עם vsync איך הוא מצפה שזה יפעל חלק....

פורסם
  • מחבר

כן הורדתי כמו שאמרתי כמה דברים בניהם הLights Trail והVysnc, ועוד 3 דברים שציינתי קודם, ועכשיו רץ חלק על 3/4.

כנראה שהשניים האלה הכי משפיעים.

מה זה בדיוק הVsync הזה?

פורסם

שאתה לא מבין תהיה בשקט עדיף....

VSYNC=הגבלה של הפריימים בדרך כלל זה ל60 FPS מה שזה גורם זה לא לירידת ביצועים זה פשוט מגביל שזה הFPS לא יעבור את ה60

פורסם

שאתה לא מבין תהיה בשקט עדיף....

VSYNC=הגבלה של הפריימים בדרך כלל זה ל60 FPS מה שזה גורם זה לא לירידת ביצועים זה פשוט מגביל שזה הFPS לא יעבור את ה60

גם אתה אל תדבר על מה שאתה לא מבין

כי כאשר ה vsync מופעל בכרטיס חלש זה מחליש אותו עוד יותר

נסה להריץ משחק או bench כל שהוא עם 5200-9200-9550-5500-9600

תראה איך הביצועים צונחים.

וזה משפיע הרבה על הביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים