עבור לתוכן

חיבורי ה- USB הכריזו שביתה כללית - מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

זה התחיל ככה:

יש לי cardreader של CF שמתחבר ל- USB (לכרטיסים של מצלמה), הוא תמיד עשה בעיות בזיהוי שלו -

פעם מזהה ופעם לא... אבל הסתדרתי

(הערה: לפני הכל מדובר ב P4-2.4 לוח של ABIT BD7II מותקן xp pro באנגלית ועדכנתי SP2)

מה שקרה לפני כמה ימים, אחרי שוב הקורא לא עבד נסיתי להתקין דרייבר חדש,אבל זה לא עזר

אך בנוסף כל מה שאני מחבר ל USB כולל המדפסת שהייתה מחוברת כבר לא מזוהה

במנהל התקנים קיימים כל יציאות והוא דווקא כן מזהה את עכבר האופטי (מחובר דרך USB) והוא עובד תקין

חוץ מזה מרכזת USB שמובנת במסך גם מופיע שם תקין

(נותנת 4 חיבורים נוספים בנוסף ל6 שנותן הלוח - לפחות 2 מתוכם יכולים לתמוך ב USB2)

בקיצור אני כבר לא יודע מה לעשות ?

התקנתי מחדש את דרייבר של לוח אם, של מדפסת , של קורא (וגם הסרתי אותו)

אופציה של System Restore לא קיימת.

ניסית אפילו להסיר ולהתקין את כל בקרי USB אבל זה לא עזר (הוא מתקין אותם לא מHD ולא מדיסק התקנה של XP)

{חשבתי אולי יש דרך להתקין מחדש אותם ישר מדרייברים בדיסק ולא מגיבוי שיש במחשב}

בקיצור רעיונות , השערות ועצות התקבלו בברכה,

ממני,

טל (הנואש... :s05: הצילו!)

פורסם
  • מחבר

טוב, בנתיים אין תגובות אז 2 שאלות בנושא:

1. מישהו יודע מה עושה בדיוק ה repair שניתן לעשות מדיסק של XP ועל מה הוא משפיע? (האם זה יכול לעזור ומה הוא משנה כלומר מה עלול "להתקלקל" בעקבות זה).

2. אין דרך להסיר לגמרי את כל הדרייברים של USB ולהתקין מחדש מדיסק המקורי של ה-XP?

כמעט שכחתי :kopfpatsch:

יעזור לי מאד להתקדם בנושא אם משהו יבדוק ויגיד או יעלה צילום של מה בדיוק הדרייבר (שם הקובץ בפרטים של מנהל התקנים), שאחראי על printing device,

כלומר, התקן של מדפסת (כמובן של מדפסת שמחוברת USB) - כי נראה לי שפשוט השתבש או נעלם לו הקובץ הזה / הדרייבר

(הכוונה היא לא של המדפסת עצמה כי זה התקנתי כבר מחדש)

שוב תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

לך DEVICE MANAGER תמחק את UNVIERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS, ו HUMAN INTERFACE DEVICES, תוודא שיש לך את הדיסק של לוח האם בהשיג יד ותעשה ריסט. הוא אמור לזהות הכל מחדש ולהתקין את זה עוד הפעם. אם הוא מתקין כמו שצריך (לא מופיעים אחרי ההתקנה סימני קריאה או איקסים בDEVICE MANAGER) ועדיין הבעייה חוזרת, ייתכן שהבקר USB התקלקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים